Vérvörös alkonyat

Sziasztok!

Még mindig lehet kérni a Vérvörös alkonyatot "PDF" formátumban, ha esetleg valaki még nem tette volna meg, és szeretné! :)
Az e-mail címem oldalt! ;)
Puszmancs

Szylu

2010. július 12., hétfő

Vérvörös alkonyat - 46. fejezet

Sziasztok!

Amint látjátok új dizi került fel, ami ismét bOri kezem munkája, és bár egyszerű, de mégis nagyszerű! Nekem nagyon tetszik, személy szerint, egy kicsit nyáriasabb... :D
A felpakolásnál segítségemre volt Pupi, aki a bétázást is a vállaira vette és ezért mindkettőjüknek hatalmas hála! Amúgy, hogy tetszik az új kinézet, és a három oszlop? Van valami probléma vele, nem lehet komit írni, vagy ilyesmi? Tessék kiabálni!
Ezzel a fejivel szeretnék boldog névnapot kívánni Asunak, és viva Espana!XD Jah, tegnap volt öröm, boldogság, mert világbajnokok vagyunk! :D
És ezzel a fejivel búcsúzom Bella1213-tól is, aki befejezi az írást, és most egy ronda szót akartam írni, hogy mennyire fog hiányozni, de inkább nem teszem! Csajszi, imádtalak és imádni is foglak!
A fejiről annyit, hogy végre egymásnak esnek, de úgy istenigazából! Na, de vajon kik? Ez is kiderül majd!
Komikkal nem fukarkodni, mert az előzőnél is csak 30 jött és nem ebben állapodtunk meg! *duzzogva karba fonja a kezeit*
A függővég pedig, függővég!
Pusz
Szylu

Bizalom


„Ha elérhetetlen, szent a cél
Az elbukás is ünnepély”

(Ákos: 1956)


(Edward szemszöge)


Leállítottam a motort a ház előtt és csak miután Bella leszállt, utána követtem én is. Mosolyogva karoltam át a derekát és így indultunk el az ajtó felé, de a gondolatok áradata és intenzitása miatt megtorpantam. A tornác széle felé kaptam a fejemet és megpillantottam az oldalsó lépcső legtetején ülő alakot.

Fejét a tenyerébe rejtette és átadta magát az emlékeinek, amik szó szerint megdermesztettek. Óvatosan, de határozottan elengedtem Bellát és hátráltam egy lépést, hogy még véletlenül se érintkezzem vele, és ne kelljen látnia azokat a képeket, amiket nekem.

- Edward – suttogta rémülten Bella és gyönyörű szemei tágra nyíltak.

Megráztam a fejem és feltartottam a kezem, figyelmeztetve, hogy ne jöjjön közelebb. Összeszorítottam az állkapcsomat és lehunytam a szemeimet.

Az emlékek annyira elevenek voltak, annyira valósak és annyira borzalmasak, hogy teljesen a hatalmuk alá kerültem.

Az a szoba, telis tele hullákkal és a kislány a tengerkék, kisírt szemekkel. Jane kegyetlensége és a lány ajkai közül kibuggyanó vér.

- La tua cantante – suttogtam és abban a pillanatban, amint az emlékbeli vámpír megindult a kislány felé, a gondolatmenet megszakadt.

Kinyitottam a szememet és szerelmem mellett elnézve láttam, hogy Macario sötét tekintete engem fürkészett.

„Nincs olyan szerencsém, hogy ezt nem láttad, igaz?” – kérdezte gondolatban egy kicsit még mindig kábán.

Megingattam a fejem, de Bellának ennyi is elég volt ahhoz, hogy tudja, kommunikálok valakivel. Megpördült a tengelye körül és döbbenten meredt a vámpírra.

- Mac?

Macario felmordult a válaszom miatt és felpattanva a helyéről az erdő felé indult.

- Mac, várj! – kiáltotta utána Bella, mire Macario megállt.

Szerelmem odafutott hozzá és gyengéden a karjára tette a kezét.

- Jól vagy? – kérdezte finoman. – Minden rendben?

A srác visszafordult és elkínzott tekintettel nézett le rá.

- Semmi sincs rendben – válaszolta suttogva. – Soha nem volt semmi sem rendben és nem is lesz.

Lerázta magáról az apró kezeket és már lépett volna a fák közé, de nekem tudnom kellett a választ.

- A lánnyal mi lett?

Megtorpant, a keze ökölbe szorult és háttal nekünk válaszolt.

- Meghalt – suttogta. – Jane megölte, mivel én nem voltam képes rá.

És azzal eltűnt.

A sötétség jótékony fátyla hamar eltakarta őt előlünk, de én még akkor is utána bámultam, amikor már réges-rég messze járt.

