Vérvörös alkonyat

Sziasztok!

Még mindig lehet kérni a Vérvörös alkonyatot "PDF" formátumban, ha esetleg valaki még nem tette volna meg, és szeretné! :)
Az e-mail címem oldalt! ;)
Puszmancs

Szylu

2010. május 8., szombat

Vérvörös alkonyat - 37. fejezet

Sziasztok!

Egy fantasztikus párbeszéd zajlott le tegnap két énem között, de gondoltam, hogy ettől inkább megkíméllek Titeket és rögtön a tárgyra térek!
Újra itt vagyok, élek, virulok, és izgulok, hogy nehogy kiessek a formámból és elégedetlenek legyetek velem. Nem húzom tovább a szót, csak még annyit, hogy köszönöm mindazoknak, akik a Merengő Aranypenna szavazásán rám voksoltak és remélem, hogy számíthatok majd az utolsó fordulóban is rájuk!
Szavak helyett most pedig beszéljen helyettem ez a feji, amit MINDENINEK ajánlok! Férfi uralom van a fejiben, remélem, hogy az utolsó szemszög is tetszeni fog!
Jah, és 40 komit, please!
A feji címe pedig egy 3 Doors Down szám, amitől meglett a depis hangulat az íráshoz! A zenelejátszóban hallgathatjátok meg!
A fejikezdés pedig azért ezzel a szóval van, mert megígértem az egyik bioszból érettségiző barátnőmnek, hogy ezzel nyitok! :P
Pusz
Szylu

„She don’t want the world”

(Edward szemszöge)

- Ergoszterin – csapott a hátamra erőteljesen Emmett és lehuppant mellém a lépcsőre.
Felsóhajtottam és kiroppantottam a vállamat.
- Mi van? – kérdeztem, de nem nagyon érdekelt a válasza.
- Tudod, ez az az anyag, amiből napfény hatására D-vitamin keletkezik piciny szervezetedben – magyarázta tudományosan Em.
- Emmett, háromszor jártam orvosira, tudom mi az az ergoszterin. – Miért nem hagy egy kicsit békén?
- Akkor meg? – értetlenkedett.
- Mire akartál kilyukadni az ergoszterinnel? – kérdeztem és kezdtem elveszíteni a türelmemet.
- Csak arra, hogy éhes, és menj már el vele vadászni! – jött a válasz a hátunk mögül
Jasper állt az ajtóban és elnyúzottan nézett rám. Nem tehettem róla, hogy az érzéseim ilyen hatással vannak rá. Próbáltam távol maradni tőle, hogy megkönnyítsem a dolgát, de folyton ott téblábolt mellettem.
- Jaj, Edward, hagyd már abba! – csattant fel, amikor megérezte a gyötrődésem. – És nehogy bocsánatot kérj, mert megütlek!
- Rendben – motyogtam az orrom alatt. – De, hogy jön ide az ergoszterin?
Oké, mostanában – jobban mondva két hónapja – nem úgy működik az agyam, ahogy kéne.
- Napfény, öcsi, napfény! – kiáltotta Emmett és kilépett a ház takarásából a fényre. – Dugd ki végre az orrod a szobádból és élj egy kicsit!
- Most is kint vagyok – mormoltam.
- Hát, én esküszöm, hogy megölöm – dohogta a bátyám.
- Nem fogok ellenkezni – válaszoltam.
Jasper intett Emmettnek és két oldalról a hónom alá nyúltak, majd húzni kezdtek az erdő felé.
- Nem vagyok gyerek, akit rángatni kell! – morogtam, de nem tettem semmit annak érdekében, hogy változtassak jelenlegi helyzetemen.
- Akkor kérdem én, miért viselkedsz úgy, mint egy hároméves, aki mindjárt a földhöz vágja magát és hisztizik? – vágott vissza Jasper.
- Nem viselkedem úgy – fortyogtam.
- Aha, akkor pusztán az úri kedved miatt nem vagy hajlandó használni a képességed és kiszedni Rose-ból, hogy mégis hova a fészkes fenébe ment Bella? – dörgölte az orrom alá Emmett.
- Mióta lettél te ilyen roppant okos?
- Te meg mióta vagy olyan cinikus, mint Emmett? – zsörtölődött Jasper.
- Na! – hördült fel a sértett.
- Bocs, de ez az igazság – védekezett Jazz.
- Miért nem lehet egyszerűen leszállni rólam? – téptem ki magam a kezük közül és megálltam.
- Nem is állunk rajtad! – vigyorgott Emmett.
- Elmegyek vadászni. – Reménykedő arcuk láttán hozzátettem: - Egyedül.
Sóhajtottak, de utamra engedtek. Mielőtt még bevetettem volna magam a fák sűrűjébe, meghallottam a hátam mögül Emmett hangját.
- Addig kellett volna bepróbálkoznia Bellánál, amíg még itt volt. Ha így folytatja, soha nem fog lefektetni senkit sem!
Még az utolsó szó sem hagyta el a torkát, de én már ott álltam előtte és Emmett állkapcsa hatalmas csattanással találkozott az öklömmel.

