Vérvörös alkonyat

Sziasztok!

Még mindig lehet kérni a Vérvörös alkonyatot "PDF" formátumban, ha esetleg valaki még nem tette volna meg, és szeretné! :)
Az e-mail címem oldalt! ;)
Puszmancs

Szylu

2012. január 30., hétfő

Ízleljük meg, mi készült ma avagy a következő fejezetből kóstolunk! :)

Sziasztok!

Először is sajnálom, sajnálom, sajnálom, sajnálom, sajnálom és ezt még hatványozzátok, szorozzátok be, majd adjatok hozzá végtelent és megkapjátok, mennyire szégyellem, hogy csak most jelentkezem. Mondhatnám a mentségeket, mert van bőven, de tudom, hogy egyikőtök sem kíváncsi rá, így bele is csapok a lecsóba, de előttem még:
SAJNÁLOM! :'(
Oké, most egy kicsit, de csak egy nagyon kicsit jobb a lelkiismeretem - elgondolkodik, hogy neki egyáltalán van-e olyan, majd eme magasröptű eszmefuttatást átteszi egy másik időpontra - és...
Huh, mit is akartam? :O
Jah, igen! :)
Szóval, visszatértem, reményeim szerint a "de nagyon" jelzőt is oda lehet elé biggyeszteni, és megpróbállak Benneteket elárasztani mindenfélével. Mármint, na... Majd meglátjátok ;)
Kezdetnek itt egy kis ízelítő a Before the Dawn következő, 18. fejezetéