Vérvörös alkonyat

Sziasztok!

Még mindig lehet kérni a Vérvörös alkonyatot "PDF" formátumban, ha esetleg valaki még nem tette volna meg, és szeretné! :)
Az e-mail címem oldalt! ;)
Puszmancs

Szylu

2011. augusztus 5., péntek

Before the Dawn - 16. fejezet (Part 1.)

Sziasztok!

Kicsit késve, de megjött a friss, ám csak az első fele. A második felével egy kicsit gondban vagyok, hogy milyen szemszög legyen, ezért Rátok bízom. Írjátok meg komiban, hogy arra lennétek kíváncsiak, hogyan keveredett össze Jazz és Will, tehát Casey szemszög legyen, vagy tudjuk meg, hogy mit tesz Edward a heves beszélgetés után! Most a Ti kezetekben a szemszög sorsa! :)
Puszmancs
Szylu

Mesélek, ha mesélsz – avagy milyen egy jó alku

„I've been thinking of everything
I used to want to be
I've been thinking of everything
Of me, of you and me”

(30 Seconds To Mars – The Story)

(Casey szemszöge)

- Na nem, ez teljességgel ki van zárva! – csattantam fel és tüntetőleg karba fontam a kezeimet. – Jobb, ha ezt kivered a fejedből! És hiába mereszted rám azokat az éjfekete szemeidet, ebbe nem megyek bele!

- De elfogadtad a vacsorameghívásomat – vetette ellen Will és mögém kerülve tuszkolni kezdett a fák közé – jobban mondva a sűrűjébe.

Igen, már a Will megszólításnál tartottunk, de ez nem jelentett semmit, hiszen ő kért meg rá, hogy így hívjam, mondván: „A William túl távolságtartó.” Én meg nem akartam meggyőzni róla, hogy jobb neki, ha megfelelő a távolság kettőnk között. Mert ez nem lenne teljesen igaz a részemről, főleg most, hogy a kezei finomam simultak a vállaimra, és gyengéden próbált befelé tolni az erdőbe. Mármint eddig is az erdőben haladtunk, de… Oh, bonyolult!

- Mert azt hittem… – haraptam el a mondatot, miközben egy kidőlt fán másztam át.

- Roppant kíváncsi vagyok, hogy mi az, amiben hittél – nógatott, és nagyon jól tudta, hogyan provokáljon.

- Szóval azt hittem, hogy majd elkapunk pár rosszfiút és lakmározunk a vérükből, míg az arcunkon csorog lefelé a minket éltető nedű – vettem elő a szarkasztikus hangomat és szúrósan néztem rá.

- Gondolkodtál már rajta, hogy eljátszd Drakula női változatát egy hollywoodi filmben? – kérdezte mosolyogva, de nem is várva a válaszomat, folytatta. – Mert ha egyszer is átfutott azok alatt a dögös vörös loknik alatt, akkor most kell, hogy kiábrándítsalak. Még egy harmadik kategóriás rossz horrofilmben is csúnyán megbuknál.

Megtorpantam, aminek következtében Will hátulról nekem jött és lekaszált. Ez viszont nekem kedvezett, mert a kezem ügyébe eső mindenféle valaha élőnek titulált dolgot hozzá tudtam vágni. Vagyis repkedtek a falevelek- és ágak, néhány pórul járt virág és nem fukarkodtam a földdel sem.

A gazember azonban csak nevetett és már a hasát fogta a fene nagy jókedve miatt. Egy idő után elfogyott a munícióm, és a várt hatás is elmaradt, így felegyenesedtem, nőiesen leporoltam magamat és elindultam a fák között – remélhetőleg arra, amerről jöttünk.

Már vagy tíz perce cammogtam dühösen, és azon morfondíroztam, hogy vajon idefelé jövet is ennyit gyalogoltunk, amikor egy közeli fáról megszólalt egy gúnyos hang.

- Nem jó felé mész – jelentette ki Will a lábát lóbálva és esküszöm, még a körmeit is piszkálta.

- Remek, akkor a másik irány lesz – morogtam az orrom alatt és bemutatva egy száznyolcvan fokos fordulatot megcéloztam a „másik iránynak” titulált irányt.

- El fogsz tévedni – kiáltott utánam Will, de nem úgy tűnt, mintha ez nagyon felzaklatná, sőt, még arra sem vette a fáradtságot, hogy lemásszon, és utánam jöjjön.

- Vámpír vagyok és nem lehet olyan nagy ez az erdő – dünnyögtem és célirányosan haladtam előre.

Hallottam, hogy felsóhajtott mögöttem, és egy tompa puffanást követően már ott is lépdelt mellettem.

- Rendben, egy másik ajánlat – mondta zsebre dugott kézzel, és úgy nézett ki, mint egy nagyra nőtt tizenéves, aki hirtelen nyúlt meg, és nem tud mit kezdeni a végtagjaival.