Bosszantott Macario, hiszen nem tudtam, hogyan is érez tulajdonképpen Bella iránt, mert jól titkolta a gondolatait és a legszívesebben hidegebb – adott esetben melegebb – éghajlatra küldtem volna őt, most mégis tisztelet lopakodott a düh és a bosszankodás közé.

Az énekese volt, a vére hívogatta és csalogatta, ő mégsem csábult el és ellen tudott állni. Nem úgy, mint én öt hónappal ezelőtt…

- Edward, mi volt ez? – fordult felém értetlenül Bella.

Mellé sétáltam, és két kezem közé fogtam szív alakú arcát.

- Sajnálom, de ezt tőle kell megkérdezned – suttogtam elkínzottan, hogy nem teljesíthetem a kérését, és nem mondhatok el neki semmit.

- Megértem – sóhajtotta és finoman elmosolyodott. – Akkor…?

Tétován az erdő felé fordult.

- Most hagyd, hogy lenyugodjon egy kicsit és később talán faggatható állapotban lesz – válaszoltam, de az igazsághoz persze az is hozzátartozott, hogy nem szívesen hagytam egyedül Bellát Macarióval.

Agyamban akarva, akaratlanul is felrémlett az a kép, ahogyan szerelmemet a kanapén a karjaiban tartja az a másik vámpír. Lenyeltem a számban termelődött mérget, és vissza kellett fognom magamat, hogy ne morduljak fel.

- De ugye nem én voltam? – kérdezte hirtelen pár oktávval magasabb hangon Bella. – Nem miattam ilyen, igaz?

- Ne beszélj butaságokat! – vágtam rá azonnal. – Már hogyan lehetne miattad? Hiszen itt sem voltál!

- Éppen ez az! – súgta. – Mi van, ha miattunk akadt ki? Mi van, ha Emmett…

A mutatóujjamat telt ajkaira helyeztem, így hallgattatva el őt.

- Em egyelőre tartja a száját és senki sem tud semmit, még Alice sem – mosolyogtam az utolsó gondolaton, de jókedvem hamar elszállt, hogyan félrenézve feltettem neki a kérdést: - Tehát, megbántad, hogy…?

Bella gyengéden az állam alá nyúlt és felemelve a fejemet mélyen a szemembe nézett. Aztán lassan közelíteni kezdett felém – száján lévő kezem akaratlanul hullott alá – és ajkaimnak suttogta:

- Néha olyan idióta tudsz lenni, hogy az már fáj! – és ajkait az enyémekre csúsztatta.

Határozottan akartam még valamit mondani… vagy nem?

Karjaim önálló életre keltek és kecses dereka köré fontam őket, így húzva őt még közelebb magamhoz. Ő a hajamba túrt és egy jóleső sóhajt csalt ki belőlem, ahogyan nyelvével végigsimított remegő alsó ajkamon. Belemarkoltam a csípőjébe és rántottam rajta egyet, hogy teste teljesen az enyémnek préselődjön. Mi lenne ha…? – játszottam el a gondolattal és az eszmefuttatásom előbb volt, mint én magam.

Bella felkuncogott és tenyerét az arcomra téve eltolt magától. Felnyögtem és ránéztem a pimaszul vigyorgó lányra, akinek sötétülő szemei elevenen csillogtak. Tehát látta a „terveimet”…

- Ne már! – kiáltott fel valaki mellettünk és mindketten odafordultunk.

Emmett állt vigyorogva és karba font kezekkel a teraszon, mögötte pedig a tágabb értelemben vett családunk. A „szűk rokonság” mosolygott – persze nem olyan arcrepesztően, mint Em –, a Denalik meg döbbenten meredtek ránk, és nem nagyon értették a jelenetet.

- Csibéim, menjetek már szobára! – kuncogta bátyánk és megcsóválta a fejét. – Vagy talán onnan jöttök, és most egy kis repetáért ácsingóztok? És ejnye, Eddy fiú, mióta lopkodunk mi motorokat?

- Emmett, nem akarod megnézni, hogy nem vagyok-e véletlenül a hátsó teraszon? – kérdezte édesen mosolyogva Bella, és nekidöntötte fejét a mellkasomnak.

Em éppen csak annyira moccant meg, hogy mi észrevehessük, és ebből leszűrhessük, hogy tényleg indult volna hátrafelé.

- Bemozdultál! – nevetett fel Alice és kollektíven mindenkiből – még a fancsali képet vágó Tanyából is – kitört a röhögés.

Emmett megforgatta a szemeit és híven önmagához – ami a szívén, az a száján – már reagált is.