(Jasper szemszöge)

Emmett a földön fetrengett, az állkapcsát tapogatta és vigyorgott, mint aki valamit szívott. Edward fölötte állt, szaporán vette a levegőt és minden erejére szüksége volt, hogy ne tegyen több kárt bátyjában.
- Nálad nagyobb vadbarommal még soha nem találkoztam – sziszegte Edward és ökölbe szorította a kezeit. – Néha csodálkozom, hogyan tud egyáltalán elviselni Rosalie téged!
- Talán mert tudok bánni a nőkkel! – vágott vissza Emmett. – Ez, amint látom, neked nem nagyon megy. Tanulhatnál Emmett bátyótól egyet, s mást!
- Oh, igen? – grimaszolt Edward. – Majd pont tőled fogok tanácsokat kérni!
Azzal átvágott a ház előtti tisztáson és fellépett a tornácra.
- Nem enni készültél? – kérdeztem egy kicsit összezavarodva.
Ez a sok érzelmi túltengés betett.
- Felfordult a gyomrom és az étvágyam is elment – vetette oda félvállról és már el is tűnt a szemünk elől.
Az utóbbi két hónapban szinte megőrjített ez az állandó érzelmi váltakozása. Egyszer búskomor, depressziós, máskor meg flegma, nemtörődöm és felelőtlen. Teljesen kifordult önmagából. És persze szerelmes…
Emmett feltápászkodott a földről és leporolta magát. Csak most kapcsoltam, hogy ő is ott van, és rögtön rajta vezettem le a feszültséget.
- Mire kellett ez az egész? – vontam kérdőre. – Tudod nagyon jól, hogy mennyire ki van mostanában, de te még rá is teszel egy lapáttal!
Em egy laza mozdulattal visszatette a helyére kiugrott alsó állkapcsát és roppant elégedett képet vágott. Pont olyat, mint aki most tett valami egetverően nagy horderejű dolgot, amiért a béke Nobel-díj is kijárna, én meg megvilágosodtam.
- Szemét! – kiáltottam fel. – Te nagyon is tudtad, hogy Edward így fog reagálni!
- Száz százalékig nem lehettem benne biztos, de sanszos volt a szitu. – Megropogtatta állát, hogy biztos jól akasztotta-e vissza. – Azt viszont meg kell hagyni, hogy így még nem ütöttek meg! A rohadt életbe, ez a srác piszkosul erős! Ezt a jobbhorgot!
- Igen, Edwardban van erő, ha arról van szó – értettem egyet. – De mégis elmondanád, hogy mire volt jó ez az egész kis összezörrenés?
- Pofon egyszerű – csapta össze a tenyereit. – És ezt szó szerint is vehetjük! Ezzel a kis kakaskodással akartam demonstrálni, hogy a mi drága bátyánk fülig szerelmes.
Felsóhajtottam és megráztam a fejem.
- És nem lett volna egyszerűbb megkérdezni engem, ahelyett, hogy péppé püfölteted magad egy labilis érzelmi állapotban lévő vámpírral? – tettem fel a kézenfekvő kérdés.
- Huh, néha megrémítesz, amikor így beszélsz! – heccelt Em, de most aztán nem voltam vevő a poénjaira, és ezt ő is észrevette. – Nem vágod a témát, mi? – fancsalodott el a képe.
- A te észjárásodon még Edward sem tud kiigazodni! – vigyorogtam. – Akkor tőlem mégis mit vársz?
- Most vérig sértettél! – háborodott fel. – Nem is mondom el, hogy mit tervezek!
- Jaj, Em, ne csináld már a fesztivált! – Makacsul megrázta a fejét. – Akkor kiszedem Alice-ből!
- Ez nem fair!
- Te akartad! – mutattam rá. – Na, mi legyen? Csapatmunka vagy…?
Emmett tanácstalanul csóválta a fejét, de aztán „megemberelte” magát.
- Oké, de csak neked, csak ma, és csak most! És csak azért, mert rendes vagyok!
- Sok volt az egy mondatra jutó „csak”! De csak azért is csupa fül vagyok!
Odahajolt hozzám és halkan, de gyorsan elmormolta a tervét. Hitetlenül ingattam a fejem, de igazat kellett adnom testvéremnek. Ha gyorsan nem teszünk valamit, én biztos, hogy Edward érzelmi sokkjai miatt fogok megőrülni.