Csak az a francos kecsesség, meg a magabiztosság nem passzolt az összképbe. És az is lehet, hogy tényleg tizenéves volt, amikor átváltoztatták – ezt a témát még nem hoztuk szóba.

- Te meg az ajánlataid – motyogtam és előre szegeztem a tekintetemet.

- Oké, akkor előtte egy előajánlat. – Nem tehettem róla, a perifériás látásom azonnal ráfókuszált szívdöglesztő mosolyára. – Vagy elfogadod az ajánlatomat, amit most fogok vázolni, vagy itt hagylak az erdő kellős közepén.

Megálltam és összeszűkült szemekkel meredtem rá.

- Képes lennél itt hagyni az erdőben, kitéve ezzel mindenféle ragadozó éles fogának? – förmedtem rá, mire felemelte a mutatóujját, így jelezve, hogy várjak, amíg átgondolja a dolgot.

- Minden kétséget kizáróan igen a válaszom – vigyorodott el kajánul és félreugrott a kezem elől, amivel vállon akartam csapni. – És nem szabad megfeledkezni arról az apró, ám nem elhanyagolható tényről, hogy jelen pillanatban te vagy az egyik legélesebb foggal rendelkező egyén ebben a dzsungelben – mutatott rá a nyilvánvaló tényre.

- Még hogy déli jó modor – motyogtam és várakozóan tekintettem rá.

- Tudtommal egy szóval sem említettem, hogy déli lennék, de ez most nem fontos – legyintett. – Az ajánlatom a következő: mivel kopognak a szemeim az éhségtől, ezért én mindenképpen vadászni fogok, te pedig, ha akarsz, velem jöhetsz és…

- És egyetlen nyamvadt fűzabálót sem kell megkóstolnom? – kotyogtam közbe.

- Nem foglak kényszeríteni rá, ezt megígérhetem – esküdött meg felemelt bal kézzel, míg a jobbot a szívére helyezte.

- Eddig tetszik – bólintottam, hogy folytassa.

- És utána pedig mehetsz, és annyi drogos, alkoholista rosszfiút zabálhatsz fel, amennyit csak akarsz, nem fogom utadat állni – fejezte be a mondatot.

Eltöprengtem egy darabig a lehetőségeken, és úgy találtam, hogy ez mindenképpen egy csábító ajánlat.

- Rendben van, benne vagyok – nyújtottam a kezemet, és egy kézfogással megpecsételtük a dolgot. – Viszont köteles vagy mesélni közben.

Értetlenül vonta össze a szemöldökét, így megmagyaráztam.

- Arról, hogy hogyan ismerkedtetek össze Jasperrel, meg hogy mi ez a rejtélyes képességed, ami az őrületbe kerget.

- Azt hiszem, hogy ezen irányú kíváncsiságodat ki tudom elégíteni – kacsintott rám, és határozottan megindult egy bizonyos irány felé. – De csak visszafelé menet, most csendben kell maradnunk, hogy a legjobb fogásokat nehogy elriasszuk.

Miért van az, hogy a férfiaknál muszáj, hogy övék legyen az utolsó szó? És mi ez a fene nagy késztetés nálam, hogy ezt megcáfoljam? Ezen nem agyalhattam túl sokáig, mert a számon már ki is csúszott egy mondat, amit jobb lett volna, ha lenyelek.

- Amúgy tetszik a hajad!

Will erre csak hátrafordult, és megdobott egy olyan mosollyal, amit eddig csak kevésszer használt. Ez egy őszinte és kedves mosoly volt, nem az a „ki, ha én nem!” vigyor, amit a legtöbb esetben felvillantott.

Úgy éreztem, hogy ez a srác még több titkot tartogat, mint amit egy ilyen volterrai látogatás alkalmával fel lehet fedezni. És ezek a titkok nagyon is vonzottak.

18 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia.
Nagyon jó let. Tetszik hogy Will is vega. Kiváncsivá tetél mert ők ugye Jasperrel még a háborús idökből ismerik egymást és ő vajon hogy lett vega? Hú. MOst nagyon el kell gondolkozni. Nehéz feladatot adtál de én azt hoszem inkább Edwardékra vagyok most kiváncsi. Ugyhogy szerintem ugyan ugy legyen mint az előző résznél. Fele Casey a második fele pedig Edward.
Puszi Orsi

Névtelen írta...

Szia, nagyon tetszett imádom Casey szemszögét, de már nagyon kíváncsi vagyok Edwardékra, úgyhogy én most inkább arra szavazok hogy róluk szóljon a második rész. De majd szívesen olvasnék egy Will szemszöget ha lehet kérni, hogy megtudjuk ő mit gondol Caseyről.
Puszi Dia

Névtelen írta...

Ez tetszik nem gondoltam volna hogy Will vega vagy csak nagyon dekoncentrált voltam amikor írtad de imádom a töridet:$:)

Névtelen írta...

