Vérvörös alkonyat

Sziasztok!

Még mindig lehet kérni a Vérvörös alkonyatot "PDF" formátumban, ha esetleg valaki még nem tette volna meg, és szeretné! :)
Az e-mail címem oldalt! ;)
Puszmancs

Szylu

2010. január 16., szombat

Vérvörös alkonyat - 23. fejezet

Meglepetések és elfajult játékok

A kövi fejit három embernek ajánlom: Szélvész Pupinak, Ivinek, hogy gyógyuljon meg és Juditnak, aki nem hajlandó elárulni a kritikaírói nevét!XD Természetesen a beígért 40 kritikát bevasalom rajtatok, szal tessék nekiesni a kommentelésnek!

(Bella szemszöge)

Egyszerűen nem hittem a szememnek! Ez szinte lehetetlen! Ilyen nem létezik!
Hátráltam pár lépést – szerencsémre senkinek nem mentem neki - és kinéztem a folyosóra, hogy megbizonyosodjam róla, nem tévesztettem el az ajtót és jó szobába léptem be.
Valaki, hogy azért mégse a vaksötétbe ácsorogjunk – bár vámpírként tökéletesen láttam így is – felkattintotta a villanyt.
Csak ámultam – a legjobb szó rá a „néztem ki a fejemből” – és egy hang sem jött ki a torkomon.
- Na, hogy tetszik? - csicseregte Alice izgatottan és türelmetlenül dobolt az ujjával az ajtófélfán.
Örömömben és elragadtatásomban a legközelebbi vámpír nyakába ugrottam és szinte összeroppantottam. Ő sután visszaölelt, de fel sem fogtam, hogy kinek a karjai közé vetettem magam.
- Imádom! – sipítottam tőlem szokatlanul magas hangon, mire mindenki felnevetett mögöttem.
- Igen? És Edwardot vagy esetleg valaki/valami mást? – kérdezte röhögcsélve és brummogva Emmett.
A költői kérdés hatására hirtelen elementáris erővel érzékeltem azt a személyt, akibe kapaszkodtam. Izmos mellkasa kellemesen simult hozzám, míg karjai óvón fontak körül, mint egy vasbilincs, ami soha többé nem akart elengedni. Őrjítő illata alattomosan bekúszott az orromba és fátyolos ködbe borította elmémet. Bár bőrünk sehol nem érintkezett, mégis a már jól ismert szikrázás pattant ki közöttünk, és arra késztetett volna, hogy még jobban odabújjak hozzá.
Megrettenve a folytatás lehetőségeitől, gyorsan elugrottam tőle és miután nekiütköztem Emmettnek, kecsesen seggre ültem.
Családtagjaim – egy kivétellel – nagyon jót derültek rajtam. Edward zavartan krákogott párat és szolidaritásból nem nézett rám, nehogy ő is elröhögje magát.
- Már megint hozom a szokott formámat – fújtattam és lemondóan megráztam a fejem.
Ezt már Edward sem bírta ki. Felkacagott és zavarba ejtő tekintetét végigfuttatta rajtam.
Hát, ha eddig fel akartam kászálódni a földről, most, a remegő lábaim miatt ez kizártnak tűnt. Miért van rám ilyen hatással? Miért perzsel akár csak egy pillantásával is?
- Na, gyere, hugica, kelj fel, mert még a végén megfázol – rötyögött Em és hónom alá nyúlva könnyedén összekapart.
Megmaradt méltóságomat latba vetve leporoltam magam – a ruhámon azonban már nem lehetett segíteni – és a családtagjaimmal körülvéve beléptem a szobába.
Minden annyira más volt, mégis varázslatos.
Nem tudom, hogyan csinálták, de amíg mi vadászni voltunk Edwarddal, addig ők átrendezték az egész helyiséget.
Az ajtóval szemben egy hatalmas szőnyeg terült el a földön, továbbá a sarokban polcok, egy állólámpa, kanapé, egy kis körasztal és egy fotel kaptak helyet. Azon a falon, ahol a szekrénynek kellet volna lennie, most egy gigászi méretű plazma-tévé (nem tudtam nem észrevenni, hogy ugyanolyan, mint Edwardnak) lógott, alatta DVD-lejátszóval.
Az ajtó mögött egy fotel állt, utána pedig a könyvespolc futott végig a sarokig. Onnan polcok sorakoztak a fal közepéig, ahol az ágyam lett volna, de az eltűnt és egy nagy kanapé terpeszkedett helyette.
Az üvegfalnál egy íróasztal, egy karosszék és az asztalon egy laptop helyezkedett el. Ebben a sarokban egy hifi állt, tele CD-állványokkal és CD-kel.
Minden bútor és szőnyeg kellemes elefántcsontfehér és halványkék színben pompázott. Azonnal beleszerettem az összhatásba.
- Bámulatos – motyogtam és körbejárkáltam.
- Tényleg tetszik? – kérdezte Esme.
- Igen… - mondtam, de a mondat befejezetlenül maradt.
- Igen, csak? – nyomta meg az utolsó szót Rose.
- Hova tűnt az ágy? – mutattam arra a helyre, ahol reggel még az említett bútordarab feküdt.
- Bella, vámpír vagy és nincs szükséged alvásra, ergo ágy sem nagyon kell – forgatta a szemét Emmett. – Különben is, ha már itt tarunk, mihez kezdenél te az ággyal? – A kaján vigyort még csak leplezni sem próbálta.
