Vérvörös alkonyat

Sziasztok!

Még mindig lehet kérni a Vérvörös alkonyatot "PDF" formátumban, ha esetleg valaki még nem tette volna meg, és szeretné! :)
Az e-mail címem oldalt! ;)
Puszmancs

Szylu

2010. november 14., vasárnap

Vérvörös alkonyat - 57. fejezet

Sziasztok!

Bocsi a késésért, de ez nem az én hónapom, az biztos!
Na, a lényeg, hogy hoztam egy kis átvezetőt, mert csak úgy nem csaphatunk bele a lecsóba. Ez most rövidebb lett, de a kövi fejezetnél egy komplett ünnepséget kell lebonyolítanom, szóval le fog törni az ujjam! :D
Nem szaporítom tovább a szót, fel is teszem és hagylak Benneteket olvasni!
Pár kominak azért örülnék, ha nem nagy kérés! :D
Pusz
Szylu

Mi a következménye annak, ha Alice a húgod?


„A vágytól részegen ébredő erő,
Tavaszi indulat, mélyről tör elõ
Belőlem,
Női kéz nyoma a testemen remeg,
A nyár forró szavát veled együtt értem meg.”

(Ákos: Minden, ami szép volt)


(Edward szemszöge)


Még mielőtt teljesen magamba roskadhattam volna Alice fájdalmas szavai hallatán – jobban mondva csak egy szót szólt, de az is elég volt – kivágódott az ajtó.

- Basszus, hogy miért nem lehetett nagyobb bejáratot tervezni ide! Alice vagy valaki, nem akarna nekem segíteni egy picikét? – mormogta a világ leggyönyörűbb hangja.

Elképedve bámultam a hatalmas dobozkupacra, majd vissza Alice-re, majd ismét a doboz következett és Alice.

- Aucs, azt hiszem, hogy most akadtam fent a kilincsben, ami… - Halk reccsenés hallatszott. - …sikeresen kiszakította a ruhámat.

Tuti, hogy hallucinálok. Ez nem lehet a valóság. Hiszen az előbb Alice azt mondta…

- Azt mondtam, hogy elment a városba beszerezni még pár cuccot – vágott közbe kobold húgom, mintha csak ő olvasna a gondolataimban és nem fordítva. – Csak soha nem hagyjátok, hogy az ember befejezze a mondatot. Utána meg kombináltok össze-vissza. Tipikus pasi szokás. Rém idegesítő.

Azzal elvonult egy másik sarokba, hogy az egyik nem megfelelően álló virágot megigazítsa. Én meg csak álltam ott, és tág szemekkel néztem a dobozokkal egyensúlyozó Bellát, aki ügyesen és kecsesen lavírozott a fel és le masírozó vámpírok között. Aztán Jasper szólalt meg mögöttem:

- Haver, szerintem, ha törleszteni akarsz, akkor most ideje lenne elkezdeni. – És volt olyan kedves, hogy még lökött is rajtam egyet a biztonság kedvéért.

Soha nem voltam az a gyáva nyuszi, de most mégis habozva indultam meg szerelmem felé és mindenre fel voltam készülve. Az a minimum, hogy felképel az ostoba viselkedésemért, ha nem fog kidobni az ajtón úgy, hogy a lábam se éri a földet.

- Segíthetek? – léptem oda hozzá, mire kikukkantott a dobozok mögül.

- Azt nagyon megköszönném – villantott rám egy elképesztő mosolyt, és könnyedén átpakolta nekem a dobozokat. – Alice-nek kell odaadni őket, ő tudja, hogy mit kell velük kezdeni.

A döbbenetem a tetőfokára hágott, amikor Bella egy könnyed csókot nyomott a számra, és egy „Neki kell állnom öltözni, mert nem leszek kész” mondat után már fel is suhant az emeletre. Mintha semmi sem történt volna reggel közöttünk.

- Jasper, odavinnéd ezt a nejednek? – nyomtam fivérem kezébe a dobozokat. – Nekem dolgom van.

- Persze – hallottam még a válaszát, aztán már csak a lépcsőfokokra koncentráltam, hogy a nagy sietségben ne essek hasra bennük.

A folyosó végén még éppen elkaptam Bella karcsú alakját, és meg mertem volna esküdni rá, hogy még egy kacér mosolyt is felvillantott, mielőtt eltűnt a szobájában.

