Vérvörös alkonyat

Sziasztok!

Még mindig lehet kérni a Vérvörös alkonyatot "PDF" formátumban, ha esetleg valaki még nem tette volna meg, és szeretné! :)
Az e-mail címem oldalt! ;)
Puszmancs

Szylu

2010. augusztus 29., vasárnap

Vérvörös alkonyat - 52. fejezet

Sziasztok!

Hát, meghoztam és bocsánat a késésért, de ez a hét tiszta őrültekháza volt.
Pár apró megjegyzésem lenne, még mielőtt átadom a fejit.
Tudni kell, hogy megkezdem főiskolai tanulmányaimat és kollégista leszek, ami annyit tesz, hogy vége a szép világnak és nem fogok tudni minden este itt ülni. Viszont a jó hír - nektek rossz!XD -, hogy ha minden jól megy, akkor csak hétfő reggel fogok visszautazni Pestre és csütörtök délután már jövök is haza. Ez tehát azt jelenti, hogy visszaállunk a hétvégi frissre, és az ominózus napnak szombatot néztem ki. Ki hitte volna?!XD
Zaklatni bármiféle kéréssel, kérdéssel, óhajjal, sóhajjal, panasszal lehet mailben, komiban, esetleg chatben (nem ajánlom, mert ha teleírják, nem tudom visszanézni...), és hétvégén válaszolok rájuk. A chat nyitva áll, szórakozzatok, beszélgessetek, és ha tudok, akkor én is felugrom.
Ennyi lenne mostanra, ha valami eszembe jut, akkor úgyis írok!
Komihatár ismételten áll a 40-es számnál, de ezt már nem is kéne mondanom. ;)
Kicsit rövidebb lett a szokásosnál, de nem volt időm írni. A vége meg... Nem szólok egy szót sem!
A cím annyit tesz, hogy "Rémálom előtt" és az egyik kedvenc mesém, a "Nightmare before Christmas", azaz "Karácsonyi lidércnyomás" miatt kapta a nevét!XD Éljen Jack!XD
Pusz és jó olvasást, valamint jó sulikezdést! :D
Szylu

Before nightmare

„Fejem öledbe ejtettem
Te egyetlen, aki hitt bennem
Ha megtorpantam
Orra buktam
A hitemet vesztettem”
(Ákos: Őszi tájkép)

(Edward szemszöge)