- Nem gondolod, hogy egy kicsit élénk a fantáziád? – kérdezte Edward morogva.
Nem kellett gondolatolvasónak lennem ahhoz, hogy tudjam, mire célzott Em. Szerencsémre a pirulás már nem tartozott azon dolgok közé, amik miatt lebukhattam volna zavaromból kifolyólag, ezért csak a hangomon kellett uralkodnom.
- Szerettem azt az ágyat. Kényelmes volt és kitűnően lehetett rajta olvasni – mondtam határozottan és nem tekintettem Edwardra, nehogy még a végén minden elszántságom elillanjon.
- Aham, én is ezt mondanám – somolygott Emmett. – Én is szeretem az ágyakat… hazavágni! – rákacsintott Rosalie-ra.
Jasper kétségbeesetten felnyögött.
- Hé, abbahagynátok egy pillanatra? – kérdezte vontatottan. – Borzalmas. Ez nem normális!
- Dehogynem, csak te vagy egy kicsit… - Nem tudta befejezni a mondatot, mert Alice ingerülten felemelte a kezét és beléfojtotta a szót.
- Tehát, szeretnéd visszakapni az ágyad?
- Hát, ha nem nagy kérés – motyogtam.
- Emmett, Jasper – szólította meg a két srácot, mire ők kiugrottak az ablakomon.
Alice hatalmasra nyitotta az erkélyajtókat. Az üvegfal szinte teljesen eltűnt. Ezt eddig én miért nem vettem észre?
A pöttöm tünpír (magamban ezt a becenevet adtam neki, ami a tündér és a vámpír keresztezéséből jött létre) felkapta a heverőt és a hifi elé tolta, majd azon nyomban feltűnt az erkélyen Emmett, akinek Jasper adta fel az ágyat.
Emmett ügyesen egyensúlyozott a bútordarabbal, de mivel semmit nem látott, félő volt, hogy lebucskázik a korláton keresztül.
- Nem lett volna akkora a szád, talán segítenék! – vetette oda flegmán Edward, ami erős morgásra késztette bátyját. – Ha tudni szeretnéd, most tökéletesen ráérek – mondta csak úgy mellékesen, mire rákaptam a fejem.
Mire ér most rá? Mit akarnak csinálni Emmettel?
Jasper gyorsan segített Emnek és visszatették az ágyat a helyére. Én még csodáltam volna egy darabig a helyiséget, de egy hatalmas csattanás mindent elrontott.
A hang irányába fordultam és még épp láttam, amint Edward kihajította Emmettet az ablakon és átugorva a korláton, utána vetett magát. Rémülten bámultam a két eltűnt vámpír után, majd a többiekre néztem.
Jasper elégedetten vigyorgott, Esme lemondóan megcsóválta a fejét, Carlisle sóhajtott, Rose finom mosolyra húzta az ajkait, míg Alice lehunyta a szemeit és erősen koncentrált.
- Nekem éjjeli műszakra kell mennem – mondta Carlisle és megcsókolta Esmét. – Ugye, bírtok majd velük?
- Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy igen – dorombolta Alice és kifutott az erkélyre.
Carlisle elbúcsúzott tőlünk is, majd eltűnt a garázs irányában, hogy pár pillanat múlva a Mercedes hangja szelje át a csendet.
Alice után futottam és az erkélyről megláttam Emmettet és Edwardot. A szobámból kiszüremlő fény pont megvilágította őket.
Most úgy néztek ki, mint két ragadozó. Emmett hatalmas alakja az ég felé tornyosult és fenyegetően emelkedett fel, mint egy vad, éhes grizzly, akit téli álmából ébresztettek fel.
Edward kecses teste pattanásig feszülve izgalommal lapult a földre. Ajkai gunyoros mosolyra húzódtak, szeme a holdfényben vadul villogott és éjfekete szín uralkodott az íriszén. Olyan volt, mint egy támadásra kész hegyi oroszlán.
Em felé lendült, de Edward egy szökkenéssel félreugrott, kiolvasva bátyja fejéből a szándékait. Emmett mérgesen fújtatott és ingerülten rászólt az öccsére:
- Azt hittem becsülettel fogsz küzdeni Aljas kis… - A mondatot gondolatban fejezte be, és bár mi, beavatatlanok nem hallottuk, tudtuk, hogy olyan sértést vághatott Edward fejéhez, amit nem egykönnyen nyelt le.
Ezt a harcban beállt változásból is kikövetkeztethettük volna. Mindannyian tudtuk, hogy valami megváltozott.
Emmett egy nyekkenéssel terült el a földön, mert Edward rávetette magát és most a mellkasán térdelt.
Az egész erdőben visszhangzó vicsorgásuk átszakította a csend kellemes leplét és szinte vérfagyasztó volt. Már meg tudtam különböztetni a játékos bunyózások alkalmával előtörő morgásoktól és ez egy cseppet sem hasonlított rájuk.
Alice is feszülten figyelt mellettem és a rémület kiült az arcára.
- Alice, mit látsz? – kérdeztem, de a szememet nem vettem le a vérengző testvérpárról, akik egyre durvább harcba kezdtek.
- Annyira gyorsan változik minden. Nem tudom biztosan, de valamelyikőjük megsérül… nagyon – dadogta alig mozgó ajkakkal. – Homályos minden!
