Vérvörös alkonyat

Sziasztok!

Még mindig lehet kérni a Vérvörös alkonyatot "PDF" formátumban, ha esetleg valaki még nem tette volna meg, és szeretné! :)
Az e-mail címem oldalt! ;)
Puszmancs

Szylu

2010. december 5., vasárnap

Vérvörös alkonyat - 59. fejezet

Sziasztok!

Nem is húzom az időt, egyszerűen átadom a fejit Fummie-nak és Krisznek küldve! Kicsit rövid, de annál jelentősebb!
Pusz
Szylu

A válaszom…


„Kérlek, csak 7 másodperc az élet,
Távol vagy, hogy ezt értsed,
Én várlak téged!”

(Ákos: Hét másodperc)


(Bella szemszöge)


Döbbenten bámultam az előttem térdelő Edwardot, és a kezében tartott apró kis dobozkát. Tekintetem ide-oda járt a kettős között, és éreztem, hogy még a lélegzetem is elakadt. Az ablakon beáramló fényben tündöklően megcsillant az ezüstbe foglalt zöld kis kövecske, és a mellette lévő sok kis parányi gyémánt, ami visszarántott a jelenbe.

Ez nem lehet! Ez csak egy álom! Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen! Edward nem nézhet rám olyan szemekkel, mintha az élete múlna ettől a választól, és egyáltalán: nem is kérhette meg a kezemet! Ilyen nincs!

Hahó, Bella, tessék felébredni! Rendben, vámpír vagyok – egyáltalán vámpír vagyok? – és ezen okból kifolyólag nem tudok aludni, ergo álmodni sem, de ez azért már egy kicsit túlzás! Nem ér így szívatni az embert, mármint vámpírt! Tuti, hogy ez Emmett műve, amiért a múltkor padlóra küldtem!

Már éppen mozdultam volna, hogy nagyon, de nagyon ellátom a baját melák bátyámnak, amikor Edward hangja kizökkentett:

- Bella?

A nevemben annyi kétségbeesés, türelmetlenség, félelem és legfőképpen szerelem csengett, ami rádöbbentett, hogy nem egy rossz vicc áldozata vagyok, hanem ez tényleg a valóság!

Edward tényleg engem akar az örökkévalóság végéig, és még tovább! Ha ember lettem volna biztos, hogy sírva fakadok, vámpírként – huh, jó tudni, hogy a vámpírságomat nem csak álmodtam! – azonban csak annyi tellett tőlem, hogy a tüdőmbe sivítva áramlott be a levegő. Ahogyan feltöltődtem oxigénnel, már beszélni is tudtam.

- Én… - mondtam volna, de közbevágtak.

- Á,á,á,á,áááááá – szambázott oda Emmett és a vállaimra dobta az egyik kezét.

Edward felszisszent, és elnyomott egy káromkodást, de Em rá sem figyelt, csakis hozzám szónokolt.

- Mielőtt bármit válaszolnál ennek a jómadárnak, ezért vegyél számításba pár dolgot! – jelentette ki mindentudóan.

- Emmett, muszáj? – mormolta Edward összeszűkült szemekkel.

- Igen, muszáj – vágta rá. – Nem rángathatsz bele az életedbe csak úgy valakit, hogy aztán majd szívjon melletted, mint a torkos borz!

Edward felsóhajtott, és csalódottan lehuppant a lépcső legalsó fokára, Emmett pedig tovább folytatta a kiselőadását.

- Tudod, a házasság egy igen komoly intézmény, főleg nálunk, vámpíroknál, mivel ez egy életre szól. Itt nem lehet, hogy csak úgy meggondolod magadat és lelépsz, meg elválsz, mert…

- Emmett, te most miattam vagy az öcséd miatt aggódsz? – vontam fel a szemöldököm, mire ő összeráncolta az övét.

- Ezt meg hogy érted? – értetlenkedett.

- Attól félsz, hogy Edward belerángat valami felelőtlen dologba, vagy netán attól, hogy meglépek tőle valaki más miatt? – tettem fel az immáron pontosított kérdést.

A szemem sarkából láttam, hogy szerelmem lélegzete elakadt, kezei pedig ökölbe szorultak.

- Én… Nem is tudom – vakarta meg zavartan a fejét, én meg felnevettem.