- Bármennyire is szeretlek, hugi, és bármennyire is jó hatással vagy az öcsémre, most meg kell, hogy nyuvasszalak! – és nem teketóriázva meg is indult felénk.

- Hé! – hördültem fel és védelmezőleg átöleltem hátulról Bellát. – Nem lesz bunyó, megértetted? És főleg nem vele!

Em megtorpant és összeszűkült szemekkel méregetett minket. Azon gondolkodott, hogyan tudna egyszerre mindkettőnket a földbe döngölni – dupla sikerélmény számára –, aztán belátta, hogy ez lehetetlen, így rátért arra, hogyan cselezzen ki engem és hívja ki egy mérkőzésre Bellát, amikor nem vagyok a közelében.

- Nem fog összejönni! – morogtam és még szorosabban karoltam át szerelmemet. – Egy lépést sem teszek nélküle!

- Csakugyan? – húzta fel egyik szemöldökét bátyánk. – Vadásznod mindenképpen kell…

- Velem jön ő is! – vágtam rá.

- A múltkor volt a tévében egy műsor a kártékony tinikapcsolatokról… - harapta el a mondatot csak azért, hogy cukkoljon.

- Edward, akarsz fogadni? – kérdezte kuncogva Bella és hátrafordult a kezeim között.

Értetlenül néztem le rá és most egyáltalán nem tudtam, hogy mit forgat a fejében.

- Ha legyőzöm Emmettet, akkor megkeresed a motor tulajdonosát és sűrű bocsánatkérések közepette visszaszolgáltatod neki jogos tulajdonát – nézett rám szépen.

- Oké, csak a tisztánlátás kedvéért – kezdtem bele, mert kizárt, hogy engedek neki, és közben próbáltam figyelmen kívül hagyni Emmett örömujjongásait –, de mi van akkor, ha nem te nyersz?

Bella rákulcsolta az ujjait az enyémekre és pár másodperc múlva gondolatban válaszolt:

„Mit szólsz ahhoz, ha duplán hajthatod be rajtam a széttört polcodat és a megtépázott lepedődet, bármit is jelent a te szótáradban a ’behajtás’ fogalma?”

Nagyot nyeltem, és nem tehettem róla, de meglódult a fantáziám. Tudta, oh, nagyon is jól tudta, hogy mivel tud megfogni és tőrbe csalni! Bella elmosolyodott a gondolataim „láttán” és tovább ütötte a vasat:

„Látom, egy rugóra jár az agyunk, bár az én terveim között szerepelt ez is” – és azzal megmutatta az egyik gondolatmenetét.

Gyorsan kaptam el karjaimat és léptem el tőle, mielőtt túl nagy lett volna a kísértés és nem bírtam volna ellenállni. Most áldottam a sorsot, hogy a családban csak én vagyok gondolatolvasó, na meg persze Bella, mert ha ezt valaki meglátta volna…

Jasper elismerően füttyentett egyet, ahogyan megérezte szupergyors érzelmi változásomat és vigyorogva, de tisztelettel tekintett Bellára, aki kacsintott egyet.

- Emmett, tied a pálya, és ha lehet kérnem gyengéden, de azért fektesd két vállra a drága hugicánkat! – morogtam és felléptem a többiekhez a tornácra.

- Álmodozzatok csak róla! – mosolygott Bella és levéve a kabátját és a kardigánját közelebb lépett Emmetthez.

- Jössz nekem eggyel, ha a földbe döngölöm a szívszerelmedet – motyogta Em és támadó állásba ereszkedett.

- Kettővel is, ha tényleg sikerrel jársz – válaszoltam.

- Áruló! – suttogta Bella és lehunyta a szemeit.

„Vajon akarom tudni, hogy mi volt a fogadásotok második részében?” – kérdezte gondolatban Emmett, mire csak vigyorogva megráztam a fejem.

- Ez ronda lesz – jelentette ki Irina és figyelmesen fürkészte a párost.

- Nem, ez még annál is rondább lesz – közölte somolyogva Kate.

- Hívjak mentőt? – kérdezte Tanya, de egyikőjük gondolataiból sem tudtam kihámozni, hogy tulajdonképpen miről is beszélnek.

- Szerintem nem szükséges, csak nem törik csont – válaszolta Eleazar.

- Bellánál nem lehet tudni – vetette ellen Carmen.

- Köszi, srácok, hogy ennyire velem vagytok! – morogta oda Emmett és minden idegszála megfeszült.

- Mi csak reálisak vagyunk – védekezett nevetve Kate. – Te még nem láttad, hogy mire képes Bella! Főleg most, hogy… - harapta el a mondatot, és ügyelt a gondolataira is.