Nem! Nem eshet bajuk! Az nem lehet, hogy az én melák bátyámnak valami baja legyen! És Edwarddal sem történhet semmi! Én… nem!
- Jasper! – döntöttem gyorsan és felé fordultam. – Le tudod fogni Edwardot?
- Igen – biccentett hozzá.
- Nyugtasd meg, és ne engedd el, amíg nem szólok! – utasítottam és egy határozott mozdulattal megszabadultam a kesztyűimtől és a magas sarkúimtól.
- Mi a terved? – kérdezte Rose, most már ő is aggodalmaskodva.
- Az, hogy szétszedem őket – mondtam.
- Az túl veszélyes! – rettent meg Esme, és hiába próbáltam megnyugtatóan nézni rá, nem használt semmit sem.
- Jó tervnek tűnik – nyugtázta Jazz, nem is törődve Alice rémületével. – Elbírsz majd a másik vadállattal?
- Remélem – súgtam. – Most majd kiderül, hogy milyen erős vagyok! Háromra indulunk!
Jazz gyors csókot nyomott Alice arcára, és odasúgta neki, hogy „nem lesz semmi gáz!”, majd felléptünk a korlátra és megkerestük a verekedőket. Éppen egymást méregették – Emmett inge is a fűben hevert már és nekem akarva-akaratlanul is az ókori gladiátorjátékok jutottak eszembe –, így itt volt a cselekvés ideje.
- Három! – kiáltottam és mindketten elrugaszkodtunk.
Villámgyorsan Emmett előtt termettem és finomnak nem nevezhető mozdulattal elkaptam a grabancánál fogva és bevágtam a fák közé. Három másodperc múlva kikászálódott a bokrok szövevényes dzsungeléből és a vigyort le sem lehetett törölni a képéről. Vele nem volt többé probléma. Már éppen ugrott volna nekem, hogy visszaadja a visszajárót, amikor mögöttünk felhangzott Alice, Jasper, Rose és Esme kiáltása:
- Emmett!
Oldalra kaptam a fejem és megláttam Edwardot, aki kiszabadította magát Jazz szorításából és szélsebesen rohant Em felé. Ösztönösen cselekedtem, az agyam nem is fogta fel, hogy mit teszek.
Odasuhantam Emmetthez és arra még maradt időm, hogy egy erős lökéssel félreállítsam őt az útból. Edward, bátyja helyett, rám vetette magát és felszántva a fél udvart, hosszas gurulás után megálltunk. Én kerültem volna felülre, ami megkönnyítette volna a dolgom, de ő rántott rajtam egyet és lenyomott a sáros földbe.
Minden gyengédség nélkül tepert le és egyik kezének hosszú, fehér ujjai a nyakamra kulcsolódtak, míg a másik ütésre készen magasodott feje fölé. Egyszerűen legyőzhettem volna őt, hisz erősebb voltam nála, de akkor a jövőben nem lettem volna képes a szemébe nézni.
Fájt, ahogy szorított, de a fizikai fájdalmat elnyomta az a lelki fájdalom, amit arcának látványa okozott bennem.
Gyönyörű, karakteres vonásai eltorzultak a dühtől és a gyűlölettől, hófehér bőre sápadt kísértet alakját kölcsönözte neki. Mellkasa vadul hullámzott fel s alá, ahogy szaporán vette a levegőt.
De a legjobban a szemétől rettentem meg. Most ugyanaz a szempár nézett le rám, mint az első napon ott, a konyhában. Éjsötét szemében vadállati fény csillogott. Egy olyan vadállaté, aki kiszabadult ketrecéből és gyilkolni akar. Vért, vért és még több vért kívánt. Ez volt az a jól elrejtett, ősi „vámpír-én”, amit mindannyian elnyomtunk magunkban, és amit még a vadászatok alkalmával sem hívtunk életre.
Megremegtem, mert egy percre magamat láttam ugyanilyen eltorzult vonásokkal és egy lehetséges jövőkép is feltárult előttem, amiről lemondtam. Ez lett volna belőlem, ha a másik, könnyebb utat választom.
- Bella! – sikította a három lány.
- Ne mozduljatok! – kiáltotta oda nekik Jasper és hallottam a hangján, hogy borzalmas küzdelmet kell neki is kiállnia Edward érzelmei miatt. – Most nem önmaga és nem tudhatjuk, hogyan reagálna a beavatkozásunkra! Lehet, hogy megölné Bellát!
Próbáltam nem meghallani az utolsó mondatot. Csak Edwardra figyeltem, aki még mindig ugyanolyan testhelyzetben volt és szorítása egyre erősödött. Gondolatai kivehetetlenek voltak.
- Edward – szólítottam meg gyengéden és suttogva. – Edward, én vagyok, Bella!
Az utolsó szavaknál elcsuklott a hangom, mert olyan erősen markolta a torkomat, hogy ne kaptam levegőt. Egy reményem maradt, és utána nekem esik és végez velem.
Erőtlenül felemeltem a tenyerem és rásimítottam márványsima arcbőrére.
„Edward, kérlek!” – könyörögtem gondolatban, immár reményvesztetten.
Pár pillanatig nem történt semmi, de aztán érintésem nyomán megszelídültek arcvonásai, remegve lazította meg fojtogató ujjait a nyakamon, és a brutálisan vadállatias tűz kihunyt a szemében.