Nem sokszor láttam őt zavarban, de ilyenkor mindig úgy nézett ki, mint egy igazi, hamisítatlan medvebocs. Kibújtam a karjai alól, és letérdeltem Edward elé, hogy a szemünk egy magasságban legyen. Színarany íriszében fájdalom bujkált, amit én okoztam a szavaimmal, és ezért én is vele együtt szenvedtem. Egyik kezemet gyengéden az arcára csúsztattam, mire ő lehunyta a szemeit és mélyet sóhajtva belesimult az érintésembe.

- Ha nem tudod a választ, akkor megengeded, hogy igent mondjak az öcsédnek? – somolyogtam még mindig kedvesemet fürkészve.

Edward szemei felpattantak és hirtelen megteltek élettel. Soha nem láttam még őt ilyen boldognak, és ez rám is kihatott. Elmosolyodtam, és odahajoltam az ajkaihoz, úgy suttogtam neki:

- Igen, hozzád megyek, Edward Anthony Masen Cullen!

A következő pillanatban eltűnt a talaj a lábam alól, ahogyan Edward felkapott és megpörgetett a szoba kellős közepén, mire mindenki nevetésben tört ki és tapsolni kezdett. El is felejtettem, hogy nem vagyunk egyedül, annyira belemerültem a saját ki világunkban, ennek pedig az lett a következménye, hogy amint padlót fogott a talpam, szégyenlősen bújtam oda szerelmem mellkasához, és néztem körbe.

Láttam, hogy valaki sietősen távozik a hátsó ajtón keresztül, de annyira el voltam foglalva a gratulációkkal, hogy nem is nagyon törődtem vele. Mindenki, aki jelen volt odajött hozzánk, és pár kedves szót mondott nekünk, aztán amikor Alice táncolt az orrunk elé mérgesen bökte meg Edward vállát.

- És mit ér a menyasszony gyűrű nélkül, ha? – nézett rá szigorúan.

- Tényleg – csapott a homlokára kedvesem, és ellépett tőlem, hogy ismét fél térdre ereszkedjen és hivatalosan is az ujjamra húzza az eljegyzési gyűrűmet.

- Oké, oké – csapta össze a kezeit Emmett. – Tudtommal ez az én esküvőm, szóval lennétek olyan kedvesek, és nem aratnátok le helyettünk a babért? – intett magára, és a még mindig a lépcső tetején, takarásban lévő Rose-ra.

Erre ismételten kitört a nevetés a teremben, és azt érzetem, hogy végre itthon vagyok. A veszteség, amit vámpírrá válásommal el kellett viselnem enyhült – tudtam, hogy teljesen soha nem fog elmúlni – és kaptam helyette egy másik családot, és egy szerető vőlegényt. Megborzongtam a vőlegény szótól, de ez jóleső borzongás volt.

Azt hittem, hogy ez a boldogság, ami most lengett minket körbe, már örökre így fog maradni és elkíséri nyugodt életünk minden pillanatát, de nem számítottam valamire. Jobban mondva valakire…


Bella eljegyzési gyűrűje:


21 megjegyzés:

zitt2 írta...

Hali, Szupi volt, csak nagyon rövid.... még úgy olvastam volna tovább :)

ΘиәGirl írta...

Szia!
Csodás lett!!! Azt hittem a végén még mást mond:P
De ne már, hogy ilyenkor kell abbahagyni...
Igazán befejezhetnétek ezt a függővég háborút, mert kiborítotok vele mindenkit...
Alig várom a folytatást. Szegény Rose, lesz egyáltalán esküvője???
OneGirl

Névtelen írta...

Nagyon jó lett a feji, megérte rá várni. Egész nap öt percenként kattintottam az oldaladra. Nagyon örülök, hogy igent mondott neki, de ahogy csürted-csavartad iszonyat jó volt. Amúgy mért van olyan érzésem, hogy az a valaki, aki sietősen távozott az nagyvalószínűséggel Tanya, és belefog még avatkozni pár dologba??? Amúgy remélem jól sikerültek a beadóid. :)
Köszi a fejit, feldobtad a holnapi napomat, hamár töriből dogát írunk :(
Siess a kövivel!
Egy nagy rajongód, aki a sok elfoglaltsága miatt eddig csak olvasni tudta a fejijeidet, de mostmár ígérem mégha csak névtelenként is, de komit fogok írni.
Ancsa

Névtelen írta...

Macre nem számított, ugye? Egy ilyen eseményen ott kell lennie. Én legalábbis nagyon örülnék neki :) Teljesen meghatódtam ettől a résztől..fantasztikus lett :)
Pusz:Ancsa

Névtelen írta...

