Vérvörös alkonyat

Sziasztok!

Még mindig lehet kérni a Vérvörös alkonyatot "PDF" formátumban, ha esetleg valaki még nem tette volna meg, és szeretné! :)
Az e-mail címem oldalt! ;)
Puszmancs

Szylu

2010. május 18., kedd

Ízelítő a 39. fejezetből

Cupp!

Olyan cukcshi kis üzcshit kaptam az egyik írcsihnő társcsimtól, amiben le lettem olcshizva, hogy ezt felcshi meg kell oszcshiznom velcsitek!

"HK^^: Jujj :S de xxxxarhhh bloghh! h vágnádh leh a kicsih kezöd! hah trendihh blira vágyszss kath: itt régen egy link volt, de 'jobb a békesség' alapon leszedtem!XD"

Na, sziasztok!

Most, hogy IQ,-szintem(és az EQ is) konvergál a nullához, hát, nem nagyon tudok mit írni. A "blog" megtekintése után komolyan gondolkodóba estem, hogy tulajdonképpen mit keresek én itt??? Oké, nem dumálok többet erről, mert...
Az ízelítő... Hát, nagyon-nagyon köszönjétek meg Macnek, mert nem hoztam volna a kommenthatár elérése előtt, ha ma be nem ígérem neki, és rám nem szól! De amúgy nincs semmi hozzáfűznivalóm, Ti úgyis megöltök érte! A fejezetről pedig: na, azért tuti, hogy melegebb éghajlatra fogtok küldeni és a legváltozatosabb halálnemeket kívánjátok majd nekem, de nem tehetek mást, és előre is bocsánat érte! Ez meg kell tennem, mert kezd ellaposodni a sztori és izgalomra vágyom!
Pusz
U.i.1.:Ha egyszer elkezdenék úgy beszélni, mint a legelső "mondatomban", hát öljetek meg, please! Jah, és a link csak(csak!) szombatig marad fent, addig látogassátok meg, mert utána leszedem!


"Gondolataim természetesen elkalandoztak, és azon kaptam magamat, hogy egy aranybarna szempár néz velem farkasszemet. Persze, amilyen az én formám, hát, naná, hogy ettől is megijedtem – gyáva vámpír! – és székestől, mindenestől akkorát ugrottam, hogy hátravágódtam az asztaltól. Benne még volt annyi lélekjelenlét, hogy mielőtt a fejem koppant volna a padlón – aminek az lett volna a következménye, hogy betöröm a márvány járólapot… -, odaugrott hozzám, és székestől elkapott.

Egyik kezével a szék háttámláját, másikkal a derekamat kulcsolta át, én meg a nyakába kapaszkodtam bele. Arca centiméterekre volt az enyémtől és ajkaimon éreztem hűvös leheletét.
"



U.i.2.:Ha viszont már lenyugodtatok az ízelítő miatt, akkor ugorjatok be ide és olvassatok kedvetekre!
http://twilightpalyazat.blogspot.com/
Ez egy pályázat - jé, ki hitte volna? -, ami teljesen anonim és az én irományom is köztük van, de nem árulom el, hogy melyik az! De ha gondoljátok, és a szabályoknak megfeleltek - na, meg persze, elolvastátok a történeteket! -, akkor szavazzatok!XD
Pusz még egyszer!

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

köszi Szilvi:P jó az ízelítő.. várom a frisst vagy frisset nemtom h kell írni:D:D nesze neked humán tagozat:D puszi: Martin

Névtelen írta...

WwwwwwwwwwwwwááááááááááááááááááááááááááááááááááááLelőlek.Felakasztalak.............
*kiakadt* ez sokkkkkkkkkkkkkkkk
Licsy

mesi28 írta...

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
REMÉLEM BELEŐRÜLTÉL AMÍG LEGÖRGETTÉL ARGGGHHHH
pedig megfogadtam h nem akadok ki többet de ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LELÖVÖM MAGAAAAAAAAAAAAM
TE TE TE hogy az a rézfánfütyülős rézangyal bugyingóját fogná meg a rozsdás penész és a jó édes cukorkáját csapdosná rajta laposra a béka segge, és lenne hétemeletes háza lift nélkül, hogy csak a nyavalya rángatna fel alá benne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
huhh...máris jobb...
tehát akkor most következik a kommentem (mielőtt megkérdeznéd, ez a reakcióm volt)
az a blog téll katasztrófa, egyszerűen nem tudtam h sírjak e vagy röhögjek mikor megláttam :§
amúgy az ízelítő szuper lett, nagyon imádtam minden sorát :) de hallod, ezért még kapsz te csaj!kegyetlenül beverem ám rajtad! nemsokára lesz AZ a feji, és majd kiírom az elejére h tudd, meikről van szó :DDD ugye milyen jóindulatú vagyok??? xD
szal végezetül:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nah, mostmár ien szééép keretes szerkezetű, mint a himnusz :D
pux
mesi28

Unknown írta...

Jesszus! Ez annyira fááááájt!!! Uhhh... Ez a tömény értelmetlenség... Jajjjjjjj, de rossz volt ez a "blog"... De most komolyan? Ennek mi értelme van? Komolyan nem értem...
Na mindegy, de az ízelítő szokás szerint bicskanyitogató, szóval valószínűleg a fejezet is remek lesz, mint mindig.
És mi az, hogy "a történet kezd ellaposodni"? Már megbocsáss, de ezzel kicsit sem értek egyet! Mi ugyanazt a sztorit olvassuk? :-)

Üdv:

Judit

Ui.: Örültem, amikor láttam, ki is az első kommentározó. :-)

Carrie írta...

