Vérvörös alkonyat

Sziasztok!

Még mindig lehet kérni a Vérvörös alkonyatot "PDF" formátumban, ha esetleg valaki még nem tette volna meg, és szeretné! :)
Az e-mail címem oldalt! ;)
Puszmancs

Szylu

2010. február 13., szombat

Vérvörös alkonyat - 27. fejezet

A mesedélután kezdete…

Sziasztok!
Nos, ma sok mindent ünnepelhetnénk, többek közt azt, hogy nyugisabb időszakom következik, vagy hogy holnap Valentin-nap(én személy szerint nem szeretem ezt az ünnepet, mert csak lehúzzák az embert...), de nem ezek miatt vagyok feldobva, hanem...
Ma ünnepli fél éves szülinapját a Vérvörös alkonyat! Ezúton szeretném megköszönni Mindenkinek, hogy támogat, ír kritikát és elviseli a természetemet! A kövi feji MINDEN olvasónak és kritikaírónak szól, hálámat kifejezve!
A kritikák számát Rátok bízom, most nem zsarnokoskodom! Akik szeretnek és értékelik a munkámat, azok úgyis írnak!
Pusz

(Bella szemszöge)

Elmélyülten figyeltem az asztalon lévő papírdarabot. A rajta lévő srác körülbelül 20 éves lehetett. Szikár, nyúlánk volt, de izmos. Sötét haja kócosan meredt szerteszét ugyanúgy, mint Edwardnak, csak neki egy kissé hullámosabb volt. Arca elárulta, hogy valahonnan délről jött – talán Olaszországból, vagy Spanyolországból –, de nem volt hivalkodó. Világos tekintete titokzatosan csillogott, ajkai apró mosolyra húzódtak. Ruházatát tekintve modernen öltözött: inge fölé egy csíkos pulcsit húzott és farmert viselt hozzá. Megnyerő külseje volt, olyan, aminek kevés nő tud ellenállni. Ez persze vámpír mivoltából is adódhatott…
- Ez meg ki a franc? – kérdezte Emmett és éreztem, hogy az utolsó szó előtt kissé tétovázott.
Síri csönd telepedett a szobára. Szinte megállt a kérdés a levegőben, majd végül megérkezett a válasz:
- Macario.
Mindannyian a hang irányába fordítottuk a fejünket.
- Hogy ki? – kérdezte Edward. Hangja valamiért zaklatottnak tűnt.
- Macario A’ngel Volturi – adta meg a választ ismét Carlisle és visszaült a kanapéra.
Carlisle szájából úgy hangzott ez a mondat, mintha énekelné. Mindannyian kényelmesen elhelyezkedtünk, egyedül csak Edward maradt állva. Idegesen függesztette tekintetét apjára, ujjait úgy mozgatta, mint mikor valamit pörget rajtuk az ember.
- Egy Volturi az Államokban? – Esme türelmetlenül karolt bele férjébe. – Mit akarhat itt? És egyáltalán: honnan ismered?
- Eleazar mesélt róla még régebben – mondta Carlisle. – Úgymond az ő felfedezettje volt a srác. Azt viszont nem értem, hogy mit kereshet itt – tűnődött.
Szerencsés vámpír! Ő csak ennyit nem ért! Én jelen pillanatban semmit sem vágok.
- Ha egy Volturi a közelben van, az soha nem jelent jót. – Rosalie maga elé meredt.
- Kivéve, ha egy jó kis csetepatét akar az ember! – dörzsölgette a markát Emmett, mire Rose adott neki egy taslit, így jobbnak látta befogni.
Zavartan néztem a padlót és próbáltam elrendezni magamban ezt a számomra kínai beszélgetést. Volturi? Eleazar? Felfedezett?
- Látom, egy kissé össze vagy zavarodva. – Carlisle hangjára összerezzentem.
Felnéztem, és egy jóságos atyai szempár nézett vissza rám.
- Hát, az nem kifejezés – motyogtam.
- Nemsokára elmagyarázok mindent, ha nekivágunk a családi történeteknek – mondta, és én megnyugodtam.
Carlisle Edwardra tekintett, aki csak biccentett egy aprót.
- Azt hiszem, az lesz a legjobb, ha felhívom a Denali-klánt. – Azzal felkapott egy ezüst kis telefont a zongoráról és eltűnt a hátsó ajtón.
Én pedig abban a pillanatban világosodtam meg! Persze, erre miért nem gondoltam? Hisz ő is Denali! Edward Tanyaért aggódik! Azért ilyen ideges!
Üveges szemmel bámultam az erdőben szertefoszló alak után és valami furcsa érzés lett rajtam úrrá. A sírásközeli állapot lehetett ilyen emberkoromban, csak nem értettem, hogy miért…
- Szerintem amúgy helyes. – Rosalie tűnődve ízlelgette a szavakat. – Csípem a kissé borostás pasikat!
Emmett cinikusan felhorkant.
- Ez a nyálgolyó? – nézett rá Rose-ra. – Mintha egy brazil szappanoperából lépett volna ki!
- Most ezt miért mondod? – kontrázott Alice. – Szerintem is cuki.
