Vérvörös alkonyat

Sziasztok!

Még mindig lehet kérni a Vérvörös alkonyatot "PDF" formátumban, ha esetleg valaki még nem tette volna meg, és szeretné! :)
Az e-mail címem oldalt! ;)
Puszmancs

Szylu

2010. június 12., szombat

Vérvörös alkonyat - 42. fejezet


Sziasztok!

Megjött a friss. A szokásos adag, és a végéért nem vállalok felelősséget, az elméletileg nem úgy lett volna megírva, de tegnap megígértem Dorszíínak, hogy kinyíratom Veletek, szal valamit tennem kellett az ügy érdekében! :D
Ezzel a feje
zettel szeretnék amúgy Levadászni való Dorszíínak és Bellának nagyon boldog szülinapot kívánni! Hatalmas köszönet a feji felgépeléséért ismételten Pupimnak, és a képért Liámnak! A 40-es komihatár természetesen most is áll, szal ne hanyagoljatok el, és ne kelljen összekönyörögnöm a kommenteket, please!
A visszaszámlálót pedig érdemes figyelni, mert ha lejár, akkor a helyét átveszi valami más...

Egy szó, amit soha többet nem akarok hallani: alku


„Nem gondolni rád,

Én már nem bírok tovább,

Tőlem hiába tiltanád

Tested selymes ritmusát…”

(Ákos: Ennyi nem elég)


(Bella szemszöge)


Döbbenten meredtem Rosalie magabiztos arcára, majd tekintetem a még mindig térdelő Emmett falfehér képére siklott. A szobában mindenki más és más módon reagált a történtekre.

Carlisle az égnek emelte a szemét és halkan sóhajtott. Esme lassan csóválta a fejét, de szája szegletében mosoly bujkált. Jasper összefonta a karját és ujjaival ütemesen dobolt. Alice szeme villogott, ahogyan Rose-ra és Emmettre nézett, és láttam az arcán, hogy a közeljövőt fürkészi. Edward önelégült vigyora teljesen elvarázsolt, de azért még haragudtam rá, amiért nem árulta el, milyen információ birtokába jutott. A Denali-klán zavarodottan bámulta a furcsa párost, mellettem Mac szemei összeszűkültek.

A csendet Emmett zihálása törte meg, majd felugrott és megrökönyödve nyökögte ki.

- Hogy mi?

Rosalie kihúzta a kezét Em tenyeréből és megpaskolta „férje” arcát.

- Jól hallottad, édesem! – nyugtázta mosolyogva és kivillant hófehér fogsora.

- Nemet mondtál? – álmélkodott Emmett.

- Nem megyek hozzád – vonta meg a vállát Rose, aztán feltartotta egyik ujját -, hacsak nem teljesíted pár kérésemet.

Alice tapsikolva ugrálni kezdett, Jasper megforgatta a szemeit, Edward pedig felnyögött. Sötétarany szemei rám tapadtak és egy pillanatra megijedtem.

- Bármit, amit csak akarsz – kapott az alkalmon Emmett.

- Majd meglátjuk, mennyire fogsz örülni, amikor benyújtom a számlát – vigyorgott Rosalie, és kecsesen felém fordult. – Bella, tőled függ minden!


Pár órával később…


Duzzogva ültem a fekete Mercedes kényelmes hátsó bőrülésén, és tüntetőleg nem szóltam senkihez. Rosalie és Alice az első ülésen fecsegtek és hangjuk izgatottsága irritált. Esme előrehajolt mellőlem, hogy ő is beszálljon a beszélgetésbe.

Karba fontam a kezemet és dacosan bámultam kifelé a lesötétített ablakon, amíg az ezüstszínű Volvo – benne Edwarddal, Jasperrel, Emmettel és Carlisle-lal – elzúgott mellettünk.

Emmett arcáról egy feszítővassal sem lehetett volna levakarni a vigyort, amikor átintegetett nekem és kacsintott. Rettentően büszke volt magára, hogy sikerült meggyőznie engem, és így ostoba kompromisszumra kényszerített. Persze Emnek semmi köze nem volt ahhoz, hogy én beadtam a derekamat. A mérleget az billentette a „sötét oldalra”, hogy Edward finoman és mintha csak véletlen mozdulat volna, hozzáérintette karját az enyémhez, így hagyva, hogy meghalljam gondolatait.

