Vérvörös alkonyat

Sziasztok!

Még mindig lehet kérni a Vérvörös alkonyatot "PDF" formátumban, ha esetleg valaki még nem tette volna meg, és szeretné! :)
Az e-mail címem oldalt! ;)
Puszmancs

Szylu

2009. december 20., vasárnap

Ajánljunk valami jót!

Sziasztok!

Először essünk túl a rossz híreken. Nagy valószínűséggel csak karácsony tájékán vagy utána lesz fent a Vérvörös alkonyat következő része, mert nem tudtam úgy haladni a munkával, mint ahogyan szerettem volna. (Meg van egy öcsém is, aki új játékkal játszik, és nem lehet kirobbantani a gép elől, így a gépelés is nehezebben megy...) De a kárpótlás nem marad el, ígérem.
Jó hírek: most állok neki felgépelni az ajándékotokat, így nagy valószínűséggel pontosan tudom majd az orrotok alá dörgölni.
Még jobb hír: Mesi28 barátosném is készül karácsonyi ajándékkal a számunkra, amit majd itt tudtok megsasolni (amúgy a kedvenc blog és blogajánló részbe is felkerült):
http://light-in-the-darkness-mesi28.blogspot.com/
Ha valaki még nem olvasta volna a csajszi regényét, az meg sürgősen látogasson el a következő oldalra, mert megéri (én imádom és ez is kint van a blogajánlónál)
http://www.sparkle-moon.blogspot.com/
És még egy közérdekű: nagy valószínűséggel megírom majd a szalagavatói beszédet más stílusokban is, hogy még jobban hozzászokjam a karakterekhez és Titeket is boldogítsalak vele!
Öhm, azt hiszem, hogy ennyi lett volna mostanra, de majd még jelentkezem!
Pusz
U.i.: Vágjátok, hogy kb. háromszor használtam ekkora terjedelmű szövegben azt, hogy "nagy valószínűséggel"! (Upsz, négyszer!XD)

2 megjegyzés:

mesi28 írta...

Szylu, ha bőgni akarok, akk veled kell beszélnem, mer megint megríkattál, annyira aranyos vagy!
Nem tudom, mivel érdemeltem ki, de nagyon köszönöm!
És várom a szalagavatós beszédeket, mer imádtam Emmettét, bizti a többi is tetszeni fog;)
Pussz

Szylu írta...

Szia!
Okés, ha bőni akarsz, csak szólj és hozom a formámat. Már csak azt kell majd megbeszélnünk, hogy a sírától vagy a nevetéstől fognak folyni a könnyeid?XD
Nem is tudom, hogy mivel érdemelted ki? Talán, mert baromi jó a sztori?XD
A többi szalagavatói beszédel még egy kicsit szöszmötölök, mert most a Vérvörös alkonyat folytatására fekszem rá!XD Tessék örülni neki!XD
Pusz

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online