54 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tünpír:D Hát eszméletlen jó lett...Csak tudnám miért esett neki Emmettnek....
Várom a kövit.
Luca

DorcikusS (D.) írta...

Itt abbahagyni...nem ám magadra haragítasz valakit! Remélem gyorsan frisselsz! További sok sikert!

Névtelen írta...

Eszméletlen jó:P Kíváncsi vok miért durvult be annyira Edward... azért remélem majd Bellát is hasonló vadsággal teperi le ha eljön az ideje:D
Folytasd gyorsan ha lehet:)

A. írta...

Úristen
Mi történt Edwarddal, hogy ennyire dühös lett?
Atya világ
Nagyon tetszett:)
De nem kellett volna abbahagyni:)
Várom a következő részt:)

Névtelen írta...

uuhhhhh..ez nagyon kész:D:D:D:D:D:D:D nagyon tetszett!!! Lécci minél hamarabb frisst!Alig várom a folytatást!:D:D:D

Tincsu írta...

uh ezt a fejit:O:O
WOW
nagyon kész rem. valyon min veszhettek össze? ugye megtudjuk a kövi fejibe?
Most Edward tuti magát fogja megint hibáztatni szokás szerint:D de majd jön Bella és jujju hát elkalandoztam egy cseppet:D:D
nah de gyorsaaaan frisste:D:D
40komi:O:O:O:O az nagyon sok:( de nagyon rem hogy hamar összejön szóval mindeki irjon komit sok komit hogy hamat legyen friss:D:D
várom már:D:D
puszííl
Tincsu (K)(L)(K)

Névtelen írta...

nagyon jó lett várom a folytit!!!!


emmet ? edward? mi történt ?

tünpír??? hát ez naon jó !!!!! :)

repcsi

Rosalie írta...

szija:)
nagyon jó lett:9
de mi ütött Edwardba???és nem lehetsz ilyen gonosz itt abbahagyni...hm...Tünpír:)ez marha jó:)hihi:)már várom a folytatást:)
puszi,Rosalie

Netti írta...

Hűűű... Hát ez a rész nagyon jó volt! Nagyon jól írtad le a harcot, szinte olyan volt mintha én is ott lettem volna. Amúgy ezt nem gondoltam volna Edwardról. Hogy ennyire vad. De az a rész nagyon édes volt ahogy Bella a karjaiba ugrott! Várom a folytit!

Névtelen írta...

juuj ez nagyon izgi feji lett!!
kiváncsi vagyok mit gondolhatott emmett. :D
siess a kövivel!
pusziii miszosz

AmyC írta...

Alig egy hete találtam rá a történetre a merengőn, és nagyon magával ragadott! Szinte vetekszik az eredeti sztorival. :D Csak így tovább, már csak 29 kell, ugye?

Névtelen írta...

Cseszd meg Szilvi, már megint egy ilyen résznél abbahagyni XD
Hülye szemét vagy (és mellesleg nagyon tehetséges író) XD
Ha nem mennénk Educatio kiállításra, azt mondanám, használd ki azt a pénteki dupla magyart, és fejezd be minél gyorsabban az új fejezetet, dehát ez most sajnos nem fog összejönni :S

Ja, Asu lettem volna (ha nem jöttél volna még rá XD)

Névtelen írta...

Te... Jó... Ég...
Fantasztikusan írtad le ezt a fejezetet, tényleg, görcsben állt a gyomrom a kíváncsiságtól és félelemtől, hogy mi történik.... A tűnpír tényleg ari volt, meghogy Bells Edward nyakába ugrott... kár hogy hamar el is engedte xD
Na de a harc... Huh... Szerintem Emmett valami brutál dolgot mondott épp Belláról... És ahogy Edward bevadult... Hogy Bellát fojtogatta!!!
Te... Jó... Ég...
Nagyon jó lett, Szylu! Mármint NAGYON NAGYON! De nem ér itt abbahagyni:(:(:(*sír*
De ez tényleg... huhh! nem tudom kifejezni mennyire izgultam... jó... jó, hogy így alakult, ez biztos valami fordulópont volt a történetben, illetve valami következménye biztos lesz.. Jaj, Szylu, nagyon ügyes vagy! Őszintén Gratulálok!!
sok-sok puszi
Lyna

Névtelen írta...

szia!
hát chatben már kifejtettem a véleményem de ide is leírom! :D
ilyen függővéget! gonosz vagy!(de jószívű és tehetséges..:D)
és most gondolom jön az általunk már jól ismert Edward önostorozás..:D (hacsak nem olyan a hangulatod..xD )
és mint már írtam nagyon kivi vok h mire gondolt a mi kis Emmettünk..:D merthogy Ed így kiboruljon h nem veszi észre h Bellát fojtogatja és nem Emmettet..:D durva..:D de izgalmas!xD
és remélem bekövetkezik az a csoda!(a remény hal meg utoljára..xD )
Tünpír..:D hát ez nagyon cuki volt..xD
nagyon-nagyon várom a kövit! :D
pusz
Dorszíí

Névtelen írta...