„Nyugodj meg, majd én vigyázok rád! – lepillantott rám és észrevétlenül elmosolyodott, hogy csak én lássam. – Na, meg persze kárpótollak majd!”

Féloldalas, észveszejtő mosolyát nem tudtam figyelmen kívül hagyni, így reményvesztetten felnyögtem és elkámpicsorodott arccal rábólintottam Emmett könyörgésére.

Most meg itt ültem három túlpörgött vámpír társaságában és Vancouver felé tartottunk. Ez még csak a kisebbik baj lett volna. A nagyobbik bosszúságot az jelentette számomra, hogy vásárolni indultunk. Rose-nak esküvői, nekem pedig koszorúslány ruhát. Gyűlölök vásárolni! Az esküvőktől, ahol nekem kellett habos-babos ruhában végiglejtenem a menyasszony előtt, meg egyenesen irtóztam. A hideg futkározott a hátamon tőle, hacsak rágondoltam arra, hogyan eshetek orra abban az idétlen ruhában. Fúj!

- Jaj, Bella! Ne vágj már olyan képet, mint akit éppen megnyúznak! – pillantott hátra a visszapillantó tükörből Alice, de közben a gázra lépett, hogy beérje a Volvót.

- Nem, ez rosszabb a megnyúzásnál! – morogtam az orrom alatt. – Ez olyan, mintha feldarabolnátok, beletennétek egy olajoshordóba és meggyújtva lelöknétek a Mount Everestről!

A két kocsi fej-fej mellett haladt az autópályán, így történetesen nagyon jól láttam, hogy nem csak a csajokat, de a srácokat is rázza a nevetés.

- Hú, Bella! – szólt hozzám Emmett, mire összeszűkült szemmel meredtem rá. – Szerintem a te reinkarnációd a középkorban élhetett és hóhér volt a foglalkozása!

Felvontam a szemöldököm és felfedve pengeéles fogaimat átvigyorogtam rá.

- Em, szeretsz te engem? – tettem fel a költői kérdést, de választ sem várva folytattam. – Mert ha igen, akkor kipróbálhatom rajtad pár hatásosnak mondható módszeremet?

Erre már kitört a kollektív röhögés mindkét autóban. Emmett visszavigyorgott és rejtélyesen csak ennyit mondott.

- Majd meglátom, mit tehetek az ügy érdekében.

Felsóhajtottam és elkeseredetten dőltem vissza a bőr háttámlára. Reménytelen! Engem senki nem vesz komolyan.

- Egyáltalán minek kellett elrángatni engem is? – zsörtölődtem félhangosan.

- Hogy kérdezhetsz ilyet? – csattant fel Rosalie. – A koszorúslányom vagy és feltétlenül ott kell lenned a ruhám kiválasztásánál!

- Mintha Alice nem látná előre, hogy milyen ruhában mész hozzá ahhoz az ütődötthöz odaát, aki a képét a kocsiablakra nyomja, és most úgy néz ki, mint akit szívlapáttal „ápoltak meg”.

Emmett szó szerint rátapadt az üvegre és eléggé furcsa fejet vágott.

- Oké, oké cuki fiú, ne lihegd össze az ablakomat! – veregette meg Edward bátyja vállát. – Nemrég lett kitisztítva.

Elmosolyodtam Edward hozzászólásán, Em meg hátrakapta a fejét, és bár arcát nem láttam, hiszen öccse felé fordult, hangjából éreztem, hogy vigyorog.

- Eddy fiú, még pár ilyen szellemes megmozdulás és leveszed a csajt a lábáról!

Dühösen fújtam ki a levegőt és flegmán vágtam oda Emmetthez:

- Tudod mikor fogja elhagyni az én lábam a talajt? – Em kajánul vigyorgott, Edward pedig megforgatta a szemeit (sejtésem szerint a gondolatai miatt). – Amikor mindkettővel belelépek abba a méretes szádba!