Bella úgy pattant fel Emmett mellől a kanapéról, mintha gombostűvel szúrták volna meg. Ha lehet, még sápadtabb lett, aranyszín szeme megcsillant és mellkasa szaporán mozgott fel és le. Pár percig hitetlenkedve nézett hol Rose-ra, hol pedig Alice-re, majd nagy nehezen kinyögte.
- Nem, nem és NEM! – A hangja minden egyes szóval egy oktávot csúszott felfelé. – Nektek teljesen elmentek otthonról!
A következő pillanatban aztán már csak egy elmosódott csíkot láttam, ami a kitörött ablakon keresztül egyenesen az erdőbe vezetett. Bella olyan szélsebesen távozott, hogy felkavarodott utána a földre hullott hó is.
- Hát, egészen, öhm… - krákogott zavartan Jasper. -… jól fogadta.
- Jah, frankón kiakadt – kuncogott Emmett. – Amúgy nem értem, mit hisztizik, hiszen nem látna semmi olyat, amit már az öcsikénknek köszönhetően nem tanulmányozott alaposabban! Sőt, még kevesebbet is…
- Emmett, szerintem, ha nem akarod, hogy Bella vagy Edward szétrúgja a seggedet, most fogd be! – mondta Rosalie.
- Kösz, Rose, de ez semmit nem változtat azon a tényen, hogy baromra felhúztátok őt, és most mehetek utána, nehogy valami baromságot csináljon – sóhajtottam és átléptem az üresen tátongó ablakkereten.
- Most már legalább tudod, hogy milyen érzés, amikor mi kuncsorgunk a csajok után! – kiabált utánam Emmett, de csak legyintettem.
Bella lábnyomai jól kivehetőek voltak a havon, így nekem csak követnem kellett azokat. Természetesen az erdő legsűrűbb és legelhagyatottabb része felé tartottak, ami tökéletesen passzolt kedvesem feldúlt lelkiállapotához. Ha bántotta valami, mindig a magányt és a csendet kereste.
Kelet felé haladva a nyomok egyre mélyültek, amiből arra következtethettem, hogy lassított, majd sétálva tette meg a rá következő távot. Én is így cselekedtem és halkan osontam tovább. Nem hiányzott, hogy még előlem is meglépjen.
Pár száz métert követően azonban nyugtalanító dologra lettem figyelmes. Az egyik oldalcsapásról egy másik lábnyom csatlakozott Belláéhoz, és ez megrémített. Nem suhanhattam, hiszen nem tudtam, hol érnek véget a nyomok és megijeszteni sem akartam senkit sem, ezért csak megszaporáztam a lépteimet.
Az agyam már a lehető legborzalmasabb képeket vetítette a szemem elé, mely szerint Bella összeakadt egy nomád vámpírral vagy Macario jött vissza, hogy magával csábítsa kedvesemet. Pár másodperccel később megtorpantam, mert a szél egy beszélgetés hangfoszlányait sodorta felém.
- Bella, csak beszélni szeretnék veled! – hallottam meg Tanya hangját.
Közelebb lopództam hozzájuk, de csak annyira, hogy ők ne tudjanak rólam, de én mindent halljak. Az egyik legerkölcstelenebb dolog kihallgatni mások magánbeszélgetését, de az erkölcseimet már régen magam mögött tudtam, mint ahogyan a lelkemmel kapcsolatos dolgokat is.
- Minek? Hogy most az én fejemet próbált meg teletömni mindenféle hülyeséggel? – kérdezte élesen szerelmem.
- Azt hiszem, egy létezésre megtanultam, hogy nem érdemes veled ujjat húzni – motyogta Tanya, és szavainak őszinteségét gondolatai is alátámasztották.
- Sajnálom, hogy ilyen kemény lecke árán kellett ezt megtanulnod – mondta Bella.
- Nem, én sajnálom, hogy nem vettem észre az első percben azt a nyilvánvaló tényt, hogy titeket Edwarddal a sors is egymásnak teremtett – suttogta az eperszőke lány.
- Nem tehetsz róla, hiszen nekünk is kellett egy kis idő, mire rájöttünk, hogy szeretjük egymást. – Tanya gondolatain keresztül láttam, hogy Bella finoman elmosolyodott.
- Igen, de én miután felfogtam, hogy erősebb szálak kötnek össze titeket, egyszerűen nem bírtam elviselni, hogy Edward téged választott. Hogy téged akart, azok után, hogy… - Itt elakadt és Bellának nem kellett gondolatolvasónak lennie ahhoz, hogy tudja, mit nem mondott ki Tanya.
Az egész testem megmerevedett és a fa aprót reccsent, ahogyan hátizmaim megfeszültek. Egy őrült pillanatig azt hittem, hogy lebuktam, de aztán a beszélgetés zavartalanul folytatódott tovább.
- …lefeküdtetek – mondta ki Bella egyszerűen.
Tanya nagyot sóhajtott.