Uhhh... hát kétszer olvastam végig, először gyorsan, hogy tudjam mi fog történni, másodszor, hogy a részletekre is figyeljek. :)
A tünpír imádnivaló szó, tényleg Alice-es.
A harc... nagyon beleéltem magam. Elképzelni nem tudom, mi lehetett Emett gondolata. Most izgulhatok, remélem gyorsan frissítesz. Szegény Edward lehet újra önostorozásba kezd, és akkor mi lesz vele meg Bellával?
Siess, mert már most tűkön ülök :)
Carrie

Névtelen írta...

azta! ez eszméletlen lett! de hogy hagyhattad így abba??:D majd meg veszek a folytatásért! remélem lassan össze jönnek már!! :D

mesi28 írta...

Szia!
Na, azér írok csak most, mer nemrég értem haza a színházból.
Nagyon nagyon nagyon jó lett, istenem még mindig remeg a kezem, hihetetlenül megfogott!
Fantasztikus volt, és hát a tünpír...haha hát ez kész volt!
És a vége...OH MY GOD!!!
Alig várom a folytatást!
Imádtam!!!
Puxa
Mesi28

Anett írta...

Szia!
A Tünpír az nagyon tetszett! És nagyon tetszett az egész! Remélem Edwardban nem lesz nagy a bűntudat! ... Szegény ...
Nagyon várom a kövit! Ez hatalmas volt! :D
Puszi!

Cherry írta...

Hűűűű, és hááááá, és aztaaaaa! :D
Nagyon király fejezet lett, a "pészmékerem" tropára ment, amíg végigolvastam... x) Én is kíváncsi vagyok, mitől pöccent be ennyire Edward...
Csak így tovább! :)
xoxo,
Cherry

Névtelen írta...

Szija!

nagyon jó let de i történt Emmett mit csinált h enniyre kihozta a sodrából edwardot?remélem hamrosan kiderül:)
CSak íyg tovább:)

Eni írta...

ÁÁÁ
Nagyon nagy lett :D:D
A tünpír nekem is bejön XD Az olyan Alice-es
A vége is.. hát... WOW! Az durva volt, de nagyon tetszett. Tiszta menő volt ;P
Imádlak Szylu :D
ÁÁÁ Legyen hamar friss!!! Gyorsan avval a 40 komival emberek!
Pux

Anyíta írta...

nagyon frankó rész lett. Tele izgivel, így mi is izgiztünk :)
nagyon állati volt, szó szerint :D
alig várom a folytatást :)
pusz

Névtelen írta...

Ez állati jó lett! Hú, de bedühödött Edward! Lehetséges, hogy Em valami rosszra gondolt, Ed-el és Bellá-val kapcsolatban ?...rem jó hamar lesz folyti!

Névtelen írta...

nagyon jó lett:P
imádtam:)
úgy várom hogy Ed és Bella össze jöjjön
meg az a rész is annyira szuper volt:P

Névtelen írta...

Ez nagyon jó volt!:D Edward..húúh elszált az agya az tuti:D Gyorsan legyen folytatás! :)

Bogyoka

Névtelen írta...

ez igen jó volt, még annyira, de annyira olvastam volna tovább, olyan gonoszka vagy, pont most abbahagyni.... és a "tünpír" hát az eszméletlen, kiváncsi lennék hogy jutott eszedbe. egyszóval nagyon siess a kövivel, mert igencsak várom már, nagyon jó volt. NAnita

Névtelen írta...

Szia!

Nekem is nagyon tetszett. A végén nagyon izgultam és szinte előttem volt Edward arca.
nagyon durva lett és a függővég is 10-es skálán 10-es.
Aminek persze te lehet,hogy örülsz mi kevésbé. xD
Remélem hamar összegyűlnek a megjegyzések,mert már most olvasnám a folytatást.

Niki

Névtelen írta...

wwáááá nagyon jó lett én azt hittem hogy edward akkor hagya abba hogyha bella megcsókolja de nem
nah mind1
így is nagyon jó feji lett
siess a kövivel!!!!!

Bogíí írta...

fantasztikus lett
tünpír..nagyon aríí
mire gondolhatot Em, amiért Eddy ennyire düös lett? jaj nagyon kíváncsi vagyok..remélem hamar meg lesz a 40(:O:O)komi, mert már most nagyon várom a folytatást..és miért itt hagytad abba??
siess a frissel

puszíí

mesi1618 írta...

Jujj pont itt abbahagyni... Ez kegyetlenség! :D
Remélem hamar lesz folytatás! :)

Unknown írta...

Szia!

Nagyon jó lett ez a rész is. Kíváncsi vagyok miért dühödött be ennyire Edward?
Alig várom a frisst!

Hugi írta...

Kedves Szylu!
Én nem régen kezdtem el olvasni a történeted, de nagyon megfogott. 2-3 nap alatt sikerült is mind a 23 fejezetet elolvasnom és már tűkön ülve várom a fojtatást. Kérlek siess.
További sok sikert az íráshoz!