- Na, ne! – Jazz nem palástolta felháborodását. – Mi van ma? Minden nő megőrült?
- Ne légy féltékeny – csitította Alice, és odabújt hozzá.
- Bella, nyugtass meg, hogy neked nem jön be ez a latin szívtipró! – szólt hozzám aggodalmat színlelve Emmett.
- Hogy mi? – révetegen pillantottam bátyámra.
- Na tessék! – csattant fel Jasper. – Már Bellának is elvette az eszét!
- Ki? – kérdeztem vissza, mert éreztem, hogy nem teljesen fogtam fel a beszélgetést, akármennyit is hallottam belőle.
- Ez a Me.. Mi… Mac… A fene sem tudja a nevét már! – háborgott Emmett.
Ja, hogy a titokzatos vámpírról van szó? Ezt jó tudni…
- Macarionak hívják – mondta csak úgy mellékesen Carlisle.
- Ez most részletkérdés. – Emmett kajánul elvigyorodott és tudtam, hogy ha ki akarok bújni a kérdés alól, akkor most kell lépnem.
- Fent leszek a szobámban – jelentettem ki és nyugalmat színlelve elindultam a lépcső felé.
- Hé, ez nem ér! – Emmett csalódott képet vágott, de Rose lehurrogta.
- Majd utánad megyünk – mondta Esme gyengéden.
Edward éppen abban a pillanatban lépett be. Hűvös pillantással tekintettem szemeibe, amitől döbbenten torpant meg. Az lesz a legjobb, ha tartom majd a három lépés távolságot tőle. Csak tudjam megtenni…
Éreztem, hogy végig engem nézett, amíg felsuhantam az első emeletre vezető lépcsősoron. A második emeleten magamra csuktam az ajtómat és lefeküdtem az újonnan visszaszállított ágyamba.
A sötétítőfüggöny miatt a szobára lágy és kellemes homály borult. A késztetés megvolt bennem, hogy betegyek egy CD-t a lejátszóba, de nem engedhettem meg magamnak gondolataim elterelését. Józan ésszel, tisztán kellett átlátnom a helyzetet és mérlegelnem.
Nem szabad még közelebb engednem Edwardot, csak annyira, amennyire a testvéri kapcsolat megköveteli. Nem tudtam, hogy az a felkavaró látomás, amit Alice miatt láttam, meg fog-e valósulni valaha, de éreztem, hogy ha elkezdődik, akkor meg kell hiúsítanom.
Ennyire nem fajulhatnak el a dolgok, bármit is szeretnék én…
Halkan kopogtak kívülről. „Szabad” engedélyemre betáncolt Alice és becsukta az ajtót maga mögött.
- Hát, te? – kérdeztem elhűlve.
Teljesen másra számítottam. Azt hittem, hogy mint családfő, majd Carlisle kezdi a sort, erre betipeg ez a kis kobold.
- Gondoltam, mivel az én történetem a legrövidebb, ezért nyitom meg ezt a családi bulit én először – kacsintott s hasra vetett magát mellettem.
- Mert? – érdeklődésem kiülhetett az arcomra, így Alice csilingelve felnevetett.
- Ha jól figyelsz, megérted – mondta és belekezdett az ő „élettörténetébe”.
Az idő előrehaladtával egyik ámulatból estem a másikba. Megrendülve hallgattam, hogy nővérem semmire sem emlékezett emberi életéből. Megbabonázva csüggtem minden egyes szaván, amikor elmesélte, hogyan talált rá az örök szerelem Jasper képében. Kacagva dőltem le az ágyamról, mikor a különböző családi hecceket ecsetelte, amiket ő már jó előre látott.
Majd mikor a történet a végéhez ért, és én visszacsöppentem volna a nyers és hideg valóságba, ismét nyílt az ajtó és Jasper csatlakozott hozzánk.
És ez így ment megállás nélkül. A családtagok egymás kezébe adták a kilincset, én pedig úgy éreztem magam, mintha az Ezeregyéjszaka meséi kellős közepébe pottyantam volna.
Alice és Jasper távozása után jött Carlisle és Esme, majd Rosalie és Emmett.
Mindent megtudtam róluk, és bátran kérdezhettem. Jasper története felkavart, Carlisle-é derűvel öntött el, Esme-é keserű gondolatokat ébresztett bennem, Rosalie-é elborzasztott, Emmettén pedig ámuldoztam.
És végre megvilágosodtam a Volturi névvel kapcsolatban…
Odakint már sötétedett, mire az Emmett által viccesnek titulált grizzlys jelenet végére értünk és magamra hagytak kavargó gondolataimmal.
A kirakós minden darabja a helyére került már, kivéve ezt az egyet, ami a közepét, a szívét adta volna neki. Bár minden történetben elhangzott Edward neve, mégsem tudtam mit kezdeni azon információkkal, amiket róla tudtam meg.
Reményvesztetten és feszülten figyeltem az ajtó mögötti neszekre, hátha meghallom a puha lépteket, de semmi. Szinte már szuggeráltam a kilincset.
