Vérvörös alkonyat

Sziasztok!

Még mindig lehet kérni a Vérvörös alkonyatot "PDF" formátumban, ha esetleg valaki még nem tette volna meg, és szeretné! :)
Az e-mail címem oldalt! ;)
Puszmancs

Szylu

2010. április 10., szombat

Vérvörös alkonyat - 35. fejezet


Sziasztok!


Nem nagyon fűzök hozzá semmit, maximum annyit, hogy a baseball rejtelmeibe nem tudtam nagyon elmélyülni, ezért azt egy huszárvágással megoldottam, de mire a feji végéhez értek, már el is felejtitek, hogy baseball volt az elején. Ezt garantálhatom...
A képet az egyik legjobb bartánőm és nem mellesleg házastársam, Lia készítette, és a közeljövőben is fogunk együtt dolgozni, szal készüljetek fel ilyen kis pöppec képekre. Saját blogja pedig napról napra bővül. Nekem már most a kedvenc fotósom...

Pusz


Vihar előtti csend

(Bella szemszöge)

Esme mellett ácsorogtam a pálya szélén és onnan hallgattam, amint Emmett és Edward válogatott sértéseket vágott a másik fejéhez és a földön fetrengve lökdösték egymást. Kacagásuk messze szállt a viharban, de nem törődtek vele, hogy ki hallhatja meg őket.
Fél óra könyörgés után sikerült rávennem Edwardot, hogy engedjen el, és inkább játsszon kolonc nélkül. Ő „nem akart kihagyni a buliból”, de meggyőztem, hogy jobb lesz neki nélkülem. Nem mintha addig nem álltunk volna nyerésre, de mióta nem kapaszkodtam a nyakába, azóta még jobban játszott.
Villámgyorsan, kecsesen, és olyan lazán mozgott, hogy szinte már irigy voltam rá. Nekem miért nem sikerül soha így rohannom? Reménytelen eset vagyok!
Az erdő felé fordultam, mert neszezést hallottam a hátam mögül, de rájöttem, hogy csak képzelődtem. Visszafordulva aprót sikkantottam és hátrálva megbotlottam a lábaimban. Edward a derekam után nyúlt, de szerencsétlenül az „ott felejtett” lábamban ő is megbotlott és együtt vágódtunk el. Felnevettem és lustán végigdőltem a nedves fűben, míg Edward lekászálódott rólam és jókedvűen telepedett mellém.
- Csak nem fáradtunk el, ifjúság? – kiabált oda nekünk Emmett.
- Gondoltam hagyom, hogy egy kicsit behozzátok az előnyünket! – vágott vissza Edward a hajában turkálva. – Amúgy beszélni szeretnék Bellával.
- Beszélni, mi? – Nem kellett látnom az arcát ahhoz, hogy tudjam, a kaján vigyor ismét megjelent rajta.
- Emmett, hogy állsz a plasztikai sebészekkel? – kérdeztem flegmán.
- Nem ettem még. Miért, kapok egyet szülinapomra? – Nem is ő lenne!
- Feladom – sóhajtottam. – A hülyeséget nem lehet tanítani.
- Ez genetikailag van kódolva benne – mosolygott Edward és felkönyökölt.
Sötétarany íriszének széle már fekete színben játszott, de ez csak még inkább kiemelte szemeit. Ajkának szegletében elfojtott mosoly bujkált, bronzvörös haja az égnek meredezett, de néhol nedvesen – az esőtől, ami az erdőben kapott el bennünket – tapadt a homlokára.
Óvatosan felemeltem a jobb kezemet és arcából kisimítottam a tincseket. Észrevettem, hogy érintésem nyomán a ráncok kisimultak és nyugalom árasztotta el őt. Jó volt most egy kicsit egyedül lenni vele, de nem akartam feszegetni a határokat. Annak a bizonyos jelenetnek csak a végét láttam, így nem tudhattam, hogyan kezdődött el. Vigyáznom kellett, nehogy elszabaduljon a „pokol”.
- Emmettnek azt mondtad, hogy beszélni szeretnél velem – tértem vissza a Földre. – Most, vagy visszamenjünk?
A család felé pillantottunk, akik annyira elmerültek a baseball örömeiben, hogy ránk se bagóztak. Edward helyére Esme állt be és kitartóan küzdött két melák bátyánk ellen, vállvetve Carlisle-lal és Alice-szel. Edward megcsóválta a fejét.
- Nem nagyon figyelnek ránk, így szerintem nyugodtan mondhatom itt is. – Cinkosan felhúzta a fél szemöldökét. – Vagyis jobb, ha megmutatom.
Felhúzott a könyökömnél fogva, így egymással szemben ültünk. A fekete selyemkesztyű a következő pillanatban már el is tűnt a kezemről és a földön landolt.
- Ez… - tiltakoztam volna, de határozottan megrázta a fejét.
- Megbízom benned – sóhajtotta. – Már csak magamban kell megbíznom. De figyelmeztetlek, hogy nem lesz szívderítő a látvány.
- Tényleg ezt akarod? – kérdeztem az egyik fűszálat szuggerálva.
- Jogod van megtudni, hiszen téged is érint a dolog – mondta.
Finoman a kezem után nyúlt és összefonta ujjainkat. Bőröm izzani kezdett érintésére, arcom bizsergett és lesütöttem a szemem. Próbáltam figyelmen kívül hagyni, hogy keze gyengéden nyugodott az enyémben és gondolataira összpontosítani. Átváltozásom óta először használtam a képességemet tudatosan és egy kissé féltem. Mi van, ha elrontok valamit? Ha nem jól csinálom és baja esik? Ez volt az én személyes főpróbám, amit Edward asszisztált végig.