(Mac szemszöge)

Csendben esett a hó, fehér lepellel borítva be a tájat. Május vége volt, így csodálkozásra adhatott volna okot a havazás, de nem Alaszkában és főleg nem Denaliban. Az itteni időjáráshoz is hozzá kellett szoknom, mert nem Spanyolország vagy Olaszország volt, de eléggé kellemes. Kevés napfény, így sokat tartózkodhatunk kint, bőséges vadállomány és nyugodt hangulat.
A feltámadó szélben a hópelyhek körtáncot jártak, és megannyi különös formát rajzoltak a levegőbe. A földön fekvő alak halkan sóhajtott, de nem mozdult.
Mozdulatlan testét finoman takarta a fehér takaró, teljesen eláztatva ruháit. Haja szétterült a havon, szemeit lecsukta, mellkasa fel s le süllyedt, ahogyan ritmusosan vette a levegőt.
Elmerengve néztem végig rajta és gondolataim áradata öntudatlanul indult meg.
Ismertem őt, hiszen már személyes találkozásunk előtt is tudtam róla egyet, s mást, de még mindig kész rejtély volt számomra. Általában vidám természetű volt, de keveset beszélt és inkább csendben figyelt. A család többi tagja is csak annyit tudott róla, amennyit feltétlenül szükséges volt megtudniuk ahhoz, hogy bizalommal forduljanak felé. Se többet, se kevesebbet. Én persze olyan információk birtokában voltam, amiről ő mélyen hallgatott. Miután megtudta, hogy milyen képességgel vagyok megáldva – vagy inkább megverve, bár ez nézőpont kérdése, mint minden más a világon! – és rájött a teljes igazságra – roppant éles elméjével nem volt nehéz dolga –, egyfajta titkos szerződés lépett életbe közöttünk. Én nem beszéltem senkinek „titkairól”, ő pedig nem faggatott előző életemről.
Jól beilleszkedett a családba, és mindenkivel jó viszonya volt, de éreztük, hogy még mindig máshova tartozik. Carmen saját gyermekeként tekintett rá, Eleazar tisztelte őt a képessége és a természete miatt – kevesebb, mint fél éve volt újszülött, de már úgy viselkedett, mint egy tapasztalt vámpír, és soha nem találkoztam még ilyen fantasztikus képességgel –, a három lány pedig többé-kevésbé testvérként kezelte őt. Irinával órák hosszat el tudott beszélgetni, Kate-tel gyakorolt és általában vele ment vadászni, és Tanya… Hát, igen, ő volt a „kevésbé” része a dolognak. Vele aztán tényleg furcsa volt a helyzet. Mintha közöttük egy megnemtámadási szerződés lépett volna érvénybe, amint ő megérkezett. Ő próbálta tartani a három lépés távolságot és annyira korlátozni az egy helyiségben való tartózkodást, amennyire csak lehetséges volt, Tanya ezzel szemben néha irigykedve tekintett rá, és nem értette, hogy miért jött el előző lakhelyéről.
Én bíztam benne, mert nyíltszívű és lelkiismeretes volt – néha talán túlzottan is – és soha nem bántott senkit sem. Csak ezeken a hangulatingadozásokon nem tudtam kiigazodni, mint például ami most is volt. Egy órával ezelőtt még Kate-tel és velem gyakorolt – gyorsan haladt, rettentően tanulékony volt és a tudásvágya határtalan –, aztán befejeztük az edzést és ő egyszerűen csak fogta magát, és lelépett. Persze tudtam, hogy ide fog jönni, mert miután végigbarangolta az egész erdőt, mindig itt kötött ki. Leült a rét közepén, hanyattfeküdt és megfeledkezett a külvilágról. Ilyenkor bármit megadtam volna érte, hogy belelássak a fejébe.
Ki akartam rángatni őt ebből az állapotból, de ha csak szimplán odamegyek hozzá, akkor megint rájön, hogy nem bíztam meg benne annyira, hogy egyedül engedjem bolyongani. Hát persze, hogy nem engedtem el egyedül, hiszen fontos volt számomra. Hogy mennyire, azt még nem tudtam eldönteni…
A közelben téblábolt egy farkas és reményvesztetten kutatott valami után. Lehunytam szemeimet és „megkerestem” a farkast. Kinyitottam az elmémet és az agyam ostromolni kezdte az állat elméjét. A kimerültségtől nem tudott védekezni, így könnyedén átvehettem volna a teljes uralmat az agya felett, de ezt gyűlöltem megtenni. Korábban lelkiismeret-furdalás nélkül tettem meg azt, hogy emberi elméket „igáztam le”, de megundorodtam tőle. Ma már csak elvétve „szálltam meg” emberi agyakban, ha szükség volt rá – például olyan esetekben, amikor valaki gyanakodni kezdett rám, és egy egyszerű zavarkeltéssel megoldottam a problémát. Volt információ és gyanú, nincs információ és gyanú! –, az állati elmékben pedig inkább szimbiózist hoztam létre. Mint ahogyan most is.