Oké, ebből most lett elegem! – gondoltam, és sebes léptekkel megindultam a cél felé. Egy határozott mozdulattal löktem be az ajtót, és csaptam be magam mögött. Bella megpördült a tengelye körül és olyan szemérmesen takarta el magát, amin mosolyognom kellett. Nem mintha nem láttam volna már csodás alakját, és különben is még csak a szakadt felsője került le róla.

- Azt hiszem, hogy eltévesztetted az ajtót – vonta fel az egyik szemöldökét.

- Nagyon is jó helyen járok – fontam karba a kezeimet a mellkasom előtt és kényelmes testhelyzetet vettem fel a közeli karosszékben. – Most pedig lennél szíves elmagyarázni, hogy mégis mi ez az egész?

- Mi micsoda? – vágott értetlen arcot és a szekrényhez sétálva a farmerétől is megszabadult.

Nyeltem egy nagyot és aprót ráztam a fejemen, hogy tisztán tudjak gondolkozni, ami valljuk be őszintén, nem ment olyan könnyen, mint szerettem volna.

- Reggel még székeket vágtál hozzám, most meg… - Néztem végig csábos alakján. – Egy stripper is megirigyelhetné ezt a műsort.

- És szerinted egy stripper megcsinálná ezt? – kérdezte somolyogva, és a következő pillanatban már az ölemben ölt szemből. – Vagy ezt?

Ujjaival lepkeszárny könnyedén simított végig alsó ajkamon, és érintését követte a szája is. Nyelvével rajzolta körbe először az alsó, aztán a felső ajkamat, miközben a kezeivel megkereste a felsőm szélét és egy ügyes mozdulattal – és halk reccsenéssel – leszakította rólam. Még tudtam valamennyire, hogy a ház hemzseg a szuperhallású vámpíroktól, és mi most éppen nem egy csendes tevékenységbe kezdtünk bele, de amikor Bella a fogai közé csippentette alsó ajkamat, egyszerűen vörös köd borult az agyamra.

Őt akartam, ott azonnal és bármi áron.

Kezeimet végigsimítottam a nyakától elkezdve a gerince mentén le, egészen a derekáig, amitől borzongás futott végig a testén és felnyögött. Tenyeremet a csípőjére és a fenekére helyeztem, majd közelebb húztam magamhoz. Elszakadtam édes ajkaitól, hogy felsőteste minden egyes négyzetmilliméterét végigcsókolhassam, ahogyan hátrahajolt a karomban.

Elégedetten hallgattam sóhajait és apró nyögéseit, és kéjes mozdulatai is arról árulkodtak, hogy élvezi a dolgot. A hátát tartó kezemet becsúsztattam a melltartókapcsa mögé és az készségesen adta meg magát, hogy törékenynek tűnő testét már csak egy fekete csipkés francia bugyi „csúfítsa el”.

Egyik kezével beletúrt a hajamba, a másikkal pedig a vállamat karmolászta. Nyelvemmel körberajzoltam a köldökét, közben pedig megtaláltam a fekete csipkeanyag szélét is. Erre Bella egy kicsit hangosabban nyögött fel, amit nem hagyhattam szó nélkül, de azért a férfiúi büszkeségemet eléggé megnövelte.

- Ssshhh! – csitítottam belemorogva a bőrébe, de töretlenül haladtam lefelé. – Vagy egy tucat vámpír van a házban és nem kéne, hogy…

- Nem garantálhatok semmit, amikor az őrületbe kergetsz – motyogta.

- Én viszont azt garantálhatom, hogy nagyon, de nagyon ronda dogot fogok veletek művelni, ha most azonnal nem álltok neki öltözni! – dörrent ránk egy hang az ajtó túloldaláról, de nem igazán foglalkoztunk vele. – Egy óra múlva esküvő, szóval kapjátok össze magatokat. Utána annyit enyeleghettek, amennyit csak akartok!

- Alice, tűnj innen! – morogtam és szorosan húztam magamhoz Bellát, aki egy huncut mosollyal ajándékozott meg. – És különben is, majd én segítek Bellának vetkőzni… akarom mondani, öltözni…

Szerelmem a vállamra hajtotta a fejét, de nem azért, hogy lágyan megcsókoljon, hanem hogy igazi vámpír módjára beleharapjon a nyakamba.

- Aúúú! – nyögtem fel, és a következő pillanatban már a szőnyegre tepertem Bellát, aki halkan kuncogott. – Te kis szörnyeteg!