„Bella?” – Felkaptam a fejem a nevemre és féloldalas mosolyával találtam szembe magamat. – „Hogy vagy?”
Megemelte összekulcsolt kezünket, hogy tudjam, erre utalt.
- Egész jól – mosolyogtam vissza. – Furcsa, de egész jó. Megszokható állapot.
Felnevetett és szabad kezével beletúrt a hajába.
„Száz év után azért az agyadra megy az állandó megterhelés.”
- Nem is tudom, hogy bírod ki! – fintorogtam. – Főleg a női ostromokat.
„Nem is gondolná az ember, milyen élénk a női nem fantáziája” – merengett el és egy emlékkép csúszott be az elméjébe.
Edward lazán és lezseren lépkedett egy osztályterem felé. Elhaladva a folyosón vagy fél tucat lány fordult utána nyálcsorgatva és gondolataik csak úgy üvöltöttek.
„Édes Istenem! Tudnék vele mit kezdeni!”
„Ha csak egy éjszakára is, de megérne egy ajtócsapkodást!”
„A feneke…”
- Oké, oké, oké – tiltakoztam hevesen és megráztam a fejem, hátha eltűnik a lány „szemszöge” lelki szemeim elől. – Elég volt a demonstrációból, a többire nem vagyok kíváncsi!
„Pedig most a legjobb rész, amikor…” – vigyorgott.
- Edward! – néztem rá szigorúan, mire roppant ártatlan képet vágott.
„Értettem… anyuci!” – kacsintott, én meg hozzávágtam az első kezem ügyébe eső dolgot: a kesztyűmet. Lazán elhajolt előle és jókedvűen felnevetett. – „Látom, kezdesz kiesni a gyakorlatból és öregszel is!”
- Na, most telt be a pohár! – horkantam fel, és azzal a lendülettel a nyakába ugrottam és lerántottam a földre.
Nevetve gurultunk végig a nedves fűben és sikerült nekem felülre kerülnöm. Edward vigyorgott, mint a vadalma, hogy elérte célját, és kijöttem a sodromból, én viszont csak fújtatni tudtam.
- Most legyen nagy a szád, öregapó! – vágtam vissza és dacosan megemeltem a szemöldököm.
Edward már szóra nyitotta a száját, de aztán meggondolta magát és ismét bebizonyította, hogy lehetetlenség kiigazodni rajta.
- Emmett, ezt sürgősen verd ki a fejedből! – szólította fel testvérét, nekem pedig oda kellett kapnom a fejem, ahol az említett személyt véltem felfedezni.
Emmett a hozzánk legközelebb lévő bázisról vigyorgott ránk és láthatóan cseppet sem érdekelte már a játék.
- Nem mondom még egyszer! – szűkítette össze Edward a szemeit, mire Em a lehető legszomorúbb kiskutya arcot produkálta.
Komolyan, egy pillanatra megesett rajta a szívem…
- Engem mindig kihagynak a buliból – dohogta, majd felkiáltott. – Jazz!
- Mi az? – érkezett a reakció egy távolabbi pontról.
- Látod, amit én látok? – Emmett szája szóról szóra felfelé görbült.
- Igen, és?
- Ez tudod, mit jelent? – Jelentőségteljes csend. – Kicsi a rakás!
Kiáltotta, és minden egyszerre és észveszejtő gyorsasággal történt.
- Jaj, ne! – sóhajtotta Edward és a következő másodpercben már le is kerültem róla, hogy helyemet átvegye először Emmett, majd Jasper.
Ha nem a saját szememmel látom, el sem hiszem, hogy ez a három nagyra nőtt mamlasz vámpír éppen „kicsi a rakást” játszik. Hihetetlen!
Felálltam és odaléptem a játszmából kimaradt családtagjaim mellé. Esme csak a fejét csóválta, Carlisle felsóhajtott, Alice és Rosalie huncutul mosolyogtak.
- Edward, szállj le rólam! – sipította Emmett fejhangon.
- Te kezdted! – védekezett Edward a „kupacból”.
- Hé, az én vagyok! – kiáltotta Jasper.
Nem tudtam volna megállapítani, hogy ki hol helyezkedik el, mert pillanatról pillanatra változott a felállás.
- Nem is rossz ötlet! – tűnődött hangosan Alice és felé fordultam.
Nézett vissza rám, majd átsiklott tekintete a vállam felett. Hátrasandítottam és Edward sötétarany szemeivel találkozott a szemem.
- Alice, feltartod őket? – kérdezte húgát.
- Megteszem, ami tőlem telik – válaszolta kacsintva a tünpír.
- Akkor én elrabolom Bellát egy picit! – mondta és a vállaimnál fogva tolni kezdett a fák közé.
- Állj, csaló! Még nem fejeztük be! – harsant Emmett hangja.
- Szégyen a futás, de hasznos! – adta ki a parancsot „túszejtőm” és már suhantunk is keresztül az erdőn.
Tíz perc múlva, amikor már úgy gondoltunk, hogy senki sem zavarhat bennünket, leheveredtünk a közeli tavacska partjára és egy ideig csendben figyeltük a közelben úszkáló halakat. Engem már majd’ megevett a kíváncsiság, hogy mégis mi lehet az a borzasztóan nagy titok, amit Edward közölni akar velem. Ő csak csendben hallgatott és gondolataiba merült. Piszkosul nagy volt a kísértés, hogy fedetlen kezemet bőréhez érintsem és belehallgassak elméjének hangjaiba, de mégsem tettem meg. Meghagytam neki a privátszféráját, és az időt, hogy átgondolja, mi mindent szeretne megosztani velem.