Névtelen írta...

ezt nem hiszem el...
nem kínozhatsz azzal hogy megvárats a következő fejivel :)
ez valami fenomenális lett!!
a komikra se kell válaszolni, ne pazarold ilyenekre az idődet, csak ÍRD A KÖVEKEZŐT!!:D:D
minden tiszteletem a tiéd

Névtelen írta...

Tetszik ez a rész! Tünpír:) Ez jó név Alicenek. Miért vadult be ennyire Edward? Várom a folytatást és remélem kiderül majd minden, hogy mi volt ez az egész a végén!
Sipi

Névtelen írta...

csak egyetérteni tudok az előttem szólóval...
EMBEREK!ÍRJÁTOK AZT A KRITIKÁT!!minél előbb frisset akarunk!!
ha kell még az evőeszközökkel itthon az asztalt is ütöm mintha éhes lenék, csak épp frissre éhes vagyok!!:)

Morgina írta...

Szia
Gina vagyok és nagyon szuper lett ez a rész. Az eleje nagyon aranyos volt ahogy Bella Ed. nyakába ugrik és igen találó nevet adtál ALICENEK szerintem nagyon illik a karakteréhez. Nem is beszélve az eldurvult játékról. Kíváncsi lennék rá mit gondolt Emmett, hogy Edward így kijött a sodrából. Remélem a következő részben mindenre fény derül és mihamarabb folytatod Üdv. Gina

Csenci írta...

Szia!
Nemrég találtam rá a történetedre, és nagyon a hatása alatt vagyok.^^ Nagyon tehetségesen írsz, gratula Neked! (:
A tünpír abszolút telitalálat. xD
Bennelennél egy Társoldal-akcióban? xD
www.eveningstar-csencica.blogspot.com
Puszi, és további sok-sok ihletet!

Sabell Cullen írta...

Szia!
Imádom imádom imádom!!!
Naon jó lett és télleg nem volt fer itt abbahagyni ez naon nem ér!
Remélem minél hamarabb lesz friss!



puss: Sabella

Anna írta...

Szia!!!
Nagyon jó lett!!! Miért itt hagytad abba???!!!!!
Mikor lesz a kövi friss ???

Anna

คภςรא írta...

jujj ez nagyon izgi lett lécci siess a folyival,itt abbahagyni:D

Névtelen írta...

Tünpír... mintha ismerős lenne a kifejezés... nem egy drágalátos padtársadra alkalmaztad ezt a szót legeslegelőször?? :P
nah én is ideértem kommentelni ám... :P
u.i. bár megértem ha elveszed tőlem a tünpíri megnevezés örömeit...

Emőke írta...

Nagyon állati egy rész volt.Huhh Edward nem volt piskóta.Rem h a közeljövőben össze jönnek Bellával,bírnám őket együtt,úgyis szeretik egymást.Hát asszem újra elolvasom a fejit elölről és várom a kövit.Szia

Anna írta...

Szia Szylu! Bocsi, hogy csak most írok! Nagyon nagyon nagyon jó lett ez a feji-no meg az eddigiek is!!!!!!!!!!
Alig várom a következőt! Siess vele Légyszi!!!!! Lenne 1 pár kérdésem!
1. KÉRDÉS: Mikor fognak összejönni?-mármint Bella és Edward????- alig várom azt a részt. azt hittem, hogy amikor Alice-ék elmennek vásárolni, akor fognak összejönni, de mégsem.
2. KÉRDÉS:: Fognak baseball-ozni?
3. KÉRDÉS:: Nem akarnál írónő lenni?-mert hát van tehetséged hozzá!
4. KÉRDÉS: Mikor jón a kövi feji?XD
Remélem nem zavarnak a kérdéseim. Ha nem akarsz valamelyikre válaszolni, az se baj. Kivétel, ha a 4. kérdésről van szó!
Puszi: Anna

Anna írta...

Ui: A Tünpír becemév nagyon találó Alice-nak! Én kis hurrikánnak vagy tornádónak szoktam hívni őt!
Puszi:Anna

∂óяι írta...

Ó te jó ég!!!
Ez naon dúrva hallod-e:D!!
H h ien dühös EDward?
de most komolyan, ez..
és az ami dúrva volt, h az egész csak így kezdődött h "most rá érek" és mosoly meg minden, és ez lett a vége..
huhh...
ÁÁ VÁROM A FOLYTIT:D
siess.
naon jóóóóó. PUSZI:D

DóNessmé

KaRi írta...

Fantasztikus lett!
Egyébként van kedved egy linkcsrére?
A blogom címe:
www.entortenet.blogspot.com

Szandy^-^ írta...

Szija!
Várom továbbra is a történeted!:D
Remélem innál hamarabb folytatod!
Siess mert halálra izgulom magam!xD

Névtelen írta...

Ez nagyon jó lett!
Különösen tetszik a Tünpir :)
Remélem hamar folytatod!
puszi
Kitti

Névtelen írta...

Fantasztikus lett, már megint :))
Edivel mi történt?? azt hittem rosszul látok...
szegénykém megint önmarcangolásba fog kezdeni...
Nagyonnagyon várom a kövit!
pussz

Névtelen írta...

50.kritika az enyéém! yeaah :D mostörül magának..:D
hát mit mondjak még? várom a csütörtöki meglepit! jah és a frisset..:D
pusz
Dorszíí

(látod h még a negyvenet is túlléptük?megmondtam!xD)

Szylu írta...