- Ohó! Én adnék egy jobb tippet, hogy kinek a szájában mit csinálj! – kacsintott túlméretezett bátyám.

Egy hónappal ezelőtt már sikítva ugrottam volna neki a torkának és szedtem volna szét apró darabokra, most viszont:

- Ki kell, hogy ábrándítsalak Em, de a felvilágosító órát már megtartották helyetted – mondtam és mintha csak Alice is nekem akarna segíteni, rálépett a gázra és bevágott Edwardék elé.

A következő fél órában a női részleg ismét elmerült a terveznivalók sűrűjében, én pedig a saját kis világomba menekültem. Kielemeztem az Edward iránt táplált érzelmeim minden apró momentumát és nem tudtam elhinni azt, hogy ő is viszonozza érzéseimet. Az ilyen romantikus gondolatok után áttértem a kevésbé romantikusokra, ami annyit tett, hogy elméláztam rajta, vajon hol álltunk volt meg, ha nem nyit be Em. A választ egyértelműen a sehol szócska fedte le. És tulajdonképpen, mivel fog kárpótolni engem a mai kis kiruccanásunk miatt?

Illékony szappanbuborék alkotta kis fantáziabirodalmamat az pukkasztotta ki, hogy Alice megállt egy hatalmas épület előtt, amiről lerítt: nem éppen nekem találták ki ezt a helyet. Az egész monstrumról csak úgy sütött a negatív kisugárzás felém és erre csak rátett egy lapáttal a földszinten elterpeszkedő esküvői ruhaszalon.

A három lány kipattant a kocsiból és vonakodva ugyan, de én is követtem a példájukat. Durcásan bevágtam az ajtót és hátat fordítottam a mellénk beparkoló Volvóból kipattanó Emmettnek. Szemem hatalmasra tágult, ahogyan végigsiklott az épületen és tudatosult bennem, hogy egy komplex „hű de puccos party” áruházat akartak Rosaliék megostromolni.

- Alice, muszáj nekem is bemennem? – nyögtem elfúló hangon.

- Igen – vágta rá Alice és a karomnál fogva húzni kezdett. – A te ruhádról is szó van.

- Kiválasztotok nekem egyet, és úgyis felveszem – próbáltam érvelni, de nem ment. Stratégiaváltás. – Alice, könyörgöm, hadd ne kelljen mennem. Újszülött vagyok, labilis. Még a végén tömegmészárlást rendezek!

- Ugyan már, a suliban sem bántasz senkit. – Megtorpantam. – Bella, ne makacskodj!

A fejemet ráztam és duzzogó kisgyerekként viselkedve ráharaptam a nyelvemre. Alice jelentőségteljes pillantást lövellt a hátam mögött álló személyre, majd abban a pillanatban, ahogyan ő elengedte a karomat két kéz nehezedett a vállaimra és gyengéden ugyan, de határozottan tolni kezdett befelé. A suttogó hang gazdáját ezer közül is felismertem volna.

- Légy jó kislány és ne cirkuszolj! – mormolta Edward a fülembe és kinyitva előttem az ajtót belépett velem együtt.

- Áruló! – morogtam az orrom alatt, de engedelmesen követtem.

- Vedd úgy, hogy a közjó érdekében cselekszel – védekezett.

- Nem lenne jobb, ha a közjó érdekében békén hagynátok? – kérdeztem, de választ már nem tudott adni, mert Alice ismét megtalált és a vesztőhely felé húzott.

- Később majd találkozunk srácok! – intett oda nekik, én pedig egy utolsó könyörgő pillantást vetettem Edwardra, de önelégült képe semmi jót nem ígért.