- Rendben, most lett elegem ebből! – csattant fel Alice. – Tízig számolok, és utána bemegyek, de akkor nem állok jót magamért. Ha tíz másodpercen belül nem lesz kint Edward, én… - harapta el fenyegetően a mondat végét.

- Bezártad az ajtót? – kérdezte kedvesem a nyakamat karolva át.

- Nem igazán azon járt az eszem – mormoltam az állának.

- Pedig az Emmett-incidens után megtanulhattuk volna – suttogta és durcásan eresztette el a nyakamat.

- Na! – méltatlankodtam, amikor a mellkasomnál fogva tolni kezdett hátra. – Ez most mi?

- Ez, szívem, az, aminek látszik! – sóhajtotta. – Be kell fejeznünk, mert a házisárkánytól nem lesz nyugtunk, az biztos.

Felkelt és magára húzta az ágytakarót, majd duzzogva lehuppant az ágy szélére. Pár pillanatig gondolkozott, majd felcsillant a szeme.

- Viszont folytatása következik, hiszen Alice azt mondta, hogy utána annyit enyeleghetünk, amennyit akarunk!

- Igen, de egy ilyen esküvő baromi hosszú – sóhajtottam fel, de én is feltápászkodtam a földről, és az ajtó felé vettem az irányt.

Nem értem el a kilincset, amikor két kéz kulcsolódott a derekamra, és egy lágy hang mormogott bele a hátamba.

- Tény, de közbeiktathatunk egy kis szünetet is – csókolta meg a lapockámat. – És különben is, van egy hatalmas, fehér zongora a földszinten, amit tönkre kéne majd tennünk, nem gondolod?

Erre az ötletre elmosolyodtam, és már nem is tűnt annyira kínzónak az a gondolat, hogy nélküle - jobban mondva a közelsége nélkül – kell eltöltenem néhány órát.

Persze akkor még nem tudtam, hogy milyen ruhának nevezett, az én megőrjítésemre kitalált anyagba fogják drága jó testvéreim őt beöltöztetni…

20 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia :)
Imádtam ezt a fejezetet :)
Kiváncsi vagyok hogy a lányok mit találtak ki ;) :P
Vároma folytatást!
Puszi :)
Viki

Névtelen írta...

Elsö voltam :)

Névtelen írta...

1.k között komizok, dejóó :D <3
tényleg rövid lett, de annál jobb :D
Alice te gonosz >.<
hajrá a köv fejihez! :)

puszi: Mesi

Unknown írta...

Szia, Szylu!

Hűha, hűha, hűha! :-) Remek, remek! Na azért, Bella nem lépett le, remekül oldottad meg ezt a csavart az előző fejezet végén és a mostani elején, minden elismerésem! ;-)
Ja, és persze alig várom a folytatást, az esküvőt!

Puszi:

Judit

Ancsusz írta...

Szia!
Végre..már nagyon vártam ám..viszont kicsit meglepődtem..azt hittem Bella kínozni fogja Edward-ot..erre hát nem éppen kínozni akartaXD
Várom a kövit, siess vele :)
Pusz:Ancsa

demon írta...

szia ez tök király megérdemli ed a bosszút
gratula puszi

Névtelen írta...

Szia!

Tényleg picit rövidre sikeredett, viszont tartalomban hozta a már megszokott izgalmakat!:)

Én is arra számítottam, hogy Bella viszonozza a "kínzást". Szerintem remekül oldottad ezt meg. Tetszett hogy nem bírt ellenállni Edwardnak, és ,bár nem rajta múlt, idő előtt félbeszakadt a légyott.

Kiváncsian várom a ruhakölteményt, amit a lányok neki szántak a ceremóniára és hogyan valósítják meg a "szünetet" amivel kíbirható lesz az a hosszú esküvő!:)

Nagyon jó rész volt, köszönet érte!

Üdv,
Sunshine

Ruby írta...

Aucs!!!
Ez egy nagyon gonosz,brutális és morbid vicc volt velünk, hogy az előző feji vége "Bella elment" egy egész hétig azt hittem valami nagy katasztrófa lesz, és most meg kiderül hogy csak a városba. Meg fogok bolondulni tőled! ÉRTED!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....
Hihetetlen vagy!
Nagyon imádtam, hogy nem kezdtek el őrjöngő veszekedésbe Edward és Bella.
Édes a kibékülés!!!!
Nagyon kíváncsi vagyok a ruhájára!

Lizzyke írta...