Ujjaimat finoman a kristálytiszta és tükörsima vízfelszínhez közelítettem, majd elmélyülten tanulmányoztam a keletkező apró hullámköröket.
Edward felsóhajtott, mire odafordultam hozzá. Arca bizonytalanságról és kétségbeesésről árulkodott, de szeme határozottan csillogott.
- Utánam az özönvíz – suttogta, aztán hangosabban hozzátette: - Add a kezed!
Tétován emeltem ki kezemet a vízből és a levegőben habozva megállítottam. Nem tudtam, hogy már szabad-e hozzáérnem és mit fogok látni, ami ennyire felzaklatta.
Edward óvatosan összefonta ujjainkat és térdére fektette a kezünket. Pár másodpercig még erősen koncentrált a tájra, aztán gondolatai szétestek, az álca lehullt és elméje feltárult előttem.
Ez most teljesen más volt. Nem úgy láttam a dolgokat, mint Alice vízióinál. Itt képek villantak fel és tűntek el, ahogyan Edward átváltott egyik emlékéről a másikra.
Egy lány szaladt ki egy házból, utána nagyanyja kiabált hasztalanul…
A lány csokoládébarna szeme rám – nem is rám, hanem Edwardra – tapadt, ajkai közül skarlátvörös vér buggyant elő…
Élettelen test ereszkedett alá egy sírba…
Egy tükörből Edward meggyötört és fájdalmas arca nézett vissza rám, szemei élénkvörösek voltak az emberi vértől…
Esme ölelő karjai fogták át a vállaimat, és úgy éreztem magam, mint a tékozló fiú, aki megtért…
Egy hatalmas könyvtárban voltam és a monitoron lévő dokumentumokon siklott át a tekintetem, amikor megakadt három néven: Wyson, Swan, Cullen…
Egy ködös telefonbeszélgetés emléke Carlilse-lal, aki elmesélte, hogyan segített a világra két kislányt…
Saját arcom tekintett vissza rám, ahogyan egyre kisebb lett a távolság köztem és Edward között a konyhában és egy percre megpihent a gondolatáradat a szememen…
Edward elméje elhallgatott és sötét lett, én pedig megvilágosodtam. A sok kis képkockából összeállta a teljes kirakós és mindent értettem. A lány, aki Edward karjai között haldoklott az én dédnagynéném volt.
Öntudatlanul rántottam ki a kezemet az övéből és remegő ajkaimat takartam el vele.
- Bella? – nyúlt utánam, én meg megdermedve hagytam, hogy mellkasára vonjon – úgy, mint a legelső veszekedésünk után a lépcsőfordulóban – és lágyan ringasson.
Görcsösen öleltem át nyakát és magam sem értettem miért, de hangtalanul zokogtam. Fájt a tudat, hogy családom egyik ágának ilyen megrázkódtatásokon kellett keresztülmennie és ez most megismétlődni látszott az én „halálommal”.
- Bella… én… én megmenthettem volna – kezdett önostorozásba Edward, de amikor felnéztem rá, elhallgatott.
Szeme tele volt fájdalommal, gyűlölettel önmaga iránt és tudtam, hogy csak én oldozhatom fel.
Nyakáról arcára csúsztattam kezeimet s elmerültem pillantásában. Megbűvölt, vonzott és osztoztam az érzéseiben. Nem tudom miért, talán a kezdődő őrület hatalmasodott el rajtam, de megtettem. Most nagyobb szükségem volt rá, mint valaha…
Lehunytam a szemem és lassan közelíteni kezdtem felé. Ajkaimon éreztem forró lélegzetét, amikor reszkető szám hozzáért az ő szájához. Nem húzódott el, de nem is reagált egy tizedmásodpercig, majd ajkai életre keltek és gyengéden viszonozta a csókom. Ez nem is emlékeztetett az első vagy a második látomásban tapasztalt csókra. Ajka lágyan mozgott együtt az enyémmel és mindketten a kétségbeesés határán álltunk. Ebben a csókban minden benne volt, ami a halálraítélteknek még utoljára megadathatott. Minden pillanat belevésődött emlékezetembe. Teste hozzásimult enyémhez, karjai nem eresztettek és görcsösen, szinte már durván túrtam bele a hajába. Tudtuk, hogy helytelen, amit teszünk, de meg kellett tennünk. És én voltam az, akinek véget kellett vetnie ennek a pillanatnak, hogy átadjam az enyészetnek és csak egy elvétett emlékképként élhessen tovább.
Elszakadtam mézédes ajkaitól és vállába fúrva az arcomat motyogtam el a következő szavakat:
- Sajnálom. Nekem gondolkodnom kell. Összezavarodtam és nem akartalak téged is magammal rántani. Bocsáss meg!
Csókot leheltem nyakára – gondolataiban láttam, hogy éppen szavaim értelmét próbálta megfejteni, de még nem ocsúdott fel egészen az előbbi jelenet miatt –, aztán felpattantam és otthagyva a döbbent Edwardot futásnak eredtem. Annyira sokkot kaphatott, hogy karjai élettelenül hulltak le hátamról a földre.
Csak remélni tudtam, hogy nem jön majd utánam egy darabig, mert tényleg szükségem volt arra, hogy megemésszem magamban a dolgokat…