Szerintem volt benne enyhe nyáladzás is, de még belefért.
XY

Fummie írta...

Szia!

Hát megígértem, hogy írok kommentet, úgyhogy most be is tartom a szavam. :D Köszönöm az ajánlást. :) Tök jó volt Ákost hallgatni a fejezethez, tök ideillő volt, Ákost amúgy is szeretem, de mint már megbeszéltük a korábban is, a zenei ízlésünk több ponton is egyezik. :)
És igen, igazad volt, tényleg ki foglak nyírni, hát itthagyhatsz minket egy ilyen függővéggel? :D Ez emberkínzás… :D
Bella meg itt gondolkodik, hogy jaj hát most álmodik, vagy nem, én meg itt csapkodom a fejemet, hogy „mondj már igent, te hülye liba”. :D Persze, hogy Emmettnek bele kell szólnia… mindig mindenbe bele kell, ahhoz képest, hogy néha annyira bírom a humora miatt, néha igazán jól fejbe vágnám egy ásóval. :D De Bellának sikerül elhallgattatnia, úgyhogy ügyes a csaj. :D Éééés aztán igent mond! Ügyes kislány. :D Azt hittem majd itt szívatni fogsz minket azzal, hogy nemet mond, vagy nem tudom… :D Mindenféle baromságot ki lehetett volna találni, de biztos féltél az olvasók bosszújától, ezért a jó választ írtad. :D Aztán jön Alice is, neki is bele kell szólni mindenbe. Lefogadom, alig várja már, hogy elkezdje szervezni az esküvőt, pedig ez a másik még el se kezdődött… apropó, remélem a következő fejezetben most már lesz esküvő, mert elég régóta húzod, de úgysem úszod meg… :P Rose kiveri a balhét már. :D És a függővég… komolyan, nálad gonoszabb embert nem ismerek, ha az ilyenekről van szó, de tényleg. :D Ja és tetszik a gyűrű. :)
Oké, ez most csak fél oldal komment volt, de a te fejezeted is rövid volt, szóval, ja. :D

Fummie voltam :)

Névtelen írta...

Szia! remélem nem lesz rendszer ebből a kéthentente egy feji dologból mert nem tetszene!!!:D ráadásul ilyen rövidet Szylu...:D ha lesz szüneted remélem kárpótolsz minket majd ezerrel:DD: eyébként szokás szerint nagyon király volt ez is rövidsége ellenére!:D Martin

Tündi írta...

Szia!
Nagyon jó volt igaz ahogy írtad hogy rövid,de jelentős.Ki sietett el mikor igent mondott?Emmett hozta a formáját,de őt így kell szeretni.
Várom a kövit,hogy végre megtudhassuk ki az a titokzatos alak.
pussz
Tündi

Florence Ploody írta...

Jaj, siess ám a kövivel, mert még a végén nem bírom ki!

Nagyon jó volt, alig várom a kövit. Siess!

Puszi!

Névtelen írta...

Szia!!
Fuu valahogy sejthettem volna hogy lesz valami apró cseprő kis játék vagy megakadás.Emmett komoly hozzászólás eléggé vicces volt és ahogy Bella csítitotta a helyzetet és viccesen válaszolt neki ezzel újból zavarba hozva drága leendő bátyját..:P Ám ki az aki olyan sietősen távozott??Tanya vagy más valaki és ki az akivel számolni kell majd??Mac vagy Volturi egyik tagjával??Mert hogy ez a dolog nem lesz zökkenő mentes az is biztos...
Amúgy szép és megható lett az egész..és végreee Rose is jelen van..:)Csodás esküvő lánykérés és a gyűrű is nagyon szép
Melinda

Névtelen írta...

Szia!
NAGYON szupi feji lett! Új vok még a blogodon, most írok először. Minden fejit imádtam.És ez annyira aranyos lett... De az megőrit h nem tom ki volt ott aki kiment. Na mindegy.Király lett csajszi
IMÁDLAK Puszi Andi

Detty írta...

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá, hogy gondoltad, hogy itt hagyod abba?? Ez felelőtlenség! Be fogok kattani tőle. Pszichopata! Aki nem mellesleg csodás író!
Még olvastam volna sokáig, nagyon jó lett, és nagyon várom a kövit!! :D
Puszi
Detty

Morgina írta...

Szia
Gina vagyok ez remek volt Hát ez nem semmi egy lánykérés volt. Emmett mint mindig most is hozta a formáját De hát mi mást lehetne várni tőle nem igaz.
Én már most várom a folytatást
Szia Gina

Timi írta...

Hali!

Ismételten nagyon tetszett a fejezet. Nagyon szépen leírtad Bella gondolatait és úgy örülök, hogy igent mondott és hogy most minden olyan boldognak tűnik. Én is ilyet akarok. Emett meg hozta a formáját. Nagyon nagyon várom a kövit.

Pusza:D

Topa írta...

Szia!
Nagyon tetszett és Emmett megint lehengerelt!! :D:D Egyszerűen imádom hogy semmit sem hagy szó nélkül xD I love Emmett xD Tök jó hogy igent mondott de így abbahagyni... bár van egy tippem...Macario jött igaz?? Remélem :))) Nagyon várom a kövit!!! Pussz Szasza

Noncsi írta...

ÚÚÚÚÚÚÚÚ de jó volt!!!!! :D:D:D:D:D
Emmett megint igazi Emmett volt, de így volt tökéletes!!!!

Unknown írta...

Szia!

Isteni lett, nagyon tetszett! :-) Kíváncsi vagyok a folytatásra! ;-)

Puszi:

Judit

Patri-cica írta...

Na most aztán...hah!!!
Amikor először elolvastam nem voltam olyan állapotban,hogy kommenteljek!

Jól van igent mondott...ez természetes!
Erre számítottam!Nem ez okozza a problémát...

Na de hogy merészelted...hogy tehetted?

Valaki volt ott,aki "bajt" okoz,akire nem számítottak,akinek nem kellett volna ott lennie...na de ki ez a valaki?!

Hmmm...

Elsőre nekem is Mac jutott az eszembe,kíváncsi leszek,hogy ő volt-e vagy esetleg valaki más!

Siess a frissel!

Könyörgöm...

Cupp

Névtelen írta...

Halihóó!!! :)
Na mivel ma megemlítettem, hogy végig értem, gondoltam rendes leszek és leírom itt is amit mondtam!!! :) szal nagyonnagyon tetszik nemcsak ez a fejezet, hanem az egész történeted!!! és remélem ismersz már annyira hogy tudd, tényleg komolyan gondolom!!! :) a zenét amit küldtem tanuld csak meg,mert jövő héten már együtt nyomjuk!!! :D XD na szal így tovább, és siess a frissel!!!:D (persze,tudom h jönnek a zh-k meg vizsgák...) de addig is jót ne halljak rólad!! ;) pussszi KORnyIka :)

Krisz írta...

Szia csaj!Szia csaj!Szia csaj!

Nem nem nem mondok mondok mondok mindent mindent mindent el el el háromszor háromszor háromszor, csak csak csak azt azt azt, hogy hogy hogy nagyon nagyon nagyon jó jó jó lett lett lett! :D:D:D XDXDXD

Szóval nagyon jó lett! :D
Nem is tudok mást mondani...

Ahm, imádom Emmettet, de most kiborított! :@
Miért kell neki beleszólnia, na meg Alice-nek egy ilyen gyönyörű pillanatba??? Jó, persze jó volt, de akkor is. :P
A gyűrű nagyon tetszik! :D
Két tippem van, hogy ki lehet az a végén...
Az egyik egy szöszkés csaj :P A másik pedig egy vándor... :P

Bocsi, tudom, hogy elég értetlen vagyok most, és nem a rejtélyes személyre gondolok, mert azt egyébként is így akartam, csak Fummie most itt csacsog a fülembe, így pedig elég nehéz! XD
De tényleg imádtam! :D
De nagyon rövid volt! :(
A kövit extra hosszúra, drága!!!! :P
Ja, és én is köszi az ajánlást! *pirul*

Várom már a kövi rész, és nem, nem vagyok p***z ;) :P

Na, megígérem a kövinél hosszabbat írok és értelmesebbet. Bocsi! *pirul*

Millió Pusz, Krisz

Andi írta...

Szia Csajszi
Megigértem hogy írok megjegyzést ha le tudok ülni az asztali géphez és hát letudtam na jó ez elég gáz lett.
Feji: Tööööökéletes és tuti hogy most fog megjelenni Macario.Már alig várom hogy összeházasodjanak bár ugy gondolom hogy lessz még itt valamiféle konfliktus.Még mindig imádom az írásodat és szerintem ez így is fog maradni sokáig.Puszi Legyél rossz mert az mókás

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online