Néhány órával és néhány száz ruha felpróbálásával később „hullafáradtan” és elcsigázottan vonszoltam ki magamat a kínzókamrából. Egyezményes alapon – ami úgy működött, hogy ők azt mondták, hogy ez lesz, nekem meg bele kellett nyugodnom, és némán tűrnöm - egy vörös és eléggé merész darabra esett a választás, ami szerintem cseppet sem volt koszorúslány ruha, de ők tudják! Már ahhoz is segítség kellett, hogy felvegyem, hát még a járás…

Kivánszorogtam és már éppen leroskadtam volna az egyik közeli padra, amikor a szemben lévő üzletben megláttam Edwardot, amint kilépett az egyik próbafülkéből. A lélegzetem is elakadt, amikor tekintetemmel feltérképeztem testének minden négyzetcentiméterét, és a lábam egy pillanatra megremegett. Nem vett észre, mert a nyakkendőjével volt elfoglalva, így volt időm rajta legeltetni a szememet.

A fekete szín kiemelte sápadtságát, és még gyönyörűbbé tette őt. A zakót még nem vette fel, csak a nadrág és a hófehér ing volt rajta, na meg a vörös nyakkendő, amivel látszólag meggyűlt a baja. Zavartan túrt bele kócos hajába és a fogait csikorgatta. Kuncogtam, de a hangom elhalt, ahogyan megláttam az egyik bolti eladót felé közeledni.

Nem kellett gondolatolvasónak lennem ahhoz, hogy tudjam, mit forgat enyhének nem mondhatóan hidrogénezett hajkoronája alatt. Már azt fontolgattam, hogy közbelépek, de aztán valami megállított. Ennél nem is kellene jobb alkalom arra, hogy leteszteljem Edwardot. Oké, lehet, hogy egy kicsit bizalmatlan vagyok, de az a Tanya-ügy még mindig agyam egy elrejtett zugában motoszkált.

A nő – lehetett vagy 25 év körüli, és tulajdonképpen szépnek is mondható – odalépett Edwardhoz és készségesen nyúlt a nyaka felé, hogy segítsen. Edward hátrált egy lépést és finoman, de ellentmondást nem tűrően eltolta a lány kezét.

- Köszönöm, de megoldom egyedül is! – mormolta, mire az eladó arcáról lehervadt a mosoly és visszakullogott a pulthoz.

Edward megforgatta a szemeit, és tovább küzdött a kendővel, én meg ráérősen lépdeltem az üzlet felé. Benyitottam, és a lekoptatott boltos pillantásától kísérve odasuhantam Edward mögé.

- És én segíthetek? – kérdeztem, mire megfordult és aranybarna szemei csillogva tapadtak az arcomra.

Vajon mindig így nézett rám, vagy csak az utóbbi pár nap hozta ezt ki belőle? És ha már előtte is így tekintett rám, én miért nem vettem észre?

- Te bármiben segíthetsz – mondta kicsit sem kétértelműen, és megdobott azzal az észveszejtő féloldalas mosolyával.

- Azt hinné az ember, hogy te mindenben tökéletes vagy, és erre tessék! Egy nyakkendő kifog rajtad? – húztam közelebb az említett ruhadarabnál fogva, de azért nem annyira közel, hogy félreérhető legyen a helyzet.

Edward viszont nem így képzelte a dolgokat, mert azzal a lendülettel, ahogyan megindult felém, tolt is befelé az öltözőkabinba…


Bella ruhája:

46 megjegyzés:

Pupi írta...

Szia!
Tudtad, hogy ha VA-t kell gépelnem, akkor élvezet az egész, és nem olyan fárasztó, mint a BS-nél?
Isteni fejezet volt. Imádtam... A vége miatt meg levadászom Dorszíít, szóval ajánld neki a Svájcban lévő menedékhelyedet.
A visszaszámlálót én is figyelem...
Na, de most megyek, van még pár dolgom...
Puszi. Pupi

AmyC írta...

Sya!
Nagyon jó lett, csak kár, hogy nem tudhatom meg, hogy mi történik az öltözőkabinban... ^.-
A visszaszámlálót én is figyelem. :D Várom a következő fejezetet!

Lizzyke írta...