Nagyon jó volt a feji. Én is szerettem Casey szemszögét, de most inkább Edward szemszöget kérnék én is! Üdv: egy olvasó

ΘиәGirl írta...

Szia!

Nagyszerű lett! :) Így én is el akarok tévedni az erdőben xD
Gondolom mind a két szemszöget nem lehet kérni... :/
De akkor -a változatosság kedvért- legyen Edward és Bella sztorija :D
Sok-sok ihletet és időt hozzá! :)

OneGirl voltam... :)

Pupi írta...

Szia, drága!
Jó lett az első rész. Oké, ezzel nem mondtam el újdonságot, mert mindig jókat írsz, mikor azt hiszed, hogy nem, akkor isXD
Csípem Caseyt - ha jól emlékszem, egyszer, vagy többször rosszul írtam a nevét; mindig LanaSwan Laceyjére áll rá a billentyűzetem, a bocsánatodért esedezem -, viszont már Ed-Bells hiányom van :D
Puszi

Névtelen írta...

Szia!!
ÁÁÁÁÁÁÁ nagyon jó lett. imádom ahogy Will tudja kezelni Caseyt és fordítva én örülnék ha lenne ennek folytatása vagyis ez lenne a második részben bár az Edwardos verzió is nagyon kecsegtető haj te lány, jól föladtad a leckét!!:)
És ha mondjuk mindkettőből egy pici részlet vagy csak Edward részéből egy apró részlet??*-*-*
Imádom a szóvicceket illetve az egész viselkedést Casey és Will között!!:DDDD
Csak legyen ebből szerelem, mert a vonzalom megvan!!:))
Melinda

Jane Light írta...

Edward/Bella, nálam nem is kérdés :D de csak azért mert mostanában mindig Casey szemszög van. Szóval Ed/Bells :)) És gyorsan ha szabad kérnem, mert kitépem az összes hajam xD

Névtelen írta...

Szia!
Nagyon jó kis fejezet lett. Tetszett Casey és Will kis civakodása. Főleg Will beszólásai a végefelé, még az egyezség előtt.
Én szívesen olvasnék Edward szemszöget, hogy most mit gondolhat a dolgokról.
Várom a folytatását.
Ágika

Bella Swan Cullen írta...

Én is az Edward szemszögre szavazok, természetesen! :)

E írta...

Sziaa! :D

Annyira imádom Casey- t és természetesen Willt is. Tetszik, ahogyan incselkednek a másikkal arról nem is beszélve, hogy érezhető köztük az a bizonyos szikra, de ettől még többnyire megtartják a két lépés távolságot. Egyszerűen szavakba nem tudom önteni, hogy mennyire, de mennyire tehetséges vagy az írás terén :) és olyan klassz történetet hoztál ki ebből a Casey témából is, hogy le a kalappal! (; És akármennyire is szeretem Casey-t és az ő titokzatos udvarlóját, már nagyon kíváncsi vagyok arra is, hogy mi újság Edward és Bella házának tájékán :DD szóval már csak azért is, hogy megtartsuk az egyensúlyt én is az Edward/ Bella párosra szavaznék, de természetesen bármilyen szemszöget szívesen olvasok! ;D

Puszi♥ Nancy

Névtelen írta...

nagyon jó lett mint mindig :D Casey nagyon jó karakter :D tetszik ahogy Casey és Will játszadoznak egymással :D de már kiváncsi vagyok mi torténik Edwardal és Bellaval szoval én a Edward szemszogre szavazok :D várom a kovit :D

Névtelen írta...

Halihóóó!! :)
Nekem Casey az egyik kedvenc karakterem, és most jelenleg jobban érdekel, hogy mi is lesz velük, mint Edékkel, mivel ők tuti hogy a végén összejönnek, ez nem kérdés.. viszont Casey és Will?? most engem ez jobban érdekel!!! :P Szal ha már mindenki Ed+Bella szemszöget akar, én ellenben Casey-set!!! :D
pusssz: Koree :)

K írta...

Helló : D Nagyon jó lett a feji :) Imádom Caseyt :)!! De most már nagyon érdekelne, hogy mi van Belláékkal. Így hát az Edward szemszögre voksolok : DDDD
puszi: Kitti

Névtelen írta...

Szia!

Nekem ez a fejezet kicsit lightosra sikeredett az előzőek után. - Nem megkövezni:P
A szavazatom pedig Edward/Bella....már nagyon várom!! :)

Alexandra

Pharm írta...

Szija! Nagyon tetszett, de már nekem is hiányzik Edward-Bella. Túl sok Casey volt mostanában...

Bella írta...

Juhúú nagyon tetszett :D gratulálok ismételtem :D
Én "megnézném" a dolgot Will vagy Jazz szemszögéből :)
xoxo: Bella

Névtelen írta...

Szia! Nagyon tetszenek a történeteid, de ezért különösen odavagyok :) Én is Edward/Bella párosra szavazok, de én inkább Bella szemszögéből. <3

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online