Vérvörös alkonyat

Sziasztok!

Még mindig lehet kérni a Vérvörös alkonyatot "PDF" formátumban, ha esetleg valaki még nem tette volna meg, és szeretné! :)
Az e-mail címem oldalt! ;)
Puszmancs

Szylu

2011. február 21., hétfő

Before the Dawn - 7. fejezet (Part 1.)

Szép jó estét!

Igen, ígértem valamit mára, és meg is tartom a szavamat, de azt nem mondom, hogy könyörületes is voltam! Muhahaha!XD
Holnap jön a második része, ami természetesen hosszabb lesz, és természetéből fakadóan elszakadunk egy kicsit az Edward szemszögtől, hogy belelássunk a "doktornő" fejébe is egy picit! ;)
Jó szórakozást, és nem megfojtani "bizonyos dolgok" miatt. Mindenre van magyarázatom, és ha már most kiakadtok, akkor mi lesz még itt később? Jah, nyugtató használata gyengébb idegzetűeknek ajánlott! :D
Pusz
Szylu

Ébredj


„Ébredj, éledj, ha fáj is

Nyisd fel a szemedet

Mozdulj, virradj máris

Mondd ki a nevemet

Kelj fel, egy jel kell, egy sóhaj

Minden perc nehezebb

Törd meg a csöndet egy szóval

Én nem kérek egyebet

Soha már”

(Ákos: Ébredj)


Dühösen csaptam be magam mögött az ajtót, mire a fotelban ücsörgő Lena felém kapta a fejét.

- Hűha, valaki eléggé paprikás hangulatban van ma – jegyezte meg és felállva odasétált hozzám, hogy két karját a nyakam köré fonja.

- Lena, eressz el! – morogtam és lefejtettem magamról a karjait. – És ha lehet kérnem, akkor menj ki a szobámból!

- Hmmm – szólt töprengő hangon és szórakozottam az egyik fekete tincsével kezdett játszani. – Pár héttel ezelőtt még semmi bajod nem volt, ha hozzád értem. Sőt!

- Lena, ne most kezdjük ezt el, légy szíves! – sóhajtottam fáradtan. – Tudod, hogy nem szeretlek, ami pedig kettőnk között történt, az…

Nem hagyta, hogy befejezzem a mondatot, csak halk, vészjósló hangon megszólalt:

- Láttam, hogyan néztél rá a nagyteremben! Majd felfaltad a szemeddel és le merném fogadni, hogy ma este is utána koslattál! – Elkapta az arcomat, és tüzetesen megvizsgálta. – Harcias lehet, ha így néz ki utána a szád!

Ellöktem magamtól a kezét, és az ajtóhoz lépve kinyitottam.

- Jó éjt, Lena! – néztem rá hidegen, mire felvonva az orrát távozott a helyiségből.

Ismét becsaptam az ajtót, és az ágyra vetettem magamat. Az agyamban kavarogtak a képtelenebbnél képtelenebb gondolatok, mely szerint Casey-nek sikerült utolérnie Bellát és beszélt is vele.

Nem, az kizárt! – komorodtam el. Láttam, hogyan közlekedett Bella, milyen szélsebesen vágott át a sikátoron és milyen könnyedén veszett bele az emberek áradatába. Casey fiatal még, hogy a nyomára bukkanjon.

Mintegy végszóra kopogás nélkül suhant be az ajtómon az emlegetett személy – természetesen egy laza lábmozdulattal becsukta az ajtót –, ami nem is lepett meg annyira, mert mindig csak úgy berontott hozzám, de az arcát beterítő arcrepesztő vigyort nem tudtam hova tenni.

Kényelmesen felmászott az ágyra, és a lehető leglazábban hanyatt vágta magát mellettem és a fejét lelógatta az ágy végén, hogy a haja a földet söpörte. De mindezt egyetlen szó nélkül végezte el, csak az az idegesítő mosoly ragadt rá az arcára.

Nagyot sóhajtottam, és már éppen ott tartottam, hogy kinyögöm, könyörüljön meg rajtam, és mondjon valamit, amikor felemelte a fejét és elkomolyodott.