ÁÁÁÁ, kegyetlen vagy, itt abbahagyni?
Ez király volt.
Emmettben mint mindig nem csalódtunk.
Remélem hamar folytatod, és megtudjuk mi is történik az öltözőben? És vajon megint rájuk ront e Emmett?
Ez csodás lett, pussz

Loveiny írta...

huhúúú, ez király. :D Em rácuppanva az üvegre XD Hihi
A kövit meg nagyon várom :D Sütiveszéééj XD

Szepy írta...

Nyeh... Ilyen véget...
van egy olyan érzésem, hogy vagy Alice vagy Emmett színre lép és lesz ne mulass...xD
Fantasztikus fejezet lett!
Jaj mikor lesz már jövő hét szombat? Válasz: sokára, jövőhét szombaton... ömm ez értelmes volt?
Már várom a kövit!
Pusszy

Névtelen írta...

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
istenem de jóóó volt!!XD
Élvezet volt olvasni!XD
És a vége!! ÁÁH.:D sokkal jobb lett a vége mint tervezted..nah jó..téll kiborító,h mi lesz ottan a fülkében..:DDD de látod milyen jó hatással vagyok rád?? :D
És kösz a kiírást! (L) és kösz h megöletsz!XD am meg sztem nem kapnak el,szal most nyugodt vok..:D nah jó Pupival most nem akarok összefutni!XD de nem is ismernek engem..:DDD
És..áhh..:D marhajó lett..:DD Azt hittem Ed engedi a nőnek h segítsen neki!XD de jobb is h nem..:D most nagyon beindult!xD mondjuk Bella segíthetne neki a vetkőzésben..:DDD Szal most egy kicsit ne állítsd le őket ha lehet!XD Sütiszagot érzek!XD
És Emmett ott az ablaküvegnek nyomódva!xD hát az nagy volt..:DDDD
Még sok ilyet!XD És nagyon várom a folytit...:DD
És persze a meglepit!XD
pusz
Dorszíí

Névtelen írta...

áááá ez igazságtalanság... így abbahagyni?
gyorsan a következő részt...

Névtelen írta...

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm
ilyen nincsen!!!!!!!!!!!
irtó jó lett!!
Kövit de gyorsan
Licsy

kácsa írta...

Hali!

Ha ezek után a kövi fejiben függővéget hagysz felkereslek téged és Dorííszt és halottak lesztek!
Esküszöm megteszem!
De nagyon jó lett! Szegény Bell. Ja és a ruha is nagyon jó remélem minél hamarabb jön a kövi és, hogy a Cullen család minél hamarabb megtudja, hogy a mi Bellánk és Edwardunk együtt va!

Na a lényeg: hamar friss és nem legyen függővég mert jön a HALÁL az én személyemben!

Puszika!:) :D (amúgy csak viccelte de olyan kritit kapsz akkor a kövinél hogy felér a halállal vagyis egy kommentbe sűrítem az eddigi fejikben hogy mit testez illetve hogy mi nem!)

Moncs írta...

huu nagyon jó lett...na de kérem..itt abbahagyni???? :))))))))) kiváncsian várom a következőt...remélem valahogy lesz netünk a nyaralás alatt Bellával :)))))))))))))))
jah Bella itt is boldog szülit :)
Szyluuuu siess a folytatással nagyon érdekel az öltözőőőőkabinos jelenet :))))))))

Netti írta...

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!! Dorszíí, megtalállak, és megöllek, de Szylu téged is!!! Nem teheted ezt velünk!!!! ITT ABBAHAGYNI?!?!?!?!?!?! NEM HISZEM EL! Miért vagy ennyire kegyetlen velünk?????

Egyébként remek rész volt, nagyon tetszett. Vicces volt ahogy Bella engedelmeskedett Edward minden kis szavának xDxDxD És a vége:D:D:D:D Bár Alice vagy Emmett vagy valaki tuti, hogy meg fogja őket állítani, de akkor is!!! Kíváncsi vagyok meddig jutnak el:D:D:D Hát Bella ruhája hűűűűű..... Egyetértek szegénnyel, én sem venném fel pláne nem egy esküvőre, dehát Roseék tudják.Amúgy meg hihetetlen, hogy Edwardon kifogott egy ilyen kis apróság,mint a nyakkendőkötés xDxDxD Na nagyon várom a frisst, siess vele!!!!
Pussz: Lettina

szannika írta...