Nagy sóhajjal felkeltem és bementem a gardróbomba. Gondoltam, előhalászom a holnapi cuccomat, mert egy: nehéz menet lesz, kettő: addig sem agyalok azon, hogy miért nem jön…
Csalódottságomnak úgy adtam „hangot”, hogy a nyitott szekrényből a szoba bizonyos pontjaira hajkurásztam a hátam mögött a nekem éppen nem megfelelő cuccokat.
Az addigi áldozatom, akit az istenségek oltárán „elégettem” egy nyolc részből álló polcsor volt. Áttértem egy szekrényre.
- Túl világos! – Puff, egy top.
- Túl sötét! – Piff, egy garbó.
- Túl kék! – A blúzom keltette hang valamiért elmaradt – biztos fennakadt valamiben –, de túl elfoglalt voltam hozzá, hogy megnézzem.
A következő adaghoz nyúltam, amikor megszólalt az ajtóból, pontosabban mögülem egy hang:
- Nekem tetszik ez a blúz – mondta nemes egyszerűséggel az illető, mire megpördültem a tengelyem körül és rámeredtem…
Azaz rámeredtem volna, ha nem vagyok ekkora szerencsétlenség, és a lendülettől nem borulok be a szekrénybe. Természetesen a ruhák sem maradtak a helyükön – már miért is tették volna? –, így az egész szekrény tartalma rajtam kötött ki.
- Te jó ég, Bella! Jól vagy? – kérdezte Edward és éreztem, hogy a ruhatömeg eltűnik onnan, ahol az arcomnak kellett volna lennie.
- Nem – motyogtam. – Azt hiszem, eltört a vállam! – nyavalyogtam, mint egy hétéves.
Edward erre vigyorogva nézett le rám, és megcsóválta a fejét. Kezében ott virított a „túl kék” blúzom. Most már legalább tudtam, hogy kiben akadt fenn…
- Bella, vámpír vagy! Nem lehet csak úgy eltörni egyik csontodat sem!
- Az nem jelent semmit, hogy vámpír vagyok! – csattantam fel. – Elméletileg kecsesen kéne mozognom, ehelyett… – hagytam lógva a mondatot.
Próbálta visszafojtani a kacagását, de nem kínozhattam tovább:
- Rajta! – adtam meg az engedélyt, így kitört belőle a jókedv.
Percekig derült rajtam, én meg duzzogva csücsültem a szekrényben.
- Ha ez megnyugtat, soha életemben nem láttam még kecsesebb esést! – prüszkölte.
Nyelvet öltöttem rá, és kimásztam a kupacból. Lemondóan legyintettem a romhalmaz felé, és kicsörtettem a „hálómba”.
-Hé, ne dühöngj! – duruzsolta mellettem, mire felkaptam egy párnát az ágy végéből és hozzávágtam.
A gyenge anyag nagyot reccsenve megadta magát, és apró tollpihék szálltak szerteszét, megrekedve a hajunkban.
- Tényleg irtó vicces volt, ahogy beszédültél a szekrénybe! – kuncogta és lesöpörte a vállán megpihenő szöszöket.
- Nem tanítottak meg rá, hogy kopogj, mielőtt belépsz valahová? – kérdeztem sértődötten és felhúzott térdekkel leültem az ágy szélére.
- Kopogtam – csillant meg a szeme.
Nagyon rondán nézhettem rá, mert megvonta a vállát, odasétált hozzám és apró mozdulatokkal szedegetni kezdte a pihéket a hajamból.
- Hagyd csak! – morogtam. – Volt már ennél rosszabb is!
Edward rám sandított, de engedelmesen elhelyezkedett a földön, hátát az ágy oldalának vetve, pár centire tőlem.
- Hallom, mesedélutánt tartottatok – jegyezte meg mellesleg.
- Aham. – Próbáltam nyugodt maradni, de izgatottságom a tetőfokára hágott.
Végre! Most talán összeáll a kép!
- És szeretnéd hallani az én történetem is? – kérdezte tűnődő hangon.
Nem tudtam megszólalni, ezért felém fordult. Szemeiben félelem tükröződött és hiába próbáltam volna enyhíteni gyötrődésén, tudtam: nem lesz még egy ilyen alkalom…
- Szeretném meghallgatni – mondtam, majd gyorsan hozzátettem. – De ha te ezt persze nem akarod…
Keserűen felnevetett.
- Aranyos vagy, hogy megadod a választás lehetőségét, de ezt a jogomat már régen elveszítettem.
Már éppen szóra nyitottam a számat, hogy ellenkezzek, de aztán csendben az ajkamba haraptam.
- Előre figyelmeztetlek, hogy nem lesz valami szívderítő sztori. És a happy end is elmarad.
Edward megtámasztotta állát kezével az ágyon, én pedig elhelyezkedtem hason fekve a hosszú meséhez. Arcunk körülbelül 30 centire lehetett egymástól egy magasságban, de azt a tényt, hogy ilyen közel van hozzám – ismét – most ki tudtam zárni.
Aranybarna tekintete egy pillanatra elrévedt, mielőtt megtalálta az enyémet és belekezdett a történetébe…