A farkas megrázta magát és kisebb rábeszélés után futásnak eredt a rét felé. A fák közül kilépve vonakodva megállt, mert megérezte a veszélyt. Nógatásomra, miszerint biztonságban lesz, elindult a mozdulatlan alakhoz és közvetlenül leült mellette. Bundája hozzáért a kezéhez, mire ő kinyitotta a szemeit és felült. Óvatosan, nehogy hirtelen mozdulatot tegyen, végigsimított a farkas nyakán, aki közelebb húzódott hozzá. A lány beletemette arcát a vastag bundába és halkan sóhajtott. Éreztem az érintését, hiszen képességemnek köszönhettem ezt a tudást is. Nem csak láttam, hallottam, ízleltem és szagoltam, hanem éreztem is azokat a dolgokat, amiket az „áldozataim”.
Pár percig így ült, majd felemelte a fejét és a farkas álla alá nyúlva mélyen belenézett a szemébe – a szemembe.
- Szia, Mac! – köszönt, és finoman elmosolyodott.
Annyira megdöbbentem, hogy kicsúszott az állat elméje az irányításom alól, így az kissé kábán berohant az erdőbe.
Ő volt az egyetlen, aki Macnek szólított.
- Honnan tudtad, hogy itt vagyok? – kérdeztem álmélkodva.
- Biztos csak akkor lettem benne, amikor megláttam azt a jellegzetes aranybarna szegélyt a farkas pupillája körül, ami mindig lebuktat, ha nagyon koncentrálsz, és jobban átveszed az irányítást az elméjük felett – válaszolta és közben leporolta magáról a havat.
- Oké, akkor mióta tudod nem biztosan, hogy itt vagyok? – sóhajtottam, és a kérdés közben leugrottam a faágról.
- Körülbelül negyvenöt perce érkezhettél és akkor negyvennégy és fél perce ülhettél mozdulatlanul azon a fán – adta meg a sokkoló választ.
- Káprázatos – motyogtam.
A kezemet nyújtva felsegítettem őt a földről és levéve a kabátomat a vállára terítettem. Nem mintha megfázhatott volna, vagy ilyesmi, de ez már csak rossz emberi szokás volt, ami megmaradt.
- Kösz – motyogta szégyenlősen és mély hallgatásba burkolózott.
- Most haragszol? – kérdeztem figyelmesen fürkészve az arcát.
- Szoktam? – kérdezett vissza és finom ívű szemöldöke felszaladt a homlokára.
- Igen, szoktál – bólintottam rá a tényre, mert eszembe jutott, amikor csendesen duzzogásba fogott.
- Akkor haragszom – mondta nagy komolyan, de ajka szegletében mosoly bujkált.
- És kiengesztelhetlek? – Várakozásteljes tekintete láttán hozzátettem: - Mondjuk, plusz még egyszer a földbe döngölhetsz ma. A jóból, azt mondják, soha nem elég.
Tény, hogy „újszülöttként” még mindig erősebb volt bármelyik vámpírnál, de a képessége volt az, amit igazán kihasznált.
- Azt is mondják, hogy a jóból is megárt a sok – feleselt. – Nem indulunk?
- De, mehetünk.
Csendben sétáltunk egymás mellett, nem sietünk, hiszen nem fáztunk és senki sem sürgetett bennünket. Tudtam, hogy nem kellene, mégsem bírtam megállni, ezért kibukott belőlem a kérdés:
- Megint rajta gondolkodtál, igaz?
Felnézett rám, próbált értetlen arcot vágni, de átláttam rajta. A csúnya tekintetemet vettem elő, mire felsóhajtott és már válaszra nyitotta a száját, de a fák közül kicsörtető három alak nem engedte megszólalni.
- Jönnek! – kiáltotta Kate és lefékezett előttünk.
- Idejönnek már holnap! – érkezett meg Irina is és sikeresen beleütközött a nővérébe.
- Mégis kikről beszéltek? – kérdeztük mindketten.
Tanya nyugodtan, mosolyogva lépett ki a sűrűből és tekintete csillogott.
- Szerintetek mégis kik? – kérdezett minket, de láthatta rajtunk, hogy nem vágjuk a témát, mert sóhajtva hozzátette: - Az ő családja!
Fejével felénk bökött, amiből nem lehetett megállapítani, hogy melyikünkre gondolt.
Jön a Volturi! – futott át hirtelen az agyamon a gondolat és valamiért nyugtalan lettem.
- Jaj, nem! – nyögte mellettem egy hang és odafordulva láttam, hogy Bells még sápadtabb, mint szokott, arany szeme pedig hatalmasra tágult.
És nekem abban a pillanatban esett le, amit Tanya megerősített a következő kijelentésével:
- De, de – mondta fölényesen. – Cullenék idejönnek!