Szia!
Nagyszerű fejezert lett! ( Mondjuk ezt még legalább 39-szer fogod hallani vagy már halottad, de én csak azért is elmondom!)
Na végre,h Edward lép valamit... xD Vajon mit fognak csinálni egy próbafülkében? És vajon miért van olyan érzésem,h Emmett rájuk fog nyitni? xDXD
Várom a következőt!
puszi

Patri-cica írta...

Ez is azok a fejezetek közé tartozik,aminek túl korán lett vége...NAGYON KORÁN!
De ugyanakkor pedig sokféle dolog következhet ezután...pl.:Valaki rajtakapja őket!

:-D

Nagyon szerettem ezt is!Várom a folytatást!

Cupp

Mrs. Holmes

Morgina írta...

Szia
Gina vagyok nagyon aranyos volt ez a rész. Edward a kis zsaroló de jól állt neki. Már várom a kiengesztelést. Bella mint koszorúslány hát nem is tudom mit mondjak. Mindenesetre Rosali ezt jól kitalálta. Úgy látszik szeretné összeboronálni a mi kis gerlepárunkat, pedig ha tudná, hogy már lekéset. Várom a folytatást Üdv. Gina

Névtelen írta...

na ne máá!! most komolyan még egy hét?! beleőrülök! tényleg kezdem elhinni hogy gonosz vagy...:P de ajjaj mi lesz itt-> öltözőkabin forever XD
nagyon jó feji.
siess a frissel!
puszi: ramomona

Adrienn írta...

Wííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!... I.M.Á.D.O.M. Olyan jó lett :)
Aha Bella segít nyakkendőt kötni, de Ed... humm... *végignyalja a felső ajkait*
Már tűkön ülve várom a kövit
Puszi Adry

norcs. írta...

naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
ez így nemér!!!
gonosz,gonosz és gonosz vagy...xd
egyszer még megőrülök ezektől a függővégektől...
remélem nagyon hamar lesz friss..:D
imádtam ezt a részt is, csak ugy mint a többit :D
puszi

(:ClaryHerondale:) írta...

Anyám! Eddy, te rossz fiú! Huh! Szegény Bell! Én sem bírom a vásárlást, de szerintem egy hamarosan 13 évesnél ez szokásos. Ugye az? Nagyon szuper lett, csak rövid.
Puszi : Friday

Nana írta...

Hy!
Annyira jó lett!
Rövid :(
Nah szol Rose ezt jól megcsinálta!
Edward meg bevetette az "erejét" Bellával szemben.
Bella beszólásai nagyok voltak!
Emmett jól megkapta...
A ruha is nagyon jól néz ki.
Kiváncsi leszek mikor derül ki h együtt vannak.
A nyakkendős is brutál volt!
Egyszerűen imádtam eme fejezet minden betűjét! (L) :D:D
Puszi
Nana

Anita írta...

Miéért kell ilyen függővégeket csinálnod????:D Istenem már alig vártam ezeket a pikáns kis részeket erre mindig abbahagyod!:D Istenem mikor lesz már kövi friss????:D Nem bírom ki:D

Tincsu írta...

Hűűűű
Ez tetszett főleg a vége =D =D
Hmm mik lesznek még itt :D :D
Mikor mondta Rose hogy nem komolyan elgondolkoztam hogy most mi is van :P de nem jutottam semmire sem :P
Juj én már annyira várom a folytit =D
Sok puszíííí neked!
Tincsu

Ruby írta...

Gonosz vagy. Már megint ez a függő vég. Kész vagyok tőle. Amúgy nagyon király lett ez a rész is. Emmett hozta a formáját. Folytatást kérek minél hamarabb.

Ildella írta...

Úúúúúúúúúúúúúú
nagyon jó lett váááá alig várom a folytatást.... légyszi hozd minnél hamarabb kérlek*nagybociszemek*
puszi Ildella

Névtelen írta...

wááá....xD
Itt abbahagyni...
Direkt kinzol:(XD
Teeee Szörnyeteg(L):D
Viky

คภςรא írta...