41 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szyluuu itt abbahagyni???? nem éér!!
Macario Volturis..:D huhúú..:D tudtam h lesz még itt bonyodalom a csajok terén!xD rem első vok! majd írok rendeset is
pusz
Dorszíí

Pupi írta...

Szia!

Ez a fejezet lett az egyik kedvencem. Annyira nagyon jó volt, és úgy hiányzott nekem ez a pár perc kikapcsolódás, mint szomjazónak egy pohár vicc. :)

Boldog feledik szülinapot Vérvörös alkonyat!!! XD

Puszillak Csajszi

Pupi

Ui.: beszámolót kérek majd, hogy mely sulikba jelentkeztél :)

Névtelen írta...

rendesebb komi:
én lettem az elsőő! álmomba se gondoltam volna..:D apró örömök az életben..:D
amúgy szuper feji lett! csak tudod..olvasnám tovább..xD
Macario..már 2 csajt megszédített!xD tuti ott lesz Bella is 3.iknak!:D és Emmett féltékenykedése..:D bejött..:D
és Bella most igazán megkérdezhetné a Tanyás esetet mikor Ed mesél..:D de úgyse fogja..:D meg h Ed Tanya miatt aggódik..xD hát nem éppen..:D
és Bella beborulása a szekrénybe..XD
és most lehet h megtudunk vmit Mirandáról is!xD
nah nagyon várom a kövit! :D
persze azt már ugyse fogom előbb megkapni..xD
pusz
Dorszíí

Névtelen írta...