U.i.: Az ominózus jelenet - Mindenki tudja, hogy mire gondolok, remélem... - elméletileg nem lett volna benne, de megesett Rajtatok a szívem és írás közben megjött az ihlet... Na, meg persze azok után, hogy Dorszíít csúnyán átveretem múlt héten, valamivel ki kell engesztelnem a Csajt...

34 megjegyzés:

mesi28 írta...

istenem, ez hihetetlen jó lett!
ez...ez...csodálatos, sokszínű, egyedi, fantasztikus, az egyik pillanatban nevettem a másikban a szám tátottam, egyszerűen zseni vagy te csaj, és nagyon örülök, h megtörtént ez közöttük, oan cukik együtt!
kezdek ocsúdni, kb úgy érzem magam mint Edward, totál le vok zsibbadva, hatás alatt állok, imádtam minden sorát!
puszi
mesi28

Névtelen írta...

IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!4
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!
VÉGRE ÖSSZEHOTAD ŐKET:D
akarok mééég :D

Adrienn írta...

Ez nagyon jó lett. Imádom ahogy írsz, és ez a rész, huhhh... Nem bírok mást kinyögni csak azt, hogy még, még, ennyi nem elég... HIHI
Pussza Adry

bOri írta...

nah hogy ebből mi lesz?
Kíváncsian várom! :D ugye ugye ugye összejönnek és nem az lesz hogy nem fognak egymáshoz szóólni vagy ilyenek? ugye?
Hát melegen ajánlom! :D xD

A. írta...

ez nagyon jó lett
és tényleg el lehetett felejteni, hogy baseball volt az elején
nagyon jó lett
Emett és a kicsi rakásXD
áhh
nagyon jó lett
nagyon klassz lett
várom a kövi részt:)

Netti írta...