áá de jóó let...
nagyon de nagyon várom a folytit

Névtelen írta...

uh uh uh milesz ott :D
nagyonjóóóóóó siess frissel :D

Névtelen írta...

Szylu!!!!
Ez most komoly????
Teljesen le vagyok döbbenve...Bella és a kifogásai nos hatástalanok lettek és ahogy visszaszólt Emmetnek öröm volt olvasni a szócsatákat és Rose is nos eléggé okos ravasz agyafúrt nő és hogy sikerült Bellát rávenni..:)
Edward Edward.. várom a hogy hogyan kárpótolja Bellát vajon a próbafülkébe és Alice mikor jelenik majd meg hogy ki húzza Bellát vagy Emmett fogja észrevenni..?Közjó közjó szeretem főleg ha ilyen ügy érdekében használják fel és a ruha lélegzet elállító:)
Várom a folytatást!
Melinda

Berniee írta...

Hoppa mi lesz itt...:D
amugy ngyon tetszett ez a feji is .... Bella lovbizasa a vásárlás ellen ...:D felejthetetlen....na Eddin meg kifog egy nakkedo....no de szepen megoldotta ... Azzal a probafulkes dologgal....
Varom a folyttast ....

mesi28 írta...

mély lélegezet, aztán kifúj ki a rosszat be a jót ki a rosszat be jót...
2 perc múlva:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
hogy az a jóságos rézangyal a fűzfán poshadna meg és a cápa szaggatná cupákokra a szent istenit!!!hogy lehet ilyen függővéget írni???
mondjuk...voltam felvilágosításon, szal el tudom képzelni mit művelnek ott ezek ketten...:P
naon király lett, Bellával együtt érzek!
alig várom a folytatást!
xoxo
mesi28

T_T írta...

Én nem akarok megölni senkit, örülök, hogy végre végre együtt vannak! :D Olyan kis cukik, hogy behalok :D Szylu, ha kijózanodtam akkor megdoblak egy mailel!^^ Ott hosszabb véleményt kapsz (remélem) de tényleg nem vagyok képes rendesen írni, sorry..
Nem sokára megy a mail! :D
puszii :D

Névtelen írta...

Imádom imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Végre már Bella és Edward is együtt vannak, mondjuk a többiek nem naon tudják x)
se baj xD
Mikor lesz kövi???Bele fogok pusztulni ááááá

Katka írta...

Szia!
ááá ennek nagyon hamar kell folytatásnak lennie *_* please
Jajj annyira aranyosak...hát igen, ha vásárlás, akkor próbafülke és ha próbafülke, akkor... ;)

És tudtam, h nem engedni Edward annak a szőke kis ****, h "segítsen"
Nagyon kíváncsi vagyok, h mi fog történni, abban a bizonyos próbafülkében ;) ----> nem nem egy kicsit sem vagyok perverz, ,nehogymáelhidd!!! xD)

pux
Katka

Névtelen írta...

ez így nem jóóó.minden egyes héten tépett idegekel indulok neki egy a "történet elolvasása utáni napnak".. és most ez.. VÁÁÁH

Már nincs sok a következőig... Lelkesen és higgadtan várok.. Hát TUC ennél jobbat?

KLassz volt :)

Névtelen írta...

gyorsan gyorsan a kövit... ez annyira de annyira jó volt :D imádom ahogy írsz :D csak így tovább

Névtelen írta...

OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez nagggyon kegyetlen!!!!!!
:D:D:D:D:D
istenem... azok az enyhe, de jelentős pillanatok a főpárosunk között......:D:D:D
de a vége.............!!!!!!
OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mondjuk nekem ismerős egy kicsit.......
mintha... látomásba lett volna..........:D:D:D
na m1, kíváncsiv vagyok a frissre!:D pussz

Tilla írta...

WoW!!
Aligf várom, hogy megtudjuk, mi is fog történni az öltözőfülkében..:D
Mikor lesz friss? Siess!!!!!!!!!