„Nem lesz semmi bajuk?” – aggodalmaskodott szokás szerint Esme, mire nyugtatólag a karjára tettem a kezem.

Rendben, gonosz, sőt, borzalmas ilyenre gondolnom, de nagyon reméltem, hogy Em erőbeli fölénye érvényesül majd és Bella elveszíti a fogadást. És ezt nem csak ezért kívántam, mert nem akartam visszavinni a motort…

Emmett értetlenül pislogott Bellára, akinek a szemei még mindig lecsukva voltak és bájosan mosolygott.

„Miért nem védekezik, vagy csinál valamit?” – kérdezte Jasper, de én is ugyanolyan döbbenten néztem a jelenetet, mint mindenki más, kivéve a Denali-családot.

- Em, nem érek rá egész este, szóval nekikezdhetnénk? – tudakolózott angyali mosollyal az arcán szerelmem és erre Em is magához tért.

Hihetetlen lendülettel rontott rá Bellára és úgy nézett ki, hogy azon nyomban a földre teríti, de a lány fel sem pillantva billent ki egyensúlyi helyzetéből, így bátyám elsüvített mellette. Bella éppen csak annyira moccant meg, amennyire szükséges volt és miután elmúlt a közvetlen veszély, már úgy állt ott, mint pillanatokkal azelőtt.

Földbe gyökerezett lábakkal bámultam szerelmemre, és próbáltam felfogni az információkat.

Em tehetetlen dühvel és széttárt karokkal próbálta meg ismét a mutatványát, de ez is sikertelennek bizonyult, mert Bella kecsesen a levegőbe ugorva kitért az ölelő karok elől és Emmett jutalmul még egy „tarkópacsit” is bezsebelt.

Bella guggolva és háttal ért földet, bal lábát oldalra csúsztatta, hogy könnyebben érjen talajt és pimaszul vigyorgott. A következő rohamnál ismét ugrott egyet hátra és az őrjöngő Emmett nyakában csimpaszkodott meg.

- Még feladhatod, nem késő! – duruzsolta a fülébe és bátyánk keze előle elhajolva a másik oldalon adott neki egy puszit – Rosalie felkuncogott a pimaszságon –, majd ott sem volt.

Emmett mérgesen fordult körbe-körbe és csak fél perc múlva találta meg az egyik közeli fa ágán a lábát lógató Bellát.

A medve felüvöltött és veszett vadként rohant a fa felé, amit egy csapással ki is döntött. Persze ez is hasztalan volt, mert kedvesem fürgén és puhán landolt mögötte és felegyenesedett.

- Most muszáj volt bántanod szegényt? – kérdezte megrovóan és hátraarcot csinálva suhanni kezdett a tornác felé.

Felugrott a korlátra és – még mindig csukott szemekkel! – Carmen felé fordult.

- Mit is mondtál, Carmen, hol szeretnéd bővíteni a házat? – kérdezte bájosan.

- A hátsó résznél – válaszolta nevetve Carmen.

Bella összecsapta a tenyerét és „ránézett” a dühösen fújtató bátyánkra.

- Hallottad, Emi maci, irány a hátsó tornác! – adta ki a parancsot és ügyesen, el sem vétve a lépést végigszaladt a korláton, Emmettel a nyomában.

Természetesen mi is követtük őket, de még így is lemaradtunk arról, hogyan került Em az egyik hókupacba. Szerelmem felsóhajtott és készült egy újabb támadásra.

- Olyan, mintha előre tudná Emmett minden lépését, vagy hallaná a gondolatait – morfondírozott félhangosan Jasper. – Mintha átvette volna Alice vagy a te képességedet, Edward – vonta le a következtetést. – De a harcmodora is kifinomult lett, nem megszokott egy újszülöttől…

Elgondolkoztam egy másodpercre, hogy vajon mennyi testi kontaktusra van szüksége Bellának egy képesség átvételére, és, hogy minden körülmények között működik-e ez a dolog, de aztán rájöttem, hogy nem. Felidéztem magamban a szavait, mely szerint fontos az érzelmi állapot is ilyenkor és koncentrálnia kell. Na, már most, Bella nem éppen arra koncentrált, hogy átvegye a képességemet, hanem…

„Ne akassz ki teljesen!” – rivallt rám Jasper, mire bocsánatkérően elmosolyodtam.

- Ez nem Alice, vagy Edward képessége – mondta Eleazar, és mi figyelmesen füleltünk, de szemünket nem vettük le a harcolókról.

Eleazar nem folytatta tovább a gondolatát, ezért Carlisle kérdezett rá:

- Hanem?

Én reflexszerűen kutattam a fák közötti sötétségben és pillanatokon belül, mielőtt még elhangzott volna a válasz, megtaláltam, amit kerestem.