Wáááááá!!4 Végre!!! Egy igazából megesett csók!!!! wáááá!!! Jó volt az eleje is és igazad volt tényleg elfelejtettem hogy basballal kezdődött az egész:):):):) Istenkém!!! Sajnálom ennél többet nem tudok mondani, még nem tértem magamhoz:):):):) Nagyon jó lett és nagyon várom a kövit:):):)
Puszi: Lettina

írta...

Juuuuuuuuuuuuuuuuuupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!
Ez-az!
Huh,remélem Ed Bella után fog menni!
Emmet most is hozta a formáját!xp
Remélem most már össze fognak jönni!:)
Grat hozzá!
Puszi:
Lya

Névtelen írta...

Ez az! Csók!
Jaj olyan cukikvoltak!
Remélem hogy hamarosan egy párként tekinthetünk rájuk!:D
Így tovább! Kövit, de jó szaftosat!
Licsy

Landy írta...

ÉLJEEEEEEEN!!!Végre megtörtént a csók!Jajj de arik együtt!Remélem így marad
Csak így tovább!Várom a kövit!

Névtelen írta...

URIIISTENNNN!!!!!!!
IMÁDOMIMÁDOMIMÁDOM!!!!
Hogy milyen régen vártam már ezt a fejit!!
Végre megtörtént a VÁRVA VÁRT CSÓK!!
Hajrá csak így tovább!
Várom a kövi fejit! :)

AmyC írta...

Egy szó: VÉGREE! :D

Road írta...

szupi lett
sokszínű volt
imádom
égre együtt vannak jeee
izgatottan várom a 36.-at
puszi

Tincsu írta...

WOW most komolyan összehoztad őket???????????????
Vagy csak most jött egy ksi BONBON és utánna meg megint a durci meg a 10000000000000000000000km-es távolság??
De ugye nem????? Mondd plííííííííz hogy nem :D:D kérleeeeeeeeek!
Olyan cukííík igy együtt nem igaz hogy nem szereted azt írni mikor BONBONoznak avgy épp SÜTIznek vagy KEKSZeznek xD hát most mondd hogy azt nem jobb irni ??? xD
Várj most elképzelem hogy mi lett volna ha Bella nem húzódik el *sok szemöldökhúzógatás +Emett féle kaján vigyor *
Oupsz ! Bocsika elszabadult egy cseppet a fantáziám. Most visszarakom a helyére XD Oh a franc nem akar visszamenni pill. Meg kell hogy neveljem xD
"Most azonnal visszamész vagy nem kapsz SÜTIS gondolatokat!!!!!!! *szigorú nézés* "
Nah igen visszament és itt vok:D:D
A feji valami cool WOW lett :D Imádtam:D:D
Plíííz hamar hozzad a kövit már ki vok rá éhezve xD (hát ez eléggé kétértelmű volt xD nah mind egy mindki úgy érti ahogy akarja:p ez már csak a perverzségtől függ xD )
Puszíííííííííí
SH Tincsu

u.i.:bocsi ha túlmentem az ésszerű komik listáján xD :p nézd el nekem mindjárt éjfél lesz szóval :P *sok cukííí fej*

Névtelen írta...