45 megjegyzés:

Névtelen írta...

Istenem dejóó lett :D
Ahogy Edward megverte Emmettet.
És mi a terve neki meg jazznek?
Bírom mAcet jóófej csak nehogy belebolonduljon Bellsbe mert ő Eddyé :D
És dejó h mennek Denaliba:D Remélem kibékülnek mert már én nembírom ezt a mosolyszünetet ami ráadásul hülyeségen alapszik :D
Említettem h Bírom Macet? Grat az érettségikhez tudom h jól sikerültek bár láttam a matekot és a nem volt pitlák xD
Várom a kövit Puszillak Luca

Névtelen írta...

Első komi!!!!!
Mekkorajó vagyok :D

Landy írta...

Szia
Végre itt a várva várt fejezet!
Szuper lett.
Ahogy Edward behúzott Emmettnek.
Szimpi Mac.Pedig azt hittem nem fogom kedvelni.
Éljen Cullenék mennek Denaliba.

Keina írta...

wahh! Szyluuuuuuuuu!
erre nem tudok jobb szót: wahh!:D
ja, de várj találtam még egyet: wáhh!:D
nagyon jó lett a kedvenc részem belőle... khm.. nos... olyan nincs is, mert az egész úgy tökszuper ahogy van, szóval, ha idézném a kedvenc részemet, bemásolhatnám az egész fejezetet:D
Köszi ezt a tökjó fejit, remélem hamar felrakod a kövit!
Team Bella and Edward and Mac♥:D

Szepy írta...

Nah Szylu... megérte várni!
Olyan jó fejezet lett!!!
Emmett ezt nagyon megérdemelte!
Van egy olyan érzésem, hogy Mac Bella és Edward közé fog állni... De alapjáraton szimpi ez a srác...
Remélem Cullenék vissza tudják csábítani magukhoz Bellát!
Már várom a kövit!
Pusszy

Netti írta...

Szia!
Örülök, hogy visszatértél):):):) Nagyon jó feji lett! Jaj nagyon várom már a kövi fejit! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz itt, amikor megérkeznek a Cullenék:):):) Nagyon várom a kövi fejit:):)
Puszi: Lettina

Patri-cica írta...

Nem is tudom mivel kezdjem...

Edward megkattant...de lehet az "Emmettfélebunkóbeszóláséshatalmaspofon" annyira felidegesíti,hogy kiszedi Roseból hogy hol van Bella és emiatt mennek Denaliba.

Bella most tuti el akar menekülni a Cullenek elől...leginkább Edward elől!De ezt nem fogják hagyni!

Mac jófej és tényleg törődik Bellával...de NEM...hangsúlyozom:NEM AKAROM,hogy bármi legyen köztük a barátságon kívül!(Az valahogy nagyon nem Bellás lenne nekem!Kérlek ne tedd!Eleget szendvedtek már!És úgyis lesz még mosolyszünet a látomásban szereplő dolgok miatt!Szóval még lehet feszültség bőven!Persze én nem tehetek semmit...bár megpróbálhatom!~kérlelő-könyörgő bociszemek.../képes vagyok a gyerekekét is bevetni!/~)

:-D :-P

MÁR MOST NAGYON VÁROM...NAGYON...HOGY MEGINT SZOMBAT LEGYEN!

Cupp

Névtelen írta...

hát ezért tényleg meg fogom engem mindenki verni, de én tök örülnék neki, ha Bella összejönne Mackel XD Mac szerintem marha jó fej és imádom a képességét és nem mellesleg imádom azt az embert is, akiről mintáztad :D ugye a live action változatban ő fogja játszani? csak mert annyira el tudom képzelni, ahogy ilyen tök nagy beleéléssel és azzal a tipikus nézésével mondja Mac szövegeit XD tök jó lenne szerintem XD
és hát öhm ja... maga a fejezet továbra is szuper, bár ezt igazából nincs is értelme leírni, mert akkor lenne csak különös, ha nem hoznád a szokott színvonalat... de hát ilyen ugyebár nem fordulhat elő :D
ja és IGAZÁN ELMONDHATNÁD. KHM.

Névtelen írta...

nagyonjóó :D
olvastam volna tovább :D
rem. edward és bella újra egymáséik lesznek mármint remélem mostmár összejönnek v. h mondjam na.. xD

Adrienn írta...

Hát ez. Kissebb sokk(kkkkkkkkkk...) ért,de IMÁDOM^^ KIvi vagyok vajon mi lesz, hogy odamennek Cullenék... Az agyam már vagy ezer, meg ezer féleképpen legyártotta a történetet, de ez majd csak késöbb tudjuk meg :( kár...
Nekem nagyon tetszett Mac szemszöge :P
Áhhh... most mást nem tudok írni
Puss Adry

norcs. írta...