- Ez Macario képessége és tanításának eredménye – mosolygott Eleazar, az én ökleim pedig megfeszültek.

Az egyik fának támaszkodva ott állt az említett személy és tökéletes látásomnak köszönhetően le tudtam olvasni az arcáról, hogy ő is olyan feszülten figyeli a kör közepén táncoló kettőst, akárcsak mi.

A Denali-klánon kívül – és természetesen Bellán kívül – egyikünk sem tudta, hogy tulajdonképpen mire képes Macario, de volt egy olyan érzésem, hogy az erdő szélén cikázó pumának köze lehet hozzá. Most jöttem csak rá, hogy a ház előtt is ezt az állatot láttam, minden kétséget kizáróan.

Az állat türelmetlenül járkált fel s alá, sötétarany szemei – pontosan olyanok, mint Bellának! – halálpontosan követték a Bella-Emmett párost.

Mielőtt még bármilyen konklúziót levonhattam volna, Bella lezárta a játékot. Kecsesen elhajolt Em elől és gyorsan utána fordulva megragadta az egyik karját, majd kihasználva a bátyánkat sújtó nehézségi és tehetetlenségi törvényeket, nekivágta a tornác legszélén álló oszlopnak.

A fagerenda recsegve adta meg magát, így biztosítva Emmettnek a szabad repülést és becsapódást a közeli bozótosba.

A következő pillanatban több dolog is történt egyszerre és mindegyikre figyelnem kellett. Bella kinyitotta a szemeit, ezzel párhuzamosan a puma megrázta a fejét. Egy másodpercig ránk meredt nagy, sárga íriszével, majd elrohant vissza az erdőbe. Emmett kikecmergett a bozótok közül és eget rengető röhögésben tört ki, míg tapsolt. Mi is tapsoltunk és nevettünk vele együtt. Bella aprót pukedlizett és felszabadultan mosolygott, de mosolya nem tartott sokáig, mert meglátta az első ajtón besuhanó Macariót.

Gyönyörű szemei rám tapadtak, én pedig kelletlenül ugyan, de bólintottam. Feltáncolt hozzám, szenvedélyesen – már szinte fájóan – megcsókolt és belépve az ajtón felszaladt az emeletre.

- Hé, most meg hova lett? – kérdezte Emmett morcosan. – Visszavágót akartam kérni…

- Később – vágtam közbe. – Vadászni megyünk. Mindenki. Most! – nyomtam meg az utolsó két szót ellentmondást nem tűrően és hál’ Istennek nem tiltakoztak.

Ez csak szerelmemre és Macarióra tartozik, így kénytelen vagyok őket kettesben hagyni úgy, hogy majd megöl a féltékenység. De bízom Bellában. Bíznom kell benne…

41 megjegyzés:

Carrie írta...

Szia!
Nagyon tetszett a fejezet! Bella és Edward szerelme úgy látszik, végre egyenesbe került.
Sajnálom szegény Macariót, őt nagyon kedvelem.
A harc nagyon érdekes volt, rendesen felcsigáztál. Várom a folytatást!

Puszi

Ui: Viva Espana! :D

(:ClaryHerondale:) írta...

Ez nagyon nagy volt! Bírtam azt a fogadásos részt! Eddy te rossz fiú! De pont itt kell befejezni? Szylu meghalsz! Nagyon remélem, hogy már megrendelték a koporsódat!
Puszi : Friday

Ruby írta...

Fantasztikus lett ez is! Főleg a harcolós jelenet tetszett. Nagyon jól kitaláltad, hogy a puma szemén keresztül figyelje Bella Emmett-et.
Remélem Mac nem áll a gerlepárunk útjába?
Bár tőled minden gaztett kitelik!!!!!!!!!!!!!
Kövit kérünk! Gyorsan, gyorsan!!!!

Névtelen írta...

szia
hát ez nem lehet igaz: most csak motorvisszaadás lesz duplasüti helyett (mérges arc).igaz hogy Bellának szurkoltam a párbajban, de akkor is...ilyen a mi szerencsénk hozzád képest.
Nem lehet könnyű Macnek, de Ed+Bella párosunknak örülök :D és nagyon remélem hogy semmi oka nincs és nem is lesz Edwardnak a féltékenykedésre!!
üdv: ramomona

Isabella Cullen írta...

Szia nagyon jó a történet és angyon tetszik az új dizi tényleg nagyon nyárias meg mellleg szine van a honlapnak igy tök jó mert mosolygásra késztett és ezt szeretem egy honlapban vagy egy blogban.



Isabella Cullen

Unknown írta...

Szia!

