Vérvörös alkonyat

Sziasztok!

Még mindig lehet kérni a Vérvörös alkonyatot "PDF" formátumban, ha esetleg valaki még nem tette volna meg, és szeretné! :)
Az e-mail címem oldalt! ;)
Puszmancs

Szylu

2011. július 11., hétfő

Ízelítő a Before the Dawn 13. fejezetéből

Sziasztok!

Tudom, tudom, lassan másfél hónapja nem volt friss, és ezért nagyon, nagyon szégyellem is magamat. Nem fogok magyarázkodni, mert arra úgysem kíváncsi senki. Most viszont gőzerővel álltam neki a fejinek, és reményeim szerint - na meg ha az égiek is úgy akarják! - szerda tájékában hozok egy teljes fejezetet. De addig is itt egy kis ízelítő, hogy mire kell számítani!
Puszmancs
Szylu

"Az első nap zárásaként Felix megcsillogtatta tudását, és precízen szedett ízekre egy nyomorult ördögöt, hogy a testrészeit a helyiség négy sarkában szétszórva otthagyja a pályán. Addig azt hittem, hogy erős a gyomrom, de tévedtem. Mindennek van határa…

… annak is, hogy valaki belopakodjon a szobámba és az engedélyem nélkül hozzányúljon a cuccaimhoz! Főleg a…"

Folytatás következik! :D

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!
És és mégis ki?????Nha nhaa????Visszatérsz Szylu és erre idegőrlő ízelitőt kapunk! Nem is te lennél ha nem borzolod fel az ember idegeit:)))
Melinda

Patri-cica írta...

...mindig megéri várni!Szóval emiatt ne aggódj!
Na de egy ilyen ízelítő?
Esküszöm erre most tényleg ötletem sincs(lehet a meleg miatt)!Milyen cuccokhoz? CD gyűjtemény? Könyvek? alsónemű? ... XD

Cupp

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online