Vérvörös alkonyat

Sziasztok!

Még mindig lehet kérni a Vérvörös alkonyatot "PDF" formátumban, ha esetleg valaki még nem tette volna meg, és szeretné! :)
Az e-mail címem oldalt! ;)
Puszmancs

Szylu

2011. szeptember 9., péntek

Egy kis ízelítő a következő fejezetből

Sziasztok!

A chatben már leírtam, hogy miért csak ízelítőt hozok, de azért itt is mondom. Délelőtt vegetáltam - jobb szó híján -, délután meg új taggal bővült a családunk egy kiscica személyében, így őt babusgattam, ergo nem nagyon tudtam írni. Maximum vasárnapig összehozom, ha belepusztulok is! Addig kitartást! :)

Puszmancs


Szylu

"Will megcsóválta a fejét egy apró mosoly kíséretében, és beletúrt a hajába, amitől a rövid tincsek még kócosabbak lettek. Arany szemeit forgatta, ahogyan letelepedett a fűbe és kényelmesen, szinte már lustán elnyúlt a földön. Fekete szempillái megrebbentek, majd lehunyta a szemhéját és a feje alatt összefonta a karjait. Furcsálló pillantást lövelltem felé és megkérdeztem:

- Te mégis mit csinálsz?

- A vén fószerek főétkezések után mindig ledőlnek egyet szunyókálni – válaszolta csendesen, mint aki tényleg aludni készül."

1 megjegyzés:

Blogger írta...

You should see how my friend Wesley Virgin's report begins with this SHOCKING AND CONTROVERSIAL VIDEO.

You see, Wesley was in the army-and soon after leaving-he discovered hidden, "MIND CONTROL" secrets that the government and others used to get everything they want.

THESE are the same tactics tons of celebrities (notably those who "come out of nowhere") and elite business people used to become rich and famous.

You probably know how you use less than 10% of your brain.

Really, that's because the majority of your brain's power is UNCONSCIOUS.

Maybe that conversation has even occurred INSIDE OF YOUR very own mind... as it did in my good friend Wesley Virgin's mind 7 years back, while driving an unregistered, beat-up garbage bucket of a car without a license and $3.20 on his bank card.

"I'm absolutely frustrated with going through life payroll to payroll! Why can't I become successful?"

You took part in those questions, am I right?

Your success story is waiting to start. You need to start believing in YOURSELF.

UNLOCK YOUR SECRET BRAINPOWER

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online