Hűűű ez szuper lett.
Alice mindig a legjobbkor jön:XD
A kis huncutok, olyan édesek (L).
Kíváncsian várjuk mi lesz azon az esküvőn, na és persze, hogy egészben marad e zongora? :XD

Nagyon tetszett, remélem hamar lesz folyti.

Pusszantás: Lizzyke

Andi írta...

Szegénykéim miért mindig a leges legrosszabkor zavarkodik Alice de szerintem bár ez csak az én véleményem Bella nem lápett még túl az 56.fejezetben leírt föhúzós visszavágos kis afféron.Legetséges hogy ez csak egy előre eltervezett édes bosszú?
Már alig várom hogy rájöjjünk kérek siess a folytatással.Ja majdnem elfelejtettem hogy megint szuper voltál.Puszi Andi

Névtelen írta...

Szia!
Fuu hallod egy hatalmas kő esett le a szívemről te aztán tudod hogy hogy kell az emberre ráhoznia szívbajt!!:D:D:D
Nagyon jó fejezet lett imádtam az egészet.Bella kis játéka nagyon tetszett és ahogy adta az ártatlan kislányt.Az érzelmek pedig csak úgy tomboltak aminek csak örülni tudtam Alice a kis diktátor megjelent komolyan az ember illetve vámpír félhet tőle ha nem állnak haptákba azonnal::P:P
Imádtam minden sorát aztán nehogy Edward neki essen rögtön a ceremónia után Bellának vagy ahogy Em mondaná ingyen pornó gyerekek!!!
:)
Nagyon jó lett!
Melinda

Timi írta...

Hali!

Remek lett a feji. Jól ránk ijesztettél az előző feji végén, de örülök, hogy végül semmi komoly. Amúgy az én véleményem is az, hogy Bella is bosszút fog még állni valahogy, de ez csak egy tipp. Nagyon várom a kövit.

Pusza:D

ΘиәGirl írta...

Szia!
Csodás lett:) Teli izgalmas részekkel:) Egy másodpercig se unatkoztam:P Alig várom már a folytatást:) Csak így tovább!!(Y)
OneGirl

Brigici írta...

Szia
Szupi lett:)
Kíváncsi leszek a ruhájára:)
Várom a kövit.

Tündi írta...

Szia!
Nagyon jó volt főleg mikor Alice rájuk akarta nyitni az ajtót.
Kíváncsi vagyok a folytatásra,és a zongora összetörésre,remélem nem ugrod át. :D
Tündi

zitt2 írta...

Hali
jó volt csak nagyon nagyon rövid.... :(

Topa írta...

Juj nagyon jó lett!!! :D Imádtam ezt a fejezetet is! Alice milyen kis ünneprontó xD Kíváncsi vagyok milyen ruhába fogják öltöztetni szegény Bellát :)) Nagyon várom a kövit! Pussz

Krisz írta...

Szia drága!

Isteni lett a fejezet! :D
Be kell vallanom már két napja, hogy elolvastam, de akkor fél négy volt, tegnap meg nem igazán tudtam normálisan gondolkodni, de most jöttem és kommentálok! :D
Tényleg jó választás volt ez a variáció, így még jobban várom a következőt, ami ugye ígéretedhez híven "b*sz*e*a*h*" rész lesz! :D (rövidítettem, rajtad kívül nem kell másnak értenie ;))
Az eleje jó volt, annyira át tudtam érezni amit Ed érzett, mikor Bella megjelent! :D
Aztán ahogy viselkedett, tényleg felhívás volt keringőre. :P
Azt is láttam lelki szemeim előtt, ahogy összefont karokkal leül a fotelba, a többit pedig már csak pironkodva. *ismét elpirul*
Jaj, és Alice! Nem is ő lenne, ha nem ezt tette volna, ilyenkor tényleg egy idegesítő kis kobold! :D
Na mindegy, várom már nagyon a folytatást. :)

Légy jó, további szép hetet! :)

Pusza, Krisz

Patri-cica írta...

Nagyon jó lett!

Én azért kínoztam volna egy kicsit...de hát jól van legyen!Szenvedett eleget már az a "szerencsétlen"!Viszont ha-ha(!) ami most következik az felér majd neki egy kínzással!Bella ruhája majd kellőképpen megkínozza,mert egy jóideig nem veheti le! :-)

Utólag is Boldog névnapot Neked! :-)

Siess a frissel!

Cupp

Noncsi írta...

ÚÚÚ ez de jó lett :D:D:D:D
Király, nagyoonn teccik :D:D:D:D

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online