- Nem zavar? – kérdezte és hangjában őszinte kíváncsiság bujkált. – Mármint úgy értem, hogy nem…
- Hogy nem vagyok-e féltékeny? – kérdezte Bella.
Tanya biccenthetett, mert kedvesem folytatta.
- Egyedül az bántott, hogy nem mondta el. Tudod, kezdettől fogva megbíztam Edwardban, és azt hittem, hogy ez a bizalom kölcsönös. Aztán történt pár dolog és kicsit megkavarodott minden. Na, meg persze nem várhatja el tőle senki sem, hogy közel száz éven keresztül otthon üljön és malmozzon. És azt mondják, hogy tapasztaltabb pasikkal érdemes kezdeni – kacsintott, én meg nem kicsit kaptam agyvérzést.
- Nem sok nő lenne képes megbocsátani ennyi mindent – vetette közbe Tanya és mintha csak az én féltett gondolatomat mondta volna ki.
- A szerelem őrült dolgokra készteti az embert és nem mindig gondolkozunk reálisan – mondta Bella és telt ajkain édes mosoly játszott. – Ilyen például az is, amikor alattomosan kihallgatjuk mások beszélgetését. Nincs igazam, Edward?
Sziszegve fújtam ki a bennrekedt levegőt és ellöktem magam a fától. Kiléptem a takarásból, mire Tanya rögtön felém kapta a tekintetét, de Bella csak az orra alatt mosolygott. Én pedig abban a pillanatban rájöttem, hogy végig tudta! Tudta, hogy itt vagyok, tudta, hogy kihallgatom őket és mégis hagyta! De miért?
Sejtettem, hogy erre a kérdésemre nem egyhamar kapom meg a választ, mert előtte még túl kell élnem a lányok bosszúját. Sóhajtva álltam meg Bella mellett és karjaimat ösztönösen a derekára fontam. Nem bontakozott ki az ölelésemből, ami jó jel volt. Egyelőre…
- Tanya – biccentettem oda neki, és ő csak óvatosan fogadta a köszöntésemet.
- Tanyával éppen arról beszélgettünk, hogy… - kezdte volna Bella, de közbevágtam, ami nem volt szokásom.
- … hogy mennyire piszkosul mázlista vagyok, hogy ennyi baromságom után is megbocsátottál nekem, és szeretsz – mosolyogtam rá gyengéden, és cserébe én is egy mosolyt kaptam. – Igen, hallottam.
- Én tulajdonképpen azt akartam mondani, hogy arról beszélgettünk, milyen nehezen jöttünk rá, hogy szeretjük egymást, de a te verziód jobban tetszik. – A mondat végén egy könnyű csókot lehelt az ajkaimra, ami nem tett jót a „lelkivilágomnak”.
Azon voltam, hogy közelebb húzzam magamhoz, és megmutassam, milyen is az igazán különleges csók, amikor Tanya halkan megköszörülte a torkát, Bella pedig kuncogva tolta el a fejemet az övétől.
- Bocs – szabadkozott szerelmem. – Tudod, a közelemben nem bír magával!
- Na! – hördültem fel, de Tanya csak jóízűen felkacagott.
- Örülök, hogy végül mégsem sikerült egymásnak ugrasztanom benneteket, mert tényleg nagyon jó hatással vagytok a másikra – mosolyogta. – És látom, hogy tiszta szívből szeretitek egymást, ami csak kevés embernek adatik meg.
- Igen, de ez még nem jelenti azt, hogy nem fogom megfojtani a testvéreivel együtt, ha el mernek rángatni arra a leánybúcsúra – nézett rám Bella szúrós szemekkel.
- Hé, azt ne akard rám verni! – emeltem fel automatikusan a kezemet. – Az a csajok ötlete, és nem az enyém!
Bella csípőre tette a kezét és dühösen meredt rám.
- De azért tiltakozhatnál egy picit, ugyanis tudtommal a barátnőd vagyok, és mint a barátomnak, kötelességed lenne féltékenynek lenni, hogy egy rakat Chippendale-fiú közé akarnak betuszkolni!
- Szerinted nem borít ki már a tudat is? – kérdeztem vissza, és a hangom erősebbre sikerült, mint szerettem volna. – Szerinted nem mardos a féltékenység, ha csak rá gondolok?
Tanya ismét megköszörülte a torkát, mire mindketten felé kaptuk a fejünket.
- Srácok, nem akarok beleszólni, de erre van egy tökéletes megoldás – mondta és már somolygott is.
Tanya elméje sokkal előrébb járt, mint a szája, így én már akkor felnevettem, amikor ő még bele sem kezdett a magyarázatba.
- Hé, engem nem ér kihagyni! – csattant fel Bella durcásan.
- Nyugi, ez tetszeni fog neked is! – válaszoltam és csókot nyomtam a homlokára. – Csak figyelj oda Tanyára, és minden rendben lesz!
- Na, szóval, a következő a helyzet… - mondta Tanya és már bele is melegedtek szerelmemmel az ördögibbnél ördögibb terv kivitelezésének előkészítésébe.