No,most beváltom ígéretem..:D
Teeeeeeeeee h én most mennyire Loveollak! :D
El van felejtve a múltkori becsapás..:D Már ki is vagyok engesztelve..:D
H ez mennyire király fejezet lett komolyan..:D Ez lett a kedvenc most...:D
Emmett és Jasper ahogy mennek kicsi a rakást játszani..hát az kéész..:D Komolyan annyira bírom Emmettet,de mostmár Jaspert is..:D És Bella végülis nem is játszott..:D Nah nembaj majd máskor Baseballaznak,most egy sokkal történelmibb pillanat történt..:D
Szylu,óóó a nagyságos Szylu a 35.fejibe rakott egy csókjelenetet..:D Ez történelmi pillanat..:D És ráadásul úgy,h nem is ide tervezte..:D Kész..:D Akkor mégis hova? a 45.-ikbe? xD Hát csajszi..te aztán szereted húzni a dolgokat..:D DE most nagyon örülünk h Ketteske átvette Szylu fölött az irányítást..:D
Nah és amin meglepődtem..H Bella csókolta meg és nem ED..xD Jó mondjuk leírtad,h szüksége volt rá stb..:D DE Ed lehet h sose mert volna kezdeményezni..vagy kitudja..xD Nah de Bella beindult..:D És Már Eddy is kezdett volna kibontakozni erre Bella lelécel..:D
Am nem gondoltam h majd pont a Dédnagyi miatt lesz az első Bonbon..:D Komra éljen a Dédnagyii!! xD én Team Dédnagyi vok..:D majd pont Ő hozza őket össze..LOOL..xD
Nah de..naaa most miért kellett Bellsnek eltűnnie meg minden..Ajjh vannak sejtéseim a folytit illetően..és le is írom mert tudom h nagyon kivi vagy rájuk..xD vagy inkább meghagyom magamnak..:D
Nem..most leírom..:D Ennyit megérdemelsz..hamár az epreim ugyis rohadoznak..xD Képzeld Szylu locsolni is kell őket!xD Na jó viccet félretéve...
Most Bella elfut gondolkozni..az addig oké..elsüllyed az önmarcangolás és önsajnálat mocsarában..És rájön h nem kellett volna megcsókolnia stb..Meg csak a helyzet miatt volt.megőrült azt ennyih..Mikor újra találkozik Eddel akkor bocsánatot kér..Ed meg ugyse vallja be neki h szereti,tehát eldöntik h minden marad a régiben..csak kicsit távolságtartóbbak lesznek..remek..szép kilátások..xD
Tudom h lesz vmi,mert nem folytathatod most Happy fejikkel,nem ugy ismerlek...:D
Ed meg most ugyse megy Bella után mert sokkot kapott szegény..:D Ajjh és most ő is itt fog marcangolódni..de jó komolyan..xD Most jönnek a depis részek..már téged is elért ez a járvány..:D nem lesz ez így jó..:D
Lécíí Szylu,Szilvamag,Szilu lécíííí kérek a kövibe Ed szemszöget lécííí :D
meg akarom tudni mi játszódik le most Edben..a sokkon kívül..:D
Tudom h miután ezt elolvasod megesik rajtam/rajtunk a szíved és írsz egy kis Eddys részletet..:D Naaaaaa :D xD DE magát a csókjelenetet is leírhatod az Ő szemszögéből *-**-* (térden állva könyörög,kuncsorog..xD)
De sztem téll az lesz,h megbeszélik h ez most csak a helyzet miatt volt meg minden és felejtség el..sztem..vagy Bella elmegy egy kis időre..gondolkodni.nemtom hova..
DE most amugy téll..Miért bukik ki ennyire a Dédi halála miatt mikor nem is ismerte? lehet h egy kicsit túllagódja itt a dolgokat..xD
nah meg milyen mondatokat mondott már Eddynek..:D Sztem nem fogja hibáztatni érte..:D Nem olyan..:D Kis kanos Bella..xD
Rohadtul kivi leszek a kövire..:D
És a címe a fejinek..Tudnám milyen vihar előtti csendre gondolsz..ezt most téll nemtom,mit akarsz belőle kihozni..vagy csak nagyon megtetszett neked a cím..xD
Jah és igen kérdezgettelek..xD És most nagyon felspannoltál azzal a top secret dologgal..:D Nagyon nagyon várom már..:D És h monstál olyat is 37.feji előtt semmi..:DxD Hát ilyenkor örülök a hangulatváltozásaidnak..:D
És téll igazad volt így a végére már alig emléxek az elejére..xD
Mit írhatnék még..:D Talán ez lett a leghosszabb komim eddig..:D Sőt sztem ehhez a fejihez enyém a leghosszabb komi..:D Dehát ki ilyen őrült h ennyit ír...Hát én ugy látszik..xD
Jah h már fél 1 van..boccs..xD Asszem megyek is.:D aludni is kell..:D te már úgyis az ágyat nyomod..:D És megelégszel ezzel a széép hosszú komival..:D
Pusz
Dorszíí

AliceC írta...

Kedves írótársam!

Szólni szeretnénk, hogy mostanába egy személy lekoppintja a töriket!
Mivel nem szeretnénk, hogy mással is ez történjen kérünk, hogy vigyázz!
A következő nevű emberrel ne beszélj vagy próbáld meg elkerülni: Tami, VIV
Nem mondjuk, hogy mindenki koppint, de vigyázzatok!
Könyörgünk ezt tegyétek ki és irjátok ki a blogotokra, hogy egyetértetek velünk abban, hogy ez undorító.
Aki szórul-szóra másol az undorító!
Léci írd ki a blogodra, hogy lássa a másoló, hogy mi segítjük egymást ellene!
Könyörgünk segíts hogy senki más ne járjon úgy mint mi!
Itt egy-két dolog amiről megismerhetitek!