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy két esetleg három részben todok csk válaszolni, mert olyan hosszú lett a kritika, hogy nem küldi el egyben!XD

Huh, na ez most szép kis válasz lesz, mert mire a végére érek, hát beleőszülök, ugyanis megfogadtam, hogy mindenkinek egyesével fogok válaszolni a kritikájára! Nem si húzom tovább a szót, hanem belevágok!XD

Luca: a tünpír szót az egyik barátnőm ihlette, neki köszönjétek meg! Ígérem, hogy hamarosan ki fog derülni, hogy miért tört ki a verekedés, de addog nyugi van!XD

D.:sztem már a fél chatszoba és rendszeres olvasóim többsége az én nevemet szajkózza, hogy forduljak fel a függővégeimmel együtt!XD

Névtelen egy: hát, én nem szeretném, ha ilyen vadsággal esne neki Ed Bellsnek, de Te tudod!XD

Pusszy: tudom, hogy nek kellett volna abbahagyni, de egyben csak nem tehetem fel az egészet!XD Akkor mire fogtok várakozni hétvégenként?XD

Csub94: örülök, hogy tetszett, a folytikkal meg igyekszem, ahogy tudok!XD

Timcsu: nem baj, hogy elkalandoztál, csak a végén nehogy csalódj, ha nem ugyanazt írom meg, mint amit elképzeltél!XD A 40 kritika tényleg nem sok, most hogy így látom, hogy 50 is összejön, ha nagyon szeretnétek valamit!XD

Repcsi: nyugi, mindent szép sorban!

Rosalie14: de, sajnos vagyok olyan gonosz, hogy itt abbahagyjam! az idő előrehaladtával sajnos már egyre jobban ráérzek arra, hogy hol kell abbahagynom a fejit, hogy ilyen felbőszült tömegnek írhassak vissza!:P

Lettina:örülök, hogyí tetszetta harc rész, mert féltem tőle egy kicsit, ugyanis még nem nagyon láttam vámpírokat élőben fightolni:P Edward nem mindig úriember, ezt jobb ha megtanulod, mert lesznek még olyan jelenetek, ahol előbújik belőel az a bizonyos elrejtett vámpír-én!A karba ugrálós jelenet meg adta magát, nem lehetett kihagyni!XD

Miszosz:miért, oh istenem, miért mindenki Emmett gonolataira kíváncsi?XD

AmyC: szia, üdvözöllek körünkben. Annyira jó új "arcokkal" is találkozni(na, nem mintha a régieket unnám, csak ebből is látszik, hogy megtaláható vagyok a netenXD). Remélem, hogy még sok-sok kritikát fogok Tőled kapni. És tényleg megtisztelő, hogy úgy gonolod, hogy a törim vetekszik az eredetivel.XD

Asu: Látjátok, hogy beszél velem? És ezt elnézzük neki? Igen, mert mellettem ül a magyarórákon és súg, ha valamit nem tudok, vagy éppen elmerülök az írásban és azt sem hallom, hogy engem szólítanak fel!XD És köszi Asum, hogy tehetségesnek tartasz!XD

Lyna: öhm, most meg vagyok szeppenve, hogy ilyeneket írtál nekem! Örülök, hogy tetszett, megpróbálom a görcsös gyomrot a közeljövőben is előidézni, persze csak akkro, ha nem baj!XD

Dorszíí:igen, már megírtad chatben, hogy gonosz vagyok, de örülök, hogy itt is nyomot hagytál magad után!XD És most látom, hogy az 50. is Te vagy! Kis csaló, de imádlak!XD

Carrie: elég lett volna csak egyszer végigolvasni, de ha ennyire függő vagy, én nem bánom!XD Igen, hát jön az elmaradhatatlan önostorozás, meg...:P

Anonymus 2:könnyen hagyhattam itt abba, mert fogtam a tollat és letettemXD Hamar szoktam frisselni, de tudom, hogy nektek néha az az egy hét is soknak tűnik. Bezzeg nekem!XD

Mesi28: remegő kezet megszüntetni, mert hogy fogsz akkor így írni?XD

Anett: Edward hozza a szokásos formáját, nyugodj bele!XD

Cherry: Úrisren, most akkor fizethetek Neked egy új pészmékert? Ne már!XD

Ismeretlen 3: minden ki fig derülni, nyugi nem hagyunk elvaratlan szálakat!XD

Encsibe: én is imádlak Téged! Örülök, hogy ilyen izgalomba tudom hozni az embereket!XD

Anyíta: huh, azzal az állati szóval tessék vigyázni, mert még a végén elszabadul a pokol!XD

Névtelen 4: majd kiderül, hogy mire gondolt Em, ne legyetek olyan türelmetlenek!XD

Névtelen 5:hát, el kell hogy keserítselek, de az még messze van, hogy Ed és Bells egymásra találjon! Hisz még csak két hónapja ismerik egymást! Vagy hát nem is nagyon ismerik, mert olyan mély beszélgetés még csak most jön majd!XD

Szylu írta...