- Dr. Casey Crawford diagnózisa a következő: a csaj iszonyat jó fej! – vigyorodott el a mondat végére, és én megkönnyebbülten fújtam ki a benntartott levegőt.

Gyorsan ültem fel, és tekintetemet egyenesen Casey-re szegeztem, és lázasan hadarni kezdtem:

- Szóval akkor sikerült beszélned vele? Megtaláltad? Utolérted? Mit mondott? Mit gondol rólam? Mit érzett…

- Ácsi, ácsi, ácsi, Rómeó! – tartotta fel a kezét, amivel sikerült belém fojtania a szót. – Az rendben, hogy vámpír vagyok, de egyszerre én is csak egy kérdésre tudok válaszolni.

- Rendben – sóhajtottam ismét és átfuttattam magamban a kérdéseim listáját, kihúzkodva, jobban mondva hátsó helyekre tuszkolva azokat a megoldandó rejtélyeket, amik még várhattak. – Mit érzett akkor, amikor megcsókoltam? Mondott erről bármit is? Hogy olyan volt számára, mint régen…

Casey egy könnyed mozdulattal libbent oda hozzám, és apró kezét a számra tapasztotta.

- Nem tudom megérteni, hogyan viselhetett el téged, amikor be nem áll a szád – nézett fintorogva rám. – Néha többet beszélsz, mint egy nő, de komolyan. Ha kicsi csőrödet csak egy másodpercre is befognád, akkor elmondanám, hogy mi történt.

- Deh kih fo hagyi részeltekeh – morogtam, és tenyere az én számmal együtt mozgott.

Megforgatta vérvörös szemeit, és ismét hanyatt dőlt az ágyon, de most már úgy, hogy haja szétterült a feje körül és kíváncsian szemlélt.

- Na, ezt most érthetően, mert a processzorom kikészült ettől a mondatodtól!

- De ki fogsz hagyni részleteket! – motyogtam és zavartan tekintettem körbe az immár tíz éve otthonomnak mondott szobán, és tekintetem végigsiklott azon a zongorán, amit még soha nem érintettem meg itt tartózkodásom során.

Túl sok fájó emlék között ehhez a hangszerhez, és…

- Nem, nem fogok, ugyanis helyesbítek: nem elmondom, hanem megmutatom, hogy mi történt – vigyorodott el ördögien és már küldte is felém emlékképének első kockáit.

17 megjegyzés:

Névtelen írta...

Egek............ Most kb ott tartok, hogy a saját lelki békém érdekében, jobban jártam volna, ha csak holnap jövök föl..... :D
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, mindegy, megérte.....

jóéjt

Drazsé

Névtelen írta...

EZ MOST KOMOLY??!Itt abbahagyni!!!Kész kínzás remélem,hogy ma jó Korán jön a feji,mert ha megint későn én MEGHALOK!XDDE most komolyan így abbahagyni már bűncselekmény!
Pusz:Pixy <3

Névtelen írta...

Halihóóóóó!!!!
Ezt most tényleg komolyan?????? itt abbahagyni??! Gyorsan a kövit!!! GYORSAAAAAN!!! Nagyon jóó volt ez is, és jó nagyot nevettem ezen a Casey csajszin!! :) hamar az úúúúúújat!!
pusssz: Koree :)

Pharm írta...

Ezt nem teheted, hogy itt hagyod abba, mert.... őőő mert csak:):)!!!!!!!!!!!!!!!
és amúgy is ki az a másik csaj. jajj ne mondd h edward lefeküdt azzal a másikkal mert bella ki fog borulni és sose bocsájt meg neku. jajj tudom, hogy már csak fél nap, de alig bírom kivárni, h jöjjön a második rész!!!!!

Névtelen írta...

Szia!
ÁÁÁÁÁ, ez gonosz volt. Most nem tudom mit beszélt Casey Bellával... Nekem nem egy szem nyugtató kell hanem egy egész doboz:D Nagyon tetszett.
Siess a kövivel légyszi
Puszi Andi

Névtelen írta...