Először is: nagyon tetszik az új dizi, igazán művészi és sokatmondó {:-)} a grafika a fejlécen, és ezek az új színek is harmonikusak, nagyon jó a hangulata az oldalnak. :-)
Másodszor: zseniális volt a fejezet elején, amikor végre rádöbbenhettünk, hogy az előző kis röpke fejezetet valójában Edward szemszögéből láttuk, de Macarióval történt meg. És az is rendkívül kreatív volt, hogy végre bebizonyosodott a Cullen-család előtt is, hogy Bella milyen ügyes és hasznos képességek birtokába jutott Mac által, amíg ők nem voltak ott... Gondolom ez még később fontos lesz a történet során.
Már nagyon várom a folytatást! Hol késik a vámpír leánybúcsú?! :-)

Üdv:

Judit

Névtelen írta...

Szia
Nagyon tetszik, alig várom a folytatást!
Mihamarabb tedd föl, köszi:D

Pupi írta...

Szia, anyuci!
Em bácsit legyőzte Bella *ördögi kacaj*
Szegény Ed, nem lennék a helyében... mármint pokoli lehet tudni, hogy Mac nem nyírta ki az énekesét, Ed meg belakmározott a főhősnőnkből... :(
És csak, hogy tudd, gonosz vagy... miért nem úgy volt a fogadás, ha bella nyer akkor Ed behajtja rajta a polc törést meg a lepedő cincálást, ha Em nyer akkor meg megy a moci vissza....
Amúgy isteni lett feji, mint mindig. Imádtam :)
És siess a folytival. Puszi: Pupi

áנѕzтєα írta...

Szylu szeretlek :D ez ilyen semmiség függővég. na most én is nekikezdek gyorsan írni, és felrakom a fejezetem :D puszi :)

Névtelen írta...

Szia!
Tényleg fordítva kellett volna csinálni ezt a fogadást! :DDD
Annyira lehetett tudni h Bella nyer...:DD
Kivi leszek most erre a beszélgetésre! :DD
És olyan jóóó h együtt vannak máár..:DDD
De rem a kövibe benne lesz ahogy vissza kell szolgáltatnia a mociját!XD Elég ciki lehet..:DDD
Nagyon várom a kövit! :DD
pusz
Dorszíí

Névtelen írta...

uhh ez nagyon jó lett :D imádom :D
kár, hogy nem Bella veszett a "csatában" :P
nagyon jó lett az új dizi:)
csak ügyesen :D várom a következőt :)

Morgina írta...

Szia
Gina vagyok ez fantasztikus volt. Végre teljes értelmet nyert az előző fejezet amit akkor nemigazán tudtam mire vélni, de így utólag nagyon jó ötletvolt. Edwardon keresztül látni Mac gondolatait. Ahogy párhuzamot von maga és vélt vetélytársa között. A fogadás is jó volt Emmett nem tagadta meg önmagát, na és persze a motiváció sem volt semmi, hogy Edward ne szerelmének drukkoljon. Még a kétszeres elkötelezettséget is vállalta egy hüm... felejthetetlen éjszakáért. De hát ilyen a mi formánk minden jóról lemaradtuk. Nem hinném, hogy szórakoztató lesz amint Edward visszaviszi a motort. Mindezek ellenére a mai pálmát nálam mégis Belláék párviadala vitte el jót derültem rajta. Fogadás ide vagy oda én azért mégis csak Bellának drukkoltam. Nagyon ügyes volt, jól kihasználta azt az időt amit töltött Mac társaságában. Türelmetlenül várom a kettőjük párbeszédét na és persze a folytatást
Puszi Gina.

Névtelen írta...

Szia!
Nagyon tetszik az új külső és és a fejezet áááá teljesen elámultam:)Bella kecses harca Emmel de pórul járt és most Edward sem örült ennek és Mac vajon elfogja tudni mondani a lánynak hogy mi volt az ami??És mi a képessége és a puma???És ez a függővég ohh már kezdek immunis lenni;)
Jasper kuncogása Em pedig bemozdult volt valami fogadás és/vagy csak simán dühbe gurult ami nagy macink Bella bátorságán?Mac vajon tényleg szerelmes a lányba vagy esetleg csak huginak tekinti őt?Edward féltékenysége érthető de szerintem jogtalan hiszen ő hibázott még akkor nincs joga a hisztinek azt hiszem..:)Ám eléggé kis kétértelmű volt hogy ki esik egymásnak és hogyan már beindult a fantáziám de sebaj hogy más lett:P
Ügyes vagy!
Melinda

Névtelen írta...

jajj nagyon jó lett :D
nagyon tetszett :D
rem. bella és mac közt nem lesz SEMMI! még csók sem
na várom a kövit siess pls :D

Netti írta...