Szia!
Köszi az ízelítőt :)
Remélem hamarosan jön a friss!
Benéztem a "bloggerneknemnevezhetőufóhoz" és elért a teljes agyhalál! Nem részletezném, de az ilyet nem kellene felengedni. Nincs valami moderátor vagy valami?
Mindegyis!
Mi szeretünk, szeretjük amit csinálsz, úgyhogy siess a következővel :) Puszi

Névtelen írta...

SZIA SZILVI
TÖBBSZÖR OLVASTAM MÁR A BLOGODAT ÉS HA NEM GOND AKKOR ÍROK EGY ÖSSZEGZŐ KOMMENTET.
A LINK AMIT FELTETTÉL TÉNYLEG AGYHALÁL, DE REMEK ALKALOM,HOGY NÉHÁNY - NEM MNDEN - KOMMNETELŐD KICSIT MAGÁRA ISMERJEN, MERT HA ELOLVASOD A KOMMENTEKET AKKOR LÁTOD,HOGY HASONLÓAN -VÁLTOZATOSAN:)- ÍRNAK. SZERINTEM AZ IRODALOM ÉS AZ IRODALMÁR LÉNYEGE FELADATA PONT AZ,HOGY MEGŐRIZZE AZ ŐSI MAGYAR SZAVAKAT ÉS NE KERÁLJON ÚJABB, NEVETSÉGES, RÖVIDÍTETT, KIFEJEZÉSEKET ÉS TÖLTELÉK SZAVAKAT. TEHÁT NEM KÉNE FELHÁBORODNI,MERT VAN AKI UGYAN EZT MŰVELI.
AZ ÍRÁSAIDRÓL, SZERINTEM JÓL IRSZ, TETSZIK,HOGY VIDÁM, ÖTLETES, ÉRDEKES, TE BIZONYÁRA EGY KEDVES, JÓKEDVŰ LÁNY VAGY, DE ÉN A HELYEDBEN LESZÁLLNÉK ERRŐL A CSAPBÓL IS FOLYÓ TÖRTÉNETRŐL ÉS MAGAM TALÁLNÉK KI TÖRTÉNETEKET, TELJES GONDOLATOKAT ÉS NEM ÚGYMOND ÁTKÖLTENÉK EGY MÁR LÉTEZŐ TÖRTÉNETET.
SZERINTEM AZ IGAZI IRODALOM EBBEN REJLIK.
MINDEZEK CSAK MAGÁN VÉLEMÉNYEK, EBBŐL AZT FOGADSZ MEG AMIT SZERETNÉL.
OLVASD VÉGIG A KOMMENTJEIDET AMIKET KAPTÁL, GYAKORLATILAG TELJESEN ÉRTELMETLEN ÁRADOZÁSOK, CSÖPÖGÉSEK, SEMMI KONKRÉT VÉLEMÉNY -BOCSI HA VAN KIVÉTEL-. SZERINTEM TE ENNÉL TÖBBET ÉRDEMELSZ ÉS TUDSZ.
CSAK ENNYIT SZERETTEM VOLNA.
SOK SIKERT ÉS SOK JÓ GONDOLATOT: ZULA

Névtelen írta...

a linkről annyit h HÁHÁ XD
az ízelítőről
SZYLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU TE SZEMÉT HÁT MIATTAD KARIKÁSAK A SZEMEIM! Ó HOGY PÖRKÖLNÉL DISZNÓT!!! VÁROM A KÖVI FEJIT, PEDIG TUDOM, HOGY UTÁNA BEÁLL NÁLAM AZ AGYHALÁL ÁLÁ SZYLU , DE VAGYOK OLYAN MAZOCHISTA HOGY VISSZAJÁROK IDE... ÉRTED EZT????????
Ui: a Caplj Lock nem véletlen :D
puszo

Elena írta...

Ej te gonosz szadista némber! Hogy tudsz ilyeneket csinálni és kételyek közt hagyni minket?! Néha komolyan be tudok dilizni tőled...
Pedig már kezdtem azt hinni, hogy egyedül vagyok kifejezetten csak engem boldogító szadizmusommal, amikor én is hasonló eszelős dolgokat csinálok... De tévedtem nem csak én szadizom az olvasóimat :)
Nah várom a folytit és remélem nem őrülök meg addig

Patri-cica írta...

...szóval már tegnap elolvastam az ízelítőt,de olyan szinten kiakadtam,hogy csak most szedtem magam össze annyira,hogy írjak!

Türelmes embernek tartom magam és imádok azon agyalni,hogy mit fogsz művelni már megint...
DE:
Nálam is van ám egy határ!!!
Mi volt ez már megint?!
Ha kell újból leírom:
NÁLAM IS VAN EGY HATÁR!!!

Természetesen nagyon várom a folytatást!
És csak vicceltem az előbb!Imádom,hogy ilyen vagy!Ha lenne időm(na meg több tehetségem)írni,akkor én is tuti ilyeneket csinálnék!
Esküszöm hiányozna,ha nem lennél ilyen "gonosz"!!!(Bár azért NÉHA tényleg kegyelmezhetnél kicsit,mert az állandó gyomorgörcs és agyhalál nem túl egészséges!)

Szóval csak így tovább!

És egy jótanács Tőlem!

"Hülyékkel ne vitatkozz,szóra se méltasd,mert lehúznak a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal!"

(ezt a linkkel kapcsolatban írtam!)

Cupp

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online