Szia!
Szylu a nyugalmamat elfújták úgy ahogy volt eddig nem emlékszek hogy annyi tehetséges függővéges írónőtől min tőled a hajam is égnek állt!
Mégis hogy gondoltad ezt hmmm??????????????????????Mi történt veled?????Agyadra ment az egyetem???:))))
Mert ez gyilkos volt !!!
Hogy ez a Lena csaj mekkora egy odvas r*****, biztos vagyok benne hogy valami rosszat fog tenni bella ellen ha lesz a verseny..., nha de a mi vagány csajunk nem fogja magát hagyni;))ebben biztos vagyok.
Casey pedig tündéri életvidám csaj azt hiszem hogy jóban lennének Aliccel és Bellsel is kijön..)
Alig várom a folytatást!!Lécciiiiiii siess a folytatással am egész nap orvosnál voltam és csapoltak nem tenne jót nekem ha lesne a vérnyomásom mert elvonási tüneteim vannak a töriért!!:)
Melinda

Florence Ploody írta...

Szia!
Wá, alaposan felcsigáztál!
Annyira jó volt, hogy most aztán vigyorgok! És Casey máris belopta magát a szívembe!
Alig várom a holnapot!
Puszi

orsiii* írta...

kicsit rövid ne nagyon jó:) mellesleg szülinapi ajándéknak tekintem :)))

Detty írta...

Hééééj ácsi ácsi!! Nem ezt a hosszt szokhattuk meg!! Te diliházba akarsz juttatni?? :D Ne mááááááááárrr!!! Most hogy fogok fizika dolgozatra készülni??? :D Ez a Casey brutál jó fej!!! :D Nagyon szimpi!! Agyvérzések és szívrohamok közepette várom a következő fejezetet!!! :D
Puszi
Detty

ΘиәGirl írta...

Szia!

csodás feji lett! Mármint part;)
Alig várom már azt a komolyabb diagnózist:) Jáj, nem is bírom kixD
Gratula, remélem sikerül feltenned majd:)

OneGirl

Tündi írta...

Szia!
Hát nagyon remélem,hogy ma megkapjuk a második felét is mert itt abbahagyni...
Siess a következővel.
pux
Tündi

mesi28 írta...

Teeeeeeeeeeeeeeee GONOSZGALÁDALATTOMOSNŐSZEMÉLY!

Victoria írta...

Most ez komoly? Én szeretem, imádom, függője vagyok ennek a történetednek is, de most ez komoly??? Hogy lehet minket így kínozni és így félbevágni ezt a részt?? Arról nem beszélve, hogy már ezer bocs de ez a hosszát tekintve kb. ízelítőnek megy el. Remélem a többi fejezet a régi Szylu féle hosszúságú lesz. Bocsi a kritikáért, a függőség hozza ki belőlem :-)

Andi írta...

Drága Szylu

Köszönöm sikerült megint állmatlan éjjszakát okoznod nekem.:D Ilyen kegyetlen függővéget hát ez túl megy mindenen te gonosz perszóna.Mikor lesz már holnap este hogy olvashassam tovább. Na mindegy csodás rész lett de nagyon nagyon rövid.Hiszen tudod belőled sosem elég semennyi.Ugyhogy siesssss.Kérlek könyörgök :)
Légy rosz Puszi Andi

Krisz írta...

Szia mamikám!

Akkor kezdjük a jelenlegi legfontosabbal, azaz azzal, hogy Lenát utálom! XD Hát semmivel sem jobb, mint ha Heidi lett volna. -.-"
Aztán jöhet az, hogy Casey-t nagyon nagyon csipem, de ezt már mondtam! :D
Edward meg... na igen, A rosszfiú! *szemöldökfelvonogatás*
Várom már a folytatást, izgi lesz tudom már előre! :D

Pusz, Krisz

Névtelen írta...

Háháhá! Hát ez jó... hogy Edward mindig félrelép az igazán Bella előtti időkben! Ez poén, olvasom is a part2-t. :)

Unknown írta...

Szia!

Ez már megint nem ér, itt abbahagyni a sztorit... Na de nem fogtál ám ki rajtam, most megyek, és gyorsan elolvasom a kövi fejezetet is! ;-)

Puszi:

Judit

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online