Bella Tanyáéknál? és jóba van velük? hát ez furcsa. nagyon jó részvolt. és ugye, Bella nem fog most elmenekülni?ugye?:)
és amugy imádtam Jasper-Emmett párost:D őket mindig nagyon bírom =)
és azutolsó része... egyre több bonyodalom, hát erre tényleg nem számítottam ami lett... :D
kíváncsi vagyok nagyon hogy mi lesz.
puszi

Névtelen írta...

szia pont jókor hagytad abba most a leg izgibb várom a kövit jó a sztori üdv wolfgirl

Névtelen írta...

júúújjjj de jó már tűkön ülök annyira várom a folytatást fantasztikus az egész story kicsit irigy vagyok a képzelő erődért még egyszer gratulálok Zodiákus

Névtelen írta...

Szia
A feji szupi lett.
A Mac szemszög volt a legjobb. :D
Bírom a csávót bár előszőr azt hittem hogy nemm lesz szimpi, de jófej.
Várom a kövit!!
Licsy volt

AmyC írta...

Ó, nagyon tetszett! Jövök gyanutlan az oldalra, és mit találok az én egyik kedvenc írom blogján, amit KIS időre szüneteletett? Hát azt, hogy vége van a szünetnek! :D
Edward szemszög az alap, hogy favorit, Jazzé érdekes és Macé pedig nagyon, úgy körülírta(d) Bellát, hogy annak ellenére, hogy az utolsó pár mondatban szerepelt csak a neve, tudtam, hogy róla van szó. :) Ja és ugye az új karakter képessége: nagyon ötletes, jó mix, és ráadásul nagyon-nagyon hasonlít az én vámpír-alteregóm tudományára.
Jóó sok volt az újdonság, mindenről most nem írok, szóval: WoW! :D
Csak így tovább, a régi rendszer viszaáll, és én jövök minden héten olvasni!

Dorszíí írta...

Ajjj de rohadt jó lett!!:D
Ajj Tanyát nem csípem..:DXD nagyon nem..tuti rányomul Edre!!
És naa a kedvemért..:D Tudom h összehozod Macet és Bellát!XD Am kicsit furcsállhatod h ezt kérem,mivel eddig pont h ezt nem kértem!xD de kell az izgalom..:D Hívjad ketteskét is!XD
Nagyon jó fejik lesznek méég..:D Ajj de vároom :D Ugye ED is velük tart?? :D nagyon rem..:D de most itt balfaszkodik..xD
Nah szal nagyon várom a kövit! már nagyon álmos vok..=/ xD
pusz

manocskka írta...

Szia! Naon jó lett a feji!! :) MAc szemsöge érdekes volt :D Nagyooon várom a kövit! csak igy tovább!! :)

Dytta írta...

nagyon tetszett a fejezet.
hogy az igazat megvalljam fenntartásokkal voltam Macario felé. de aztán ahogy most így olvashattunk róla/"tőle" egészen más érzés. valahogy már nem idegenkedek annyira az egész ötlettől. (bár még nem tudom hogy mit akarsz kihozni az egészből, sőt még sejtésem sincs) remélem hogy rendeződnek majd a dolgok Bella és Edward között. azért mégis csak úgy szép minden. na meg persze hogy Macario nem fog bekavarni a képbe.
kíváncsi leszek a következő részre hogy Bella ott marad-e vagy elmenekül Cullenék elől.
már nagyon várom.
és mégegyszer mondom/írom hogy szuper lett a fejezet.
grat
Dytta

Moncs írta...

Huhh nagyon szuper lett :) Megérte várni.....de a kövit gyorsan kérem!!!!!!!!!!!!!
:))) itt abbahagyni?? van Neked szíved???

Névtelen írta...

nagyon jó volt. alig várom hogy folytasd. ugye találkoznak?! nanita

Névtelen írta...

Jóóóóó lett:)
De ugye nem akar Bella elmenekülni? jó lenne megbeszélni a dolgokat...ezt a félreértést:S Na szóval teljesen team Edward+Bella vagyok, és Nagyon de nagyon NEM szeretném hogy Bella+Mac összejöjjenek! Szenvedett Edward is meg Bella is má épp eleget.Egy kicsit hadd legyenek boldogok! És én is boldog leszek :D
De lepj meg! Biztos jó lesz ;)

^^GreenGirl írta...

Szijaa nagyon jó volt!! Alig várom a kövi fejit:D Siess vele légyszííí puszika

Unknown írta...

Hát erre megérte várni! Nagyon jó lett! :D
Nagyon szimpi Mac, de Edwardot nem körözi le és remélem Bellánál sem!
Már kíváncsian várom mi lesz, ha megérkeznek Cullenék!

