Vérvörös alkonyat

Sziasztok!

Még mindig lehet kérni a Vérvörös alkonyatot "PDF" formátumban, ha esetleg valaki még nem tette volna meg, és szeretné! :)
Az e-mail címem oldalt! ;)
Puszmancs

Szylu

2010. január 13., szerda

Ízelítő a 23. fejezetből

Sziasztok!

Rájöttem, hogy az a legnagyobb hibám, hogy piszkosul szeretlek Benneteket, és nem tudok Nektek nemet mondani. (Kapcsolatunk kezd egy kicsit átmenni Edward-Bella szituba, nem?XD)
Sokan kértetek a kövi fejiből legalább egy kis ízelítőt, és én minden tőlem telhetőt megtettem, hogy olyan részt válasszak ki a már meglévő írásból, ami figyelemfelhívó és elgondolkodtató is egyben. (Na, meg persze a fene megegyen Benneteket a friss érkezéséig!XD) De itt kell rámutatnom arra a dologra, hogy a teljes feji még nincs kész és csak szombat tájékán érkezik.
És szeretnélek megkérni Benneteket arra is, hogy egyenlőre ne haragudjatok rám (vagy csendben tegyétek...), amiért még két fejezetnyi és egy ízelítőnyi kritikára nem válaszoltam, de képtelen vagyok idejutni huzamosabb időre hétköznaponta...
Na, de nem papolok tovább, hanem itt egy kis szösszenet. Jó szórakozást és ne skalpoljatok meg, mert nem tudom akkor hozni a teljeset!XD


"Örömömben és elragadtatásomban a legközelebbi vámpír nyakába ugrottam és szinte összeroppantottam. Ő sután visszaölelt, de fel sem fogtam, hogy kinek a karjai közé vetettem magam.
- Imádom! – sipítottam tőlem szokatlanul magas hangon, mire mindenki felnevetett mögöttem.
- Igen? És Edwardot vagy esetleg valaki/valami mást? – kérdezte röhögcsélve és brummogva Emmett.
A költői kérdés hatására hirtelen elementáris erővel érzékeltem azt a személyt, akibe kapaszkodtam. Izmos mellkasa kellemesen simult hozzám, míg karjai óvón fontak körül, mint egy vasbilincs, ami soha többé nem akart elengedni. Őrjítő illata alattomosan bekúszott az orromba és fátyolos ködbe borította elmémet. Bár bőrünk sehol nem érintkezett, mégis a már jól ismert szikrázás pattant ki közöttünk, és arra késztetett volna, hogy még jobban odabújjak hozzá."


U.i.: De ciki! A monológom hosszabb lett, mint maga a részlet...:P Bocsi! Pusz

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tudjátok mi a nagyon idegesítő?

Hogy mellettem írja irodalomórán az új fejezetet és alig tudom megállni, hogy ne olvassak bele XD

Névtelen írta...

nem mondod? :O
ez komoly? O.O
jesszus..:D h bírod ki? :D az az igazi kínzás..:D
dorszíí

mesi28 írta...

Jáááááj drágám, te megint alkottál, vmi frenetikus lett, nem is tudom, hogy csinálod, de nagyon klassz lett!
És örülök, h ilyen vajszíved van, és a fene is sikeresen meg fog enni a frissig!
Imádtam!
Pusza
Mesi28

Emőke írta...

Siesssssss...már nem bírom sokáig!XD.Várom a kövit.

Névtelen írta...

várom a kövit!!!

Eni írta...

jaj!
Mikor először végig olvastam, azt hittem, hogy Emmettet ölelte meg, és egy kicsit... na jó NAGYON meglepődtem XD Aztán mikor újra végig lestem megnyugodtam XD
Várom már naggggggyon azt a frisst!

คภςรא írta...

jajj lécci gyorsan tedd fel:D

Morgina írta...

Nagyon biztató a kezdett kérem a folytatást mielőbb már türelmetlenül várom Üdv. Gina

Névtelen írta...

Szia
végére értem az összes fejezetnek és teljesen el vagyok ámulva a tehetségedtől. ideláncoltál a gép elé és nem engedtél el. nagyon várom a folytatást, remélem hamarosan megérkezik.
Carrie

Szylu írta...

Sziasztok!

Na, ki az első kommentelő? Naná, hogy Asu!XD Amúgy nem tudom, hogy mit vagy úgy oda, nyugodtan beleolvashatnál a vállam felett!XD Csak nem biztos, hogy vágnád is, hogy mi a szitu!XD
Carrie: örülök, hogy ilyen hatással voltam Rád!
Encsibe: hogy tudtad úgy értelmezni, hogy Emmettet ölelgeti?XD
Pusz

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online