24 megjegyzés:

Névtelen írta...

Húúha... Nem gondoltam volna, hogy pont Tanyaval fog összefutni az erdőben!:) Piszkosul kíváncsi vagyok rá, hogy milyen tervet eszelt ki Tanya. Csak az a kérdésem, hogy ezt Alice nem fogja látni előre? Bár tuti, hogy megoldják! :D Rövid lett az igaz, de elnézem neked, mert a fősuli kezdése nehéz! :) Ne kérdezd, hogy honnan tudom! xD
pux: Réka

d. írta...

azta! fúúúúúúúúúúúú!
itt abbahagyni :D
am nagyon tetszett :D
csak alice meg ne lássa h mit terveznek :)
várom a kövit siess :)
puszi

Névtelen írta...

Szia!
Hát ez kész..ha az lesz Tanya ötlete, amire gondoltam...úúú Szylu..csak legyen az kérlek :D
Egyébként nagyon jó lett..
Edi hogy lebukott már..XD azon nagyot nevettem..
Pusz:Ancsa

Kstev írta...

Szuper lett mint mindig! Már nagyon vártam és a folytatást is várom. És kiváncsi vagyok hogy mit talál ki Tanya!
még egyzer sok szerencsét a sulihoz és vigyázz magadra pesten. Nem tudom hogy olvastad e chaten de vár rád egy díj nálam mert szentem megérdemled. Hát ennyi.

Pusssssz
Krixta /Bella19/

Nana írta...

Hát persze...
Mért is csodálkozok?Csak Szylu képes ilyen függővéget írni...
Fel se húztam magam...csak anyám örültnek nézett h mért ugrálok meg sikitgatok de se gáz...
Nekem tetszett ez a feji is(minta z összes)de téll rövid lett :(
De ezt non jól összehoztad ezt a féltékeny vagyok meg "Ugye Edward"
Meg Tanyából sem néztem ki...
És vajon mi lehet az?!!!
Meg a többiek ,h ki fognak akadni...
De ezt téll ott volt a Tanya.s beszélgetéstől XD
Az odavágott
Várom a kövit!
Puszi
Nana

ΘиәGirl írta...

Nagyon jó:):):)
Mondjuk tényleg nem ér itt abbahagyni :)De alig várom már a folytit:)(Y)

Unknown írta...

Szia!

Remek, remek és kész! Teljesen mindegy, hogy kollégiumban vagy otthon, vagy még csak készülődés közben a kollégiumra, szóval a lényeg, hogy mindig remekelsz! :-) Köszi!

Puszi:

Judit

Névtelen írta...

Szia!
Nagyon szuper lett.Bells és Tanya beszélgetése tetszett, jó hogy végre sikerült tisztáznia dolgot, még így sem a szívem csücske Tanya de most már elfogadom őt.És a lány miért borult ki a leánybúcsú miatt más bezzeg örülne neki.A jó dolog hogy Alice pedig nem látja jövőt de szerintem érezni fogja hogy terveznek ők valamit..Tanya és a terve alig várom hogy megtudjam mi az iletve a kivitelezését is.Kíváncsi vagyok hogy a lány honnan tudta szerelme hallgatózni bár ismerik egymást mint a rossz pénzt.Tanyát pedig már barátnőként kezeli Bells remélem hogy ez nem fog romba dönteni mindent..
Sok sikert a fősulihoz !:)
Melinda

Ruby írta...