Alice oldalát: http://boldogveg.blogspot.com/
Erre:http://ennyitaboldogvegrol.blogspot.com/

Erre másolta le:http://alkonyatmaskepp.blogspot.com/
Ivi oldalát:http://feketeangyalsaga.blogspot.com/

Kérjük ird kia blogodra, hogy ezt nem tartod etikusnak, hogy érezze, hogy mi mind egy közösség vagyunk!

Előre köszönjük:Alice és Ivi

Szepy írta...

Nagyon jó lett ez a fejezet is!!! Juj megcsókolta! :D Most már igazán össze jöhetnének!!!*durcáskép* De megcsókolta :D Emmett és a kicsi a rakás...*szemforgatás* az én idióta bátyám (akit mellesleg imádok annak ellenére, hogy egy idióta :D) is szokott a haverjaival ilyet játszani...18 évesek..férfiak! Már nagyon várom a kövi részt!
Pusszy

Unknown írta...

URAMISTEEEEEEN!Végre megcsókolták egymást! :D
Ez fantasztikus lett! A csók jelenetet jó lenne, ha Edward szemszögéből is olvashatnánk!
Már alig várom a kövi részt!

Unknown írta...

Hű, SZUPER! :-) Én is remélem, hogy Edward gyorsan összelapátolja magát és utána megy Bellának és végre pontot tesznek az ügy végére... :-) Legalábbis egy időre. ;-) Ja, és a "kicsi a rakás" is jópofa volt, de azért ami utána következett, az überelte az előtte lévő összes dolgot.
Bocsi, de ez van... Szokás szerint alig várom a folytatást, de ezt már gondolom mondanom sem kell.

Üdv:

Judit

Névtelen írta...

Végre!
:-D

Szóval remélem nem lesz igazuk az előttem szólóknak és nem hagyja annyiban a "dolgot" Edward!A csudába is..hisz pasi!Ok szeretjük őt,olyannak amilyen...de ezek után nem szabad ennyire "izének" lennie!Jöjjön már rá ezek után,hogy Bella is érez iránta "valamit"!Na jó keksz tényleg ne legyen még...de beszéljék már meg végre!

Annnnnnnnnnnyira szeretném...

:-D

Szuper vagy!Csak így tovább!

Ja!És Edward csók-szemszöge is érdekelne!Meg az is hogyan értelmezi Bella szavait!

P

^^GreenGirl írta...

Óóóóó nagyon jó lett!!! Imádom:D várom a kövi fejit puszi(L)

Pupi írta...

Sziiiia!

Már megint megfeledkeztem a komiról *dühében a falba veri a fejét*

Most már 2 kedvencem van, vagyis mint a kedvencem, de az a 2 a tuti kedvenc. Az a 2 pedig a második fejezet, meg ez.
Jaj, imádtam, imádtam. A kicsi a rakás meg háháháháhá. Hiper szupert alkottál megint Csajszi :)
Jupíííííííííííííííí, csókXD

Nagyon, de nagyon várom a kövi fejit és én is ácsingózok egy kis Ed szemszögért.

Puszillak
Pupi

Névtelen írta...

Szia!!
A Baseball óriási lett, végig nevettem az egészet és a "kicsi a rakás"játék ott már sírtam a nevetéstől:):)
Ám Edward titka mait elmondott én is sokkot kaptam volna az biztos, remélem h Bella megnyugszik és h végre megnyugszik a lelke h megtudta a múltat:):)
Nagyon jó lett!!:)
Melinda

norcs. írta...

navégreeeee=D
imádtam a részt. de áhh. miért ment el Bella, ez annyira nem ér...xd.
remélem beszélnek és legalább elmondják egymásnak mit éreznek...:)
pusszi

D.ღ írta...

Na végre egy türhető vég..de azért nem hazudtolod meg ömagad;) Áhh nekem nagyon bejött! kegyetlen jó lett♥IMÁDTAMMM
HÁt a baseball kicsiarakás...Emmet máe csak Emmet! De ez így jó!
Nagyon bejött a feji! várom a kövit♥
Puszi: Dorcíí

คภςรא írta...

végre megcsókolta :D nagyon várom a folytit

Névtelen írta...

