Vérvörös alkonyat

Sziasztok!

Még mindig lehet kérni a Vérvörös alkonyatot "PDF" formátumban, ha esetleg valaki még nem tette volna meg, és szeretné! :)
Az e-mail címem oldalt! ;)
Puszmancs

Szylu

2010. augusztus 9., hétfő

Érdekességek

Sziasztok!

Mint tudjátok, egy szép pénteknek nézünk elébe - mármint én szépnek gondolom -, és ezért megpróbálom ezt a hetet feldobni egy kicsit. Olyan dolgokról fogok Nektek mesélni/írni, amik szorosan a Vérvörös alkonyathoz kapcsolódnak. Lesznek itt kulisszatitkok, a VA megszületésének története és sok más is.
Kezdetnek egy képet szeretnék megosztani, ami nem más, mit a Vérvörös alkonyat első, kézzel írt fejezete egyenesen 2009. augusztus 13-áról. Nem kell az elolvasásával bajlódni - azt elég, ha én teszem! :P -, csak szerettem volna megmutatni, hogyan is született meg ez a fic. A macskakaparás azért van, mert siettem, nehogy elfelejtsem, amit írni akartam. :D
Azóta viszont már füzetbe írok és nem kell órákat eltöltenem egy ilyen kis lap felkutatásával. (Viszont jó, mert megtaláltam egy csomó olyan dolgot, amiket már rég kerestem, miközben erre vadásztam! :P)

Nos, akkor a holnapi viszont olvasásig, remélhetőleg.

Pusz
Szylu


2 megjegyzés:

Pupi írta...

Nekem nem tűnik macskakaparásnak... vagy csak már hozzászoktam a kézírásodhoz?
Kíváncsi vagyok, hogy a hétre még miket tervezel...

Puszi

Unknown írta...

Ejnye-bejnye, Szylu! Hol vannak a margók? Hol vannak a bekezdések? Hol vannak az üres sorok? És hol van a tördelés, miféle szövegkép ez?
Ismerősek ezek a szavak? ;-) Egyik "kedvenc" tanárnőnktől idéztem. Emlékszel, én már akkor is mondtam, hogy ne törődj vele, igenis nagyon jó lett az érettségid is (amellett, hogy alapból tök jó író vagy), és nem dőlt össze a világ. Bocsi, nem tudom, ezt most miért is írtam, egyszerűen csak eszembe jutott erről a lapról, és kíváncsi voltam, te is emlékszel-e még. :-)

Üdv:

Judit

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online