Válasz2:XD

Névtelen 5:hát, el kell hogy keserítselek, de az még messze van, hogy Ed és Bells egymásra találjon! Hisz még csak két hónapja ismerik egymást! Vagy hát nem is nagyon ismerik, mert olyan mély beszélgetés még csak most jön majd!XD

Bogyoka: hát, hogy elszállt az agya, az nem kifejezés!XD

NAnita: tudom, mindenki egyben akarja az egészet elolvasni! Te a kezedet nyújtod, ők meg berántanak a tömegbe!XD A tünpír úgy jutott eszembe, hogy az egyik barátnőm beceneve, amit én aggattam rá!XD

Niki: igen, a 10-ből 10-nek csak én örülök, a többiek elküldenek melegebb éghajlatra!XD

Névtelen 6: hát, nehezen tudott volna szegény Bells felhajolni edhez, míg a torkát fogja, de nem rossz ötlet!XD

Bogíí: drágám, azért itt hagytam abba, mert akkot szted ki tette volna fel ezt a kérdést?XD Ez egy ördögi kör!XD

Mesi1618: tudom, kegyetlen vagyok, de ugye szerettek?XD

Niki: örülök, hogy tetszett. nyugi, ki fog derülni, hogy min húzta fel Ed az agyát!XD

Hugi: huhu, Újonc a láthatáron! Örülök, hogy itt vagy velünk, és hogy olvasol! Az meg, hogy két-három nap alatt elolvastad mind a 23 fejit külön dicséretet érdemel! Remélem,hogy a közeljövöben is megdobsz majd pár kritikával!XD

Névtelen 7 (asszem): de, örülök, hogy fel szeretnél oldozni a válaszolás kötelessége alól, de nem tehetem meg! Még a végén hálátlan dögnek néznétek és azt nem szeretném. Meg a lelkiismeretem sem lenne tiszta!XD

Sipi: a tünpír szót nem csak Te dicsérted már meg! Nyugalom, minden ki fog derülni!XD

Névtlelen 8: huh, csak finoman, mert az asztal bánja! És na aggódj, mert vannak olyan rendes, édes kedves olvasóim, akik kommentelnek, szal összejön(meg össze is jöttXD)

Gina: örülök hogy eltaláltam Alice nevét, de tényleg a barátnőmé az érdem!XD

Csenci: örülök, hogy megtaláltál, mert mint már mondtam, én régóta olvasom a ficedet, csak most egy kicsit lemaradtam. A társoldal akció meg már megtörtént!XD Örülök, hogy úgy gonolod, hogy tehetséges vagyok, de még van mit tanulnom, sztem...

Sabella: tudom, hogy nem volt fair, de nem tehettem mást!XD

Anna: azért itt hagytam abba, hogy legyen jó sok felháborodott kritikaíró, aki elküldenek melegebb éghajlatra, de közben valami jót is írnak!XD

Ancsi: már porzik a ceruzám, annyir és olyan gyorsan írok!XD

És íme, itt van az igazi tünpír, alias Lia: szia picúrom! A válaszomat meg már facebookon olvashattad!XD

Emőke: sajnálattal kell közölnöm, hogy nem egyhamar fognak egymásra találni... De addig is szolgálhatok majd forró helyzetekkel, nyugi!XD

Anna: válaszok:(de chatben is írtam már, csak itt is válaszolok)1.:sajnos még nem mostanában fognak összejönni, mert... majd kiderül!XD 2.: a baseball alap, csak egy kicsit felpörgetem majd az eseményeket!XD Meg tanulmnyozom a szabályokat jobban!XD 3.: nem titkolt szándékom az, hogy író legyek, és ezt a történetet egyfajta gyakorlatnak szánom! De va saját regényem is,amin dolgozok!XD és végül a 4.: a kövi mindig szonbat vasárnap szokott jönni. És tényleg nem zavarnak a kérdéseid, mert szeretek válaszolgani és szeretem, ha érdeklődnek az olvasóim!XD

Dónessmé: hát, igen, vámpíroknál ez már csak így van. Nyakfájást kap az ember a hangulatváltozásaiktól!XD

Ízisz96: örülök, hogy tetszett. a lincsere az én részemről megtörtént!XD

Szandy: kérlek, csak azt ne tedd meg! Nem élném túl, ha a halálod az én lelkemen száradna!:)

Kitti: örülök, hogy tetszett a tünpír! és hamar jön a folyti!XD

Corina:nem, nem látsz rosszul, tényleg elszállt a srác agya egy pöttyet!XD Az önmarcangolást meg borítékoltam!XD

Szylu írta...

Befejezés:XD

Huh, végeztem!XD de kemény volt, de nagyon jó érzés! De ugye azt tudjátok, hogy hálátlanok vagytok egy picit! Az előző fejinél mindenki azt kérdezgette, hogy mi van a szobában, most meg rá sem bagóztatok!XD Jó, tudom, tudom, és nem haragszom!XD
Pusz és még egyszer köszönöm a csodálatosabbnál csodálatosabb kritikákat, és azt is hogy rendszeresen olvastok!XD
Puszil hű szerzőtök, Szlyu

Pupi írta...

Szia!
Esküszöm, hogy kifogytam a szavakból. Tényleg szükségem lesz egy Pupi-szótár frissítésre.
A vége annyira,de annyira tetszett. Vagyis az egész tetszett, de a vége különösen.
Imádtam ezt a fejezetet is.
Puszi
Pupi

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online