Névtelen írta...

Szia!

Én valahogy mindig későn érkezem elolvasni a fejezeteket. Kéne ilyen piros villogó a bloglistámban,ami akkor jelez,ha friss van. Mert különben meg látom,hogy a blogod neve alá van valami írva,de az a tipikus dolog történik,hogy nézni nézem,de nem látom. :)

Na igen. Most megint mellé szövegelek ahelyett,hogy írnék valamit a fejezetről. :P
Szóval először is szeretném leszögezni,hogy én Lia képeinek az imádója lettem amióta a fejezetekhez is álltala készített képet raksz.
Lia ezúton is minden elismerésem a tiéd! :)

És akkor a következő amit imádok,hogy álltalában egy zene címével indítod a fejezeteket,amit én jókislányként mindig be is nyomom és olvasás közben azt hallgatom.

Na igen és akkor végre a fejezetről:
Imádtam Rosaliet! Annyira vártam,hogy a másik fejezet végén azt mondja,hogy igen,hogy a nemnek sokkal jobban örültem. Ettől olyan vicces lett.
És akkor most jól megkeverted a dolgokat. Mi az a feltétel? És Bella miért nem akarja teljesíteni?
Komolyan lehet,hogy én vagyok teljesen félkegyelmű,de most ott tartok,hogy TUDNI AKAROM!-és rágom a körmöm veszettül.

Valamint imádom a BellaEd részeket úgyhogy kéretik sokat írni belőle! Egy kis turbékolás rájuk fér..:D

Na ilyen hosszú kommentet sem írtam még mosatnában úgyhogy légy megtisztelve-sőt mostanában egyetlen egy komment írásra sem voltam hajlandó. xD

Puszi: Bella1213

Lola írta...

ÁÁÁÁÁ:D nem hiszem el hogy lehetsz ennyire szadista???:D Legalább egy kis ízelítőt kapnánk!:D

Névtelen írta...

azt hizsem ha sokáig olvasom a törieid diliházba kell vitetni..:D

Névtelen írta...

AAAAAAAAAAAAAA! Már megint ez a függővég!!!! Nem bírom már!!! Nagyon ott volt ez is!

Névtelen írta...

Egyenes út a diliházba!!!
Ezután megvárom még összejön a 2 feji és csak azután olvasom el...:DDD De mondjuk ugyse bírnám ki...:DD
Viszont tök m1 mert általában mindig függővég van..:DD
Nah szóval,várom továbbra is az idegölő részeket..:DD
pusz

z-adel írta...

Szia!
ez engem megőrjít!
valami csodálatos!
várom a következőt!
Adél

~Lia Everglot~ írta...

Bella 1213! köszönöm szééééééépen, annyira jól esik ám OO huhh, ez nagyon aranyos volt, most itt szipogok :D igyekszem még sok képpel szolgálni Szylu fejezeteihez, bár erről az írónő ítélkezik :)
jajjj nekem, ez úgy jól esett egy nappal érettségi előtt OO köszönöm :)

Jah és bocsi Szylu, h itt folytatom az ilyeneket :D
Aztán meg el is olvasom holnap a fejezetet, amint végzek mindennel ^^

puszi ^^

Névtelen írta...

WoW nagyon Zsír lett jó vagy Szylu.

Puszy : Krisztin

Unknown írta...

Szia!

Remek, remek, csak így tovább! És ez a ruha is állati. :-)

Üdv:

Judit

áנѕzтєα írta...

üdv mindenkinek főleg ennek a bizonyos Szylu névre hallgató rémnek aki már lassan egy napja kínoz engem. Tegnap este kezdtem el olvasni és minden fejezet végénél tettem egy aranyos megjegyzést a 2. énedre. Üdvözlöm Szylut... Csak vele ne fussak össze az utcán mert.... De valószínű megkegyelmeznék neki mert akkor nem lenne több ilyen csodálatos fejezet. Remélem nem baj, olvasói kör új tagja vagyok. És ezentúl még egy ember aki szitkozozódni és átkozódni fog egy-egy fejezet után.
Puszi.

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online