TE direkt kínzol Minket??? A válasz igen.
Tényleg a Függővégek Királynője vagy! Nem vitás! Attól függetlenül még gonosz vagy nagyon gonosz...(vérfagyasztó hanggal és gyilkos pillantással megspékelve)
Most mi lesz? Elfelejtik az egészet, és megint kiadnak egy elméletbeli távoltartási végzést? Ugye NEEEEEM???? Remélem. Ha mégis ölni fogok.
És miért szaladt el Bella??? Végre túlhaladtak az ölelésen és erre...ahhhh...bocs néha kicsit túl nagy a képzelőerőm..jól van ez így. :D:D
Én is blogolok, és hozzád képest eláshatnátok a történetemmel együtt...XD Jó mélyre.
Lehet hogy azért is mert az én blogom nem feltétlenül Twilight-os. De attól még tart a Vampír őrületem. Ahogy azt sokszor mondom abból lehetetelen kigyógyulni, hogy nézni ki ha kilehetni? XD
Azért légyszíves nézd meg a blogomat:
http://angelsvampieres.blogspot.com
Köszi...és gyorsan a FRISST!
Csöpögő nyállal vagyok rá kiéhezve! :D

virág írta...

ÁÁÁ! Nagyon jó volt. Alig várom a következőt, tényleg jó lenne Ed szemszög, de nemcsak a csók, hanem hogy utána mit csinál, ugye utána megy, most nem hagyhatja ennyiben, bár Edward önmarcangoló természetét ismerve, tuti nem ez lesz a folytatás. Na siess vele, egy kis ízelítőt sem bánnék. Virág

Névtelen írta...

Hát ez a fejezet hasonlóan a többihez nagyon jól sikerült. Nagyon tetszik a stílusod, ahogy a történetet írod. Már alig várom a következő fejezetet.
(Amúgy Hajni ajánlotta, hogy olvassam el, és nem bántam meg:)
Eszter

Névtelen írta...

Szia!
Véééééégggreeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Annyira örülök, hogy végre az egyikük lépett! Igazad volt, mire a végére értem már tényleg azt is elfelejtettem, hogy egyáltalán baseballoztak. :D Remélem Edward utána megy! Vagy ha nem is csak csináljon valamit!!!
Emmet és Jasper... Nem kell részletezni. :) Teljesen lököttek mindketten! De így szeretjük őket! :)

Puszi: Gemma
Gyorsan a következőt, léptszííí!!!!

Névtelen írta...

Nagyon tetszett a feji.A kicsi a rakáson jót mulattam.:D Na meg persze,az össze Kellanos beszóláson is.:P Az ED-Bellás részek is nagyon tetszett.:)A csóknak különösen örültem.
Nagyon várom a folytatást.Amúgy ahhoz képest egész jól fogadta Bella,ennek örülök.:)Meli

Névtelen írta...

Olvad olvad olvad.....és körmöt rág a kövi fejezetig...
Szylu, ezért a függővégért cserébe ugye hamar megkapjuk a frisset?:)
Amúgy nagyon tetszik a sok bolondozás, látom magam előtt a jeleneteket ahogy leírod.
puszi:N.

Emőke írta...

Szylu!
Szupi rész lett,annyit röhögtem!
Kicsi a rakás...te jó ég,mien régen játszottam már utoljára!
Bár szívesen játszanék újra ilyet...főleg Emmett-el,de felőlem Ed és Jazz is jöhet!XDXD
Áááá...végre megtört(ed) a jeget kettejük között!De viszont nagyon sajnálom Bellát.Télleg kell neki egy kis idő h gondolkodjon.
Ed...hát ő meg hozta a formáját és megint csak magát hibáztatta.
Rem h azért nem lesz megint mosoly szünet,és ott folytatják ahol "abba hagyták"!!!!Plíííz!!!
Várom a folytit.Cuppantááás

Névtelen írta...

Jó hogy beletetted az ominózus jelenetet! remélem te sem bántad meg:P nagggyyyoooon tetszett:) és türelmetlenül várom a kövit..de azért ne hajszold túl magad:D puszi
R.

Alice656 írta...

Szia! Nagyon tetszett, bár szomorú voltam, hogy nem volt benne sok baseball, de megértelek, sokan nem tudják, hogy hogyan kell játszani, én sem vagyok valami nagy benne, de nagyon megszerettem idén nyáron, amikor egy táborban megtanítottak minket. Megértettem, hogy miért szeretik annyira a vámpírok! Remélem tényleg összejön Edward és Bella. Olyan jó lenne. Ügyi vagy! Gratulálok!

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online