Szia!
Jó volt a feji, de azért kár hogy nem Bella vesztett:D:D:D Kíváncsi vagyok mi lehet Mac képessége. Nagyon várom már a kövi fejit:) Jó az új dizi, egy kicsit mondjuk meglepődtem, hogy milyen világos, de amúgy tényleg jó. Hiszen itt van a nyár, most már legalább az oldal is ezt tükrözi:):) Nah tényleg nagyon jó lett siess a kövivel:)

Pussz: Lettina

Névtelen írta...

nagyon tetszett imádtam már várom a következőt kíváncsi vagyok Mac és Bella beszélgetésére és persze Edward féltékenykedésere remélem Emmett hozza a formáját és a többiek is szupi volt

demon írta...

szia ez zsír de edy kicsit bolond hogy bellsben nem bízik gratula puszy

Névtelen írta...

well, kicsit meleg van a komi követeléshez, vagy csak én viselem ilyen szarul

Névtelen írta...

Köszönöm Szylu!
Én is elbúcsúztam tőled a Búcsúszavak bejegyzésben.
De azért még sem írom most ide, hogy hiányozni fogsz mert úgyis itt fogom lopni a napot frissre éhezve.
Vagy a közös történeteteknél Pupival. :)

A fejezet nagyon bejött és én szeretem Mac-et. NEm ölte meg a kislányt... Egy piros pont Mac bácsinak..:D
Azért most izgatott vagyok Bellának mit és hogyan mond..:) De ha jót akarsz magadnak akkor nem fog nála bepróbálkozni!
Imádom a hapsit, de ne tapadjon Bellára. :P

Puszi: Bella1213
Ui: Most már nem tudom megbosszúlnia függővégeid.. Ez elszomorít. :)

Rebii írta...

Egy szó : miért?
miért teszed ezt velünk? ilyen függővéget :O
miutnán elolastam a fejit csak néztem ki a fejemből és bámultam magam elé xD
Macario nem öltemeg a kislányt ^_^
A verekedős rész nagyon tetszett sokat nevettem rajta :D
nagyon tetszett ez a fejid is
puszi: Repcsi

kácsa írta...

Hali!

Nagyon tetszik! Ez legalább nem lett függővégű legalábbis számomra és örülhetsz is!
Ha függővég lett volna megszállt volna Kácsa bosszúja ami nem másból áll mint hogy a szellemem zaklat, őrületbe kerget addig míg el nem mondod a történet végét! És ez még nem is sok tőlem! (ördögigonoszkacaj!!!)

Puszika!:) :D

Patri-cica írta...

Nagyon tetszett!Nekem mindig az Edward szemszög-es fejezetek tetszettek a legjobban!

Nagyon tetszettek ismét Emmett és Jasper jelenetei is!

Na szóóóóval nem tudom,hogy mit tervezel a Bella és Mac beszélgetésével,de azt hiszem nem lesz gond belőle(bár...!?)!Vagy legalábbis nagyon remélem!Ezek után egyáltalán nem értenék egy esetleges Bella+Mac csókot!Legyenek csak továbbra is barátok és haverkodjon össze Mac Edwarddal is!

...de valahogy mégsem hagy nyugodni ez a "dolog",az valahogy túl egyszerű lenne!Na majd kiderül!

Várom a folytatást!

Cupp

Ja!És szerintem Tanyaval is lesz még valami balhés szitu!

VattaCukor írta...

Szia!
Nagyon teccett! Kíváncsi vagyok a folytatásra!
Mihamarabb tedd fel!

puszi

Névtelen írta...

Uhh.... ezúttal nem bőgtem el magam, de azért elérzékenyült pici lelkem XD Köszönööööm =)
Ja és jó nagy köcsög vagy... a fejezet rövid leírása után teljesen másra számítottam XD És a függővégeid vááááá :P
Ja és nem tudok kommentelni az Eternityre :S Nem jeleníti meg a kommentemet, pedig már a múltkor is írtam :S

AmyC írta...

Egymásnak esnek? Ezt a félrevezetést! Vagy csak az olvasóid perverzségére alapoztál? Bejött. :D Szép kis bunyó volt... már ha annak mondható, hogy Emmett csak egy pórázon rángatott kiskutyust játszott. Bella képessége pedig szuper! (és Macarioéval kiegészítve még jobb, az én vámpír énemnek is hasonló adománya van)
Nagyszerű lett, várom a folytatást! :D

Névtelen írta...