Névtelen írta...

uhhh,ez iszonyat ütős feji volt.
Az Emmett-es rész valami eszméletlen volt.:D :D
Én már alig bírom ezt a gyötrődést.Mikor jönnek már össze??? Remélem most Bella nem menekül el és tudnak beszélni Ed-del. Alig várom a folytatást!!!Zs.

rita írta...

tök jó volt csak
egy kicsit rövid
már alig várom,a
kövi fejit

Névtelen írta...

Nagyon tetszik! Léci hamar írd meg a következőt.

Névtelen írta...

Remélem összejön Macario Bellával, hiszen a kiismerhetetlen Macario képes az ujjai közé csavarni a lányt, aki pedig képes megbízni mindenkiben, főleg, ha szerelmes is lesz. De azt is remélem,hogy Bella lesz annyira okos, hogy rájön, bepalizták, ezért egy szép napon kitörli a fejéből és újra megkeresi Edwardot akihez valóban tartozik.
Én a kép alapján ilyennek képzelem el Macot, egy fondorlatos és kiismerhetetlen csábítónak, akivel jó néha vigyázni.
Bopcsi, ez jött le.

Évica

คภςรא írta...

nagyon jó lett... kíváncsian várom a folytit

Névtelen írta...

SZia!!

uuhh hol is kezdjem?? IMÁDTAM!!!! de ez nem meglepő mert eddig minden fejezetet imádtam!!! ;) Emmett és Jasper imádnivalóak!! :D Macario tuti rákattan majd Bellára!! amugy szimpinek tűnik, de remélem Bella nem enged neki!!! és főleg abban reménykedem h nem menekül el és megvárja a Cullenek érkezését!! és mivel teljes mértékben Team Edwardos vagyok, remélem megtudják beszélni a korábbi félreértést!!!! *lécciléccilécci* Ed tuti féltékeny lesz ha meglátja h Mac és Bella milyen jóban vannak!!! :) na szóval remélem minden rendbe jön köztük és én már tuti boldog leszek!!!! :P (ohh és ajánlom Tanyanak h meg se környékezze Ed-et :D) örülök h vége a szünetnek és remélem minél előbb összejön a komi szám és akkor kapunk friss fejit!!!! már nagyon várom!!! :)

Szió: Zsú :)

Névtelen írta...

nagyon yo lett! :) csak így tovább

Pupi írta...

Szia!
Huhh, nem is emlékszem, hogy mikor olvastam úgy a fejit itt a blogon, hogy nem tudtam, hogy mire számíthatok. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem élvezem a béta melót, mert imádom.
Nem akartam megszeretni Mac-et Team Edward lévén, de azt hiszem, hogy Macario bezsebelt engem. Jupííí jönnek Cullenék. Akkor ezek szerint kiszedték Rose-ból, hogy Bella ott van?
Jajj, jöjjön már a kövi feji.
Puszi
Pupi
U.i.: Imádtam a fejit. :)

bOri írta...

úristen úristen úristen úristen úristen!!!!!
Nem jön értelmesebb sajnálom! *.*

Emőke írta...

Szylu!

Fantasztikus volt!Bejött h most ilyen "pasis"szemszögből írtad.Emmett...IMÁDOM!
Ed jól tette h kicsit "helyre tette"!XDXD
De kivi vok Em tervére.
Jasper...bírom.
Ed...hát asszem nem kell hozzáfűznöm semmit.
Mac...kezdem bírni.
Most az ő szemszöge jött be a legjobban asszem.
Nem is emlékeztem h ilyen szupi képessége van.
Jó volt a farkasos dolog.(kicsit new moon fíling!XDXD)
Hát asszem h pöttyet beleszeretett Bells-be.
Áááá...jönnek Cullen-ék és Ed(rem)!!!Szuppppiiii.
Gyorsan a folytit!Már alig várom.
Kommenteljetek!!!!!!!!!!!!

Carolin írta...

Szia!
Na ez nem semmi fejezet volt.
Már nagyon várom a folytatás,hogy Cullenek jönnek.És meg fogják látni Bella-t.
Sies a folyytatással.

(:ClaryHerondale:) írta...

Nagyon jó lett! Majd küldhetsz pár olvasót az én blogomra is. :) Úgy imádom Emmettet! :D

mesi28 írta...

Cseszd meg szylu a feji végén olyat csináltam amit még soha egyetlen fejezetnél sem sehol!!!!
HANGOSAN FELSIKÍTOTTAM!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez de király leeeeeeeesz!!!!
alig várom a folytatást!!!
istencsászár feji lett, Jazzt és Emet meg imádom :DD Azér Ed se semmi de az a két tökkelütött mindent visz :P
imádtam!!!:D
pux
mesi28

Névtelen írta...

Jaj bakker mint a dedóban, hugyáljatok magatok alá!
És közben sikítsatok is!
Úgy kell!

zitt2 írta...