Ne már! Nem lehet valaki még vámpír létére sem ilyen megbocsájtó! Vagy mégis? Ez olyan Bellás dolog?!
Jó lett nagyon, de rövidke!
Várom a kövit!

Topa írta...

Nagyon jó lett izgatottan várom a kövit siess vele főiskolás csajszikám XD öhm..gratulálok hozzá vagy mit szoktak ilyenkor mondani :D

Névtelen írta...

hello!
nagyon jó lett:D remélem hamar jön a következő

AmethystHollis írta...

XD Bármennyire is szemét volt, azért sajnálom Tanyát... hm.. ilyen az élet. Várom a folytatást!

Névtelen írta...

hé, ez nem ér!! :) remélem már a hétvégén folytatod. és sok sikert a sulihoz!! :)

Névtelen írta...

háát ezt nem gondoltam volna! Tanya mint barát? ez egész érdekes, de tetszik ;)
puszi: ramomona

Névtelen írta...

Hmmm... Tanya eléggé nagy fordulatot vett, de ez nagyon rendes tőle. Bellát kifejezetten imádom.:D Epekedve várom az új fejit! :) És hajrá a sulihoz! :)
Puszy
Mary

Rora írta...

Szia:))
Vajon mit talált ki Tanya? Örülök, hogy kibékültek Bellával, remélem ez tényleg őszinte.

Sok sikert a sulihoz, mi "türelmesen" várjuk a frisset. :DD
Puszi Rora

Névtelen írta...

szia
nagyon jó lett ez a fejezett is mint a többi
remélem hamar meg lesz a következő fejezett várom
siess
nagyon jók várom
szia

zsooffkkaa írta...

hello
tényle iszonatosan jó lett!! Már nagyon várom, h mi a tervük! ja és tökjó, h kibékültek Tanyával :) (remélem ezután már nem lesz szemét...)

csak így tovább! :)

pusziii

Névtelen írta...

Nagyon jó lett. Várom mit talált ki Tanya. Egyépként most h nem akarja szétválasztani Bellát és Edwardot sokkal jobban kedvelem XD
Már várom. Siess vele.
Viki

Netti írta...

Szia!
Nagyon jó feji lett:):) Nem gondoltam volna hogy Tanya lesz az akivel majd találkozik, azt meg végkép nem, hogy ennyire normális lesz. Nagyon kíváncsi vagyok mit sikerül kitalálniuk:):) Nagyon várom a kövi fejit:):)
Pussz: Lettina

Névtelen írta...

Szia!
Tanya segít Bellának?Mindegy ha te így gondolod akkor oké. Neked szabad kezet adok.(csak nehogy visszaélj vele:D).
A komik miatt ne aggódj ennyi időre nekem is csak most sikerült géphez kerülnöm hogy komit is írjak
puszi

Névtelen írta...

ezek a függővégek az őrületbe tudják ám kergetni az embert. :P Szylu ez nagyon jó volt. (és igen kezd el írni a következő fejezetet)

ellie írta...

Szia!
Nagyon, nagyon jó lett. Tetszett a fejezet, már alig várom, hogy folytasd. Igazad volt, ez amolyan kis deppis volt..:) Remélem a kövi már vidámabb lesz :D
És ezúttal is bocsánatot kérek itt is tőled, illetve tőletek a komiért. Nem tudom, hogy mibajom lehetett akkor, pedig teljesen megértem a ti álláspontotokat is, nem tudom, hogy mit kaphatott az agyam xD egyébként rájöttem arra, hogy kritikát írni tök jó dolog, szóval ezt nektek köszönhetem xD így, most már folyton írok akihez csak tudok :D:D

Tincsu írta...

Szia!
Wííí már annyira kiváncsi vok hogy mi a terv:D
Tanya hirtelen nagyon is megváltozott:D De azért rem hogy nem sunyul xD
Sok puszííí és sok sikert a sulihoz!
Tincsu

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online