Szia!
Nagyon jó lett ez a feji is, mint a többi:)
A harc az nekem is tetszett, de remélem nem marad ennyiben, egy visszavágó lesz azért majd valamikor?és akkor esetleg lehetne egy döntetlen, és akkor Bella is betarthatná a fogadás rá eső részét:P
Kiváncsi leszek Balla és Mac beszélgetésére.
Az én szememben Mac sokat nőtt, ezzel hogy nem ölte meg a kislányt:)
Várom a kövit:)
Pusz:Ancsa

Névtelen írta...

Szia!

Már így is a veszélyeztetett fajok(bocsi a szóért)listáján állsz de ha Mac nagyon belerondít az Ed Bella párocskánk életébe gyorsan lekerülsz a listáról és átkerülsz a kihaltakéra.Ezen felül imádtam de ezt szerintem már el se kell mondanom hisz mindenki leírja.Nem lehet téged nem szeretni.
puszi

Nikol12 írta...

Szia!
Hogy gondolhatsz ilyenre, hogy szar amit írsz? Ez a feji is ugyan olyan jó volt mint a többi. Nagyon remélem, hogy Edward és Bella most már együtt maradnak és nem kavar be Macario. Nagyon tetszik Edy szenvedélyesége, kár hogy Bella legyőzte Emett-et :P!
Nagyon ügyi voltál és remélem hamar jön a folytatás, mert én nagyon várom!!!!
Puszi
Nikol

Anita írta...

Imádom ezt a törit! ÉS semelyik sem rossz! Csak hogyan fokozzuk még hogy menyire jóó???:D

T_T írta...

Húú erre nem is számítottm. :D Tegnap jöttem haza a táborból és tökre elfeljetettem ezt a dizi cserélő akciót. Egyébként tényle egyszerű lett a fejléc bocsi és örülök, hogy tetszik! :)

A fejezet.. hmm.. hát reméltem, hogy Emmett nyer az viccesebb lett volna. :D De így is nagy volt. Egyébként Edwardot nem értem. Mi az, hogy Bíznia Kell Benne??? Már nem azért, de ez egy kicsit számomra sértő. Olyan mint hogy ha Bella képes lenne megcsalni őt. Persze kíváncsi vagyok mit hozol ki ebből, lehet, hogy pont ezt? :D Nagyon jó lett a fejzet várom a kövit, puszi!

bOri

Névtelen írta...

lécci ne told a kövit mert meghalok a sztorid nélkül pussz Linda

norcs. írta...

Szia :)
Kezdem érteni, miféle képessége lehet Mac-nak, de mit keresett ő a Cullen háznál?
sok kérdés merült fel bennem,
nagyon várom a folytatást, mert iszonyat kíváncsi vagyok =)
puszi

Névtelen írta...

Nagyon jó lett... Ahogy Bella és Emmett verekedtek xDDDD Nagyon nagy volt... kiváncsian várom a beszélgetést....

Névtelen írta...

Szia
Nagyon jó lett ez a rész Mac képessége nem lehet semmi. Csodálom, hogy el tudott szabadulni a volturitól. Remélem hamar kiderül mi a teljes képesség. A bunyó is fantasztikus volt,
Várom a folytatást Ani

Névtelen írta...

ÓÓÓÓÓ neeeeeee!!!!!! Ednek vissza kell adnia a motort.Pedig én neki szurkoltam. De így is fantasztikus. Most hogy bírjam még ki a következő fejezetig??????????

Pusszi
Lana

Névtelen írta...

Szija!
Nagyon jó lett. Már várom a folytit.
Viki

Névtelen írta...

Nagyon jó lett. Várom a folytatást. Kiváncsi vok a beszélgetésre.
Mira

Névtelen írta...

Szija
Nagyon jó lett... Izggatottan várom a beszélgetést a folytatésban

Puszi
Bella

Névtelen írta...

Gyerünk emberek mindenki irjon komit külöünben nem lesz friss. én már non várom a beszélgetést. Remélem lesz friss.
Pusz:Nikcy

Névtelen írta...

Én is Bellának drukkoltam! Jó kicsit Edwárdot is megalázni...:P ez gonosz volt tőlem...xd
nah de sebaj.
a Dizi csodálatos lett, igazán nyárias.
Alig várom a következő részt.
Pusz Adri

Névtelen írta...

Most olvastalak végig de még mindig olyan wíí érzésem van :D ez azt jelenti h wííí mert végre összehoztad őket amijó. Sőt NAGYONAGYONNAGYjó. Azért úgy megnéztem volna tényleg Em fejét mikor Bells a porba döngöli :D Mac képessége meg WOWOWOWOWOWW Ed meg adhatja vissza a motort(itt szeretnék jelentkezni, hogy én voltam a tulaj, várom:D)egyenlőre ennyire van idpm mert megyek edzésre pá :D Luca

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online