És pont itt abbahagyni..wááá ...de ki tudok akadni a függő végektöl (mégha nem is annyira az..) úgy olvastam volna tovább is..
Szóval grat (de az idegeimen táncolsz, csak hogy tudd)!!!!!

Tincsu írta...

Szijaaaah!
Höhö tetszik a fish :P jó vele szórakozni xD

Nah és most a feji: WOW
elment és ajj most depííí meg ajj :( és most amott van és OMG hogy jönnek a CULLENEK xD meg WOW meg brutál meg :O
Én szeressem ha összejönnének és minden happíííííííííííí lenne :D
és plíííz ne tedd amire készülsz xD

jóéjt sok puszíííí neked :D és drukkolok a szóbelikre bár nem tom hogy mikor lesznek xD

Puszíííííí
Tincsu

Névtelen írta...

nagyon jó, várom a kövit. Gabi

Névtelen írta...

Szia!!
Szylu megint nagyot alkottál szó szerint le vagyok sokkolva..
Nem baj hogy fiú szemszögek voltak így legalább az ő gondolatait is megismerhettük..:):)
Emmett kis terve alig várom hogy megtudjam de tényleg nem ő lenne ha nem akarná magát agyon ütni tény és való bunkóság volt amit Edwardnak/róla mondott de őszinte hogy vegye észre magát más lehetőség nincs...
Jasper karakterét pedig nagyon kedvelem de ezek érzelmi sokkok az örűletbe kergethetik..
Tetszett a nyitás ahogy a történet indult
Mac pedig egyenlőre szimpatikus nekem ám szerintem lassan kezd bele szeretni Bellába még ha tudja hogy Bella szíve örökké másé és nem lehet ebből az állapotból ki hozni őt javítani lehet rajta de nem túl sokat..
Mikor van az a pont amikor az emberben egy reménysugár remény szerelem tartja benne a lelket és ugyanakkor egyetlen szóval sebezhetővé válhat vajon újra lehet hozni a két eltávolodott elhagyott szívet vagy már csak újra forrasztani lehet semmi sem tökéletes de vajon ez is az lesz????
És hogy hogy ide jönnek Cullenék?? Alicenak látomása lett, és megtudta hol van a lány vagy Jasperék helyes ötlete hogy a lány itt van ám ha Bella el is megy az illatát érezni fogják vagy eltűnteik tompítják valahogy???
Nagyon várom hogy mi lesz és SOK SOK SIKERT KÍVÁNOK A SZÓBELIKHEZ SZURKOLOK NEKED ÜGYES OKOS TEHETSÉGES VAGY!!!!!!!:):)
Melinda

Névtelen írta...

Szia!
Nagyon jó lett! Örülök, hogy végülis nem csak egy szemszögből írtad meg! Sajnálom Edwardot, hogy így szenved, de akkor miért nem ment utána?! Nem értem. :(
Bella a Denaliknál?! Meglepett, hogy odament! Mivel Tanya is ott van. De remélem Mac és Bella között nem lesz semmi. Csak Edward miatt.
Ah, már nagyon várom a következő részt! Cullenék odamennek?! Hát ez nagyon izgi lesz!!! :) Még azt is elmerem képzelni, hogy Emett ezt a tervet eszelte ki. :) Cseles lenne...
NA siess létszi a folytatással, mert nagyon várom!!! :D
Puszi: Gemma

Névtelen írta...

Szia!
Hát ez nagyon jó lett, mint mindig!:) Grat!
Tetszett, amikor Edward megütötte Emmettet. De az még izgibb lesz, amikor Cullenék megérkeznek:P Nagyon várom a folytatást, siess!:)
Üdv: Dika

Unknown írta...

Szia!

És íme: visszatértem hozzád is, végre van időm kommentet is írni. :-)
Remek lett a fejezet, de komolyan, megérte kivárni ezt a három hetet, amelyet azért egyikünk sem töltött tétlenül (fujjj)...
Megállapítom, hogy nem rozsdásodtak be az agytekervényeid, amelyek a kreativitásodról gondoskodnak. :-)
Tetszik, hogy újra előhoztad Mac karakterét. Nagyon hatásos volt a kezdőjelenet is azon a mezőn. De majd azért arra is kíváncsi lennék, pontosan hogy került Bella oda, ahova... Ja és arra is, hogy ez idő alatt mi történt Cullenékkel, ki mit csinált pontosan. Ugye számíthatok rád ebben? :-)

Üdv:

Judit

~Lia Everglot~ írta...

vouááááááááááááhhhhh, megőrültem... jelentem drága Szylum, hogy a képfelelősöd MEGŐRÜLT... de tényleg... ez mind a te hibád drága kedvenc fanfic írom :D
imááááááádom... igen, végre vettem az erőt-bátorságot-fáradtságot és eljutottam idáig... =) bocsi hogy csak most... attól még IMÁDOM OO

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online