Ez is csodálatos lett Szylu :D
A befejezésen már meg sem lepődök :D
Várom a következőt :D
(és megverem dorszíít amiért elvette az első helyemet)
Luca :D

Kata írta...

ez is jó lett, és várom már a kövi részt.. kár, h csak egy hét múlva jön =( (olyan messze van még :()

Névtelen írta...

Wááááááááááááá!!
Hogy bírod itt abbahagyni??? Nem fáj a szíved???
Istenem... végre rájön majd a dolgokra!!!
KÖVIT!!! NEM BÍROM KI SZOMBATIG!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
*körmétrágja, a másik kezével a haját tépi és mereven néz a monitorra*
méééééééééééééééééééééééééééééég!!!!
Na!!! vagy Bella azt fogja hinni, hogy Ed hazudik neki?? Hogy nincs Tanya a műsorban??? Istenkém, lépjen közbe Jasper, mondja Edinek, hogy Bella mit érez, stb....
amúgy tök jó rész lett:DxD az a szekrényes jelenet... na és a tollpihék... hogy énnekem mik jutottak eszembe...!!!:D:D:D:D:D:D
frissst!!! pusz:D

Netti írta...

Szia! Tök jó lett ez a fejezet is! Cuki volt a gardróbos rész:) Nem gondoltam volna hogy ez a Macario Volturis lesz, megleptél:):):) kíváncsi vagyok Edward történetére:):):) De az hogy Edward Tanya-ért aggódik... hű szegény Bella nagyon messze jár az igazságtól... Várom a kövi fejit:):):)
pusz: Lettina

Bettii írta...

eszméletlen mint mindig.:Dgratulálok.nagyon ügyes vagy és nehogy vége legyen! :D:D

Eni írta...

Mmmm....
és most mennyit kell várnom a köviig? Most egyszerűen csak... Á...
Még kiakadni sem érdemes rajtad. Mégis mindig ezt teszem a függővégeid miatt T__T
Macarioról van egy olyan érzésem, hogy helyes pasi lesz és "jó" volturis.
Bella aranyosan ki fog akadni remélhetőleg Tanyán XD Jaj, de várom már!!
Komolyan erre a fejire várok egész héten és most meg várhatok még egyet... Ez fáj, ugye tudod?
Mind1 én imádlak, mert így tudsz írni :)
Pux

Unknown írta...

Boldog féléves szülinapot!
Nagyon tetszett ez a rész is, főleg a szekrényes jelenet!
Már alig várom a kövit!

Csenci írta...

Happy Birthday a történetednek!!! :D
Nem hiszem, hogy tudnék újat mondani, de azért megpróbálom. Nagyon tetszett ez a fejezet is, de az az ötlet, mi szerint Bella meg fogja akadályozni Alice látomását... mondd, hogy nem! xD Izgatottan várom a következő fejezetet. Pardon, fejezeteket. (: Puszi!

Carlie írta...

Szija!

Jaj, mindig ezek a függővégek. Minden író imádja a függővégeket, amivel az őrületbe kergetik szerencsétlen olvasókat.

Nagyon tetszett ez a fejezet, és örültem neki, hogy nem részletezted a többiek élettörténetét, de mondjuk Emmettére kiváncsi lettem volna, mivel azt Steph nem írta le, de így is jó volt.

Kíváncsi vagyok, hogy az a csajszi, akit Edward nemrégen említett, hogy jön be a képbe... A kis pördülés a gardróbba tök aranyos volt, de azt viszont nem értem, hogy lehet Bella ennyire vak??!!

Am. Boldog féléves szülinapot! :)
Csók,
Carlie

Szepy írta...

Függővég... :/ :@:( Ám nagyon de nagyon jó lett! Remélem Bella nemsokára rályön, hogy nincs Tanya és Edward közt semmi. Nagyon várom már a jövő szombatot. De nagyon messze van. Megfogok őrülni addig.
Pusszy!

Névtelen írta...

nagyon olvastam volna még...nagyon szépen írtad meg ezt a fejit is!
örülök,hogy nem írtad le a többiek történetét ,ez így tökéletes volt!
imádom!
Nagyonnagyon várom a folytit!
puszi

Morgina írta...

Szia
Gina vagyok először is boldog 1/2 év fordulót és mi köszönjük neked, hogy vagy nekünk és remek elképzeléseidet megosztod velünk. Mi csak annyit teszünk, hogy elkápráztatva, rajongva olvasunk. Mivel tehetségeddel és remek ötleteiddel teljes elvarázsolsz minket annyira, hogy még a sokk függő végért sem neheztelünk csak bosszankodunk.
Természetesen ez is fantasztikus rész volt akárcsak a többi Nekem is a szekrényes rész volt a kedvencem. Egy kérdés Jasper ismeri a két gerle érzéseit miért nem segít nekik?? Ha legalább Edwardnak tenne néhány ráutaló magatartást a dolgokra vagy valami hisz szerintem vannak olyan közeli kapcsolatban, hogy ezt megbeszéljék nemmmmm igazZZZ???? Vagy esetleg azt fontolgatod hogy Bella az újdonsült vámpírunkkal akar vigasztalódni vagy esetleg felejteni???
Puszi Gina

Névtelen írta...

háát sajnos a legjobb rész előtt lett vége...
már megint a függővégek...mondták már hogy egy pernahajder vagy? egy...'függő' pernahajder...botrány...imádom a munkádat...áhítattal várom a következő részt...
L

Névtelen írta...

Nagyon jó lett! Csak így tovább!

Netty írta...

ÁÁÁÁ XD Nagyon jóóóó :D Mindig a jó részeknél hagyod abba *hüm* . Na de mindegy... xD várom a frisst,naggyon naaggyon ::D

Pussz Netty ^^

norcs. írta...

Gratula a fél évhez:D
egyébként meg jó részvolt:D sajnálom hogy nemvolt továb..:/ olvastam volna még most =)
és csak így tovább =D
puszi

Névtelen írta...

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
ELSÍROM MAGAM!!!!! ne máár megint 1 függővég!!!:@:@:@:@
Mac. már 2csajt megszédített:DD..mondjuk Rosalie-n meglepődtem :O
Jazz felháborodása xDD az nagy volt:DD
' megnyugodhatsz, ennél kecsesebb esést még nem láttam'xDD szakadtam:DD
grat. a fél évhez:DD
puszi: Julcsi

Névtelen írta...

sziia!!
nagyon jó feji lett, talán az egyik legjobb! ;)
Macario Volturi?? jónév :):)
siess a frissel!!
Boldog Valentín Napot! még ha nem is szereted :)
puszi
miszosz

Lily írta...

Nagyon jo lett ez a fejezet! Várom már a folytatást! És azt is hogy végre teljesüljön a látomás:D Csak így tovább!

Klajcsiií írta...

szia:)
húhh ez egy nagyon szuper rész lett :)
és pont itt abbahagyni :( xD
de a lényeg, hogy tetszett és gratulálok!
puszii

Anna írta...

Nagyon jó lett (mint mindig :D)
A függő végen meglepődni sem tudok, nem is számítottam másra (ettől függetlenül gonosz dolog xD )
Boldog féléves szülinapot Vérvörös Alkonyat xD :D
Én se szeretem a Valentin napot, indok nincs rá, csak ugy nem látom tul sok értelmét XD na mind 1
Siess a frissel ! *könyörög* *_*:D:D:D

Anna

Szörcsi írta...

Nagyon jóó lett. Siess a folytatással. Nagyon várjuk máár!! és ez gonosz volt... itt abbahagyni... hmm... XD siess....:D
Puszi Yvi (:

Tincsu írta...

Szija!
Juj ez nagyon jóh lett:D
rem hamar frisslesz majd:D
én tuti várni fogom:D
remmajd megfognak világosodni és akkor majd rájönnek hogy szeretik egymást és nem csak ugy mint egy testvért :D
juj
nah puszííí
Tincsu

szannika írta...

Helló!
Olyan jó lett, de ez már emailben írtam! Várpm a kövit!
puszi

Cherry írta...

Ezneméééér!!!!
Itt abbahagyni?!? Mondjuk, már megszokhattam volna, de ez akkor sem ér!!!!
Tetszett az a rész, amikor Bella beleesett a szekrénybe. xD Az pedig még jobban, hogy nem részletezted a történeteket (már úgyis kívűlről fújjuk...:D).
Csak így tovább, és már alig várom a következő fejezetet! :)
xoxo,
Cherry

Névtelen írta...

Szuper kis rész volt mint mindig:P
Kíváncsi vagyok Macarioval mi lesz.
Macarionak tetszeni fog Bella? Juhhu lesz itt még sok bonyodalom..Bella meg Ed tuti nem mostanában fognak összejönni :(
puszik, Bogyoka

bOri írta...

kicsit késve de én is írok ám! :D

Elösször is, BOLDOK FÉLÉVES FORDULÓT!!!! =D

Másodszor is: áááj.. valahogy sejtettem, hogy ezért van Edward Bella gardróbjában de azért reménykedetem h valami másért ment oda. ^^ Mikor teljesedik be Alice látomása?? :D:D

Nem hiszem el, hogy itt hagytad abba pont, annyira kiíváncsi vagyok Bella hogy fog reagálni Edward storijára :D

Meg erre az egészre kíváncsi vagyok, hogy mi lesz amjd Tanyával, Edwarddal, Bellával és persze a fejér megyei (XD) latin szívtipróval, Macarioval XD

Várom a kövi fejezetet :D:D

csók
bOri

Névtelen írta...

Szia!

Boldog féléves születésnapot az oldaladnak! :-) Azért ezidő alatt szép kis rajongótábort szereztél magadnak, de ezt nagyon is kiérdemelted, mert a történeted fantasztikus!
Ez a rész meg megint olyan jó lett, mint az eddigiek.
Azért jól megvárattad Bellát Edward érkezésével. :-) De mostmár kíváncsi vagyok a történetére.
Na meg arra is, hogy Macarionak milyen szerepet szántál a történetben.
Üdv: Kriszta

คภςรא írta...

áhh nagyon várom a folytit:D

Névtelen írta...

Szia!
Uhh, itt abbahagyni. Már kíváncsian várom Edward meséjét!
Sipi

Miss Moon írta...

Szia!!! Nagyon tetszett megint... :D
De mindig csak ezeket írom de most akkor máshogy is kifejezem magam! :)
Szerintem nagyon jó ötlet volt egy kis "vicces" részt is tettél bele! itt főleg Jasper, Emett részre értem! :)Tudom h itt Bella meg Edward rész van benne a legtöbb, de ez a kis rész is nagyon feldobta az egészet,Hátha lesz még a következő fejikben is ilyen :) csak gratulálni tudok hozzá! TOvábbi sok sok ihletet!! Várom várjuk a folytatást!! Pusssz

Névtelen írta...

SZia!! ez nem igaz...hogy tudod a legjobb résznél abbahagyni????? és még várni kell szombatig..:(

Anyíta írta...

nagyon de ngyon jó volt ez a rész is .
imádtam :)
már alig várom a folytit és hogy mi lesz az új jövevénnyel is..
hajrá
pusz

EsztiIi írta...

Ezt imádom! Az új szereplővel annyi kérdés derül fel! (Olyan titogzatos) Így tovább csajszi! :) Puszi Eszti

Névtelen írta...

FRISSET FRISSET FRISSET FRISSET FRISSET FRISSET FRISSET FRISSET FRISSET FRISSET FRISSET!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEM BÍÍROM!FRISSET AKAROK!

Névtelen írta...

jó a szó tesóó..:)
remélem lesz még ma friss izli...^^,
nagyon várom már...

Névtelen írta...

Ez tök jó..főleg a végén edwarddal..XD sok toll...alig várom a folytatást..

Andi írta...

Imádtam de ez mindegyik fejezetre igaz így nem mondok újjat ezzel sem.Te vagy az egyik lejobb író akit ismerek de ezzel szintén nem közlök újjat.Ja minden percét élveztem a soridnak ja de ezzel sem mondok semmi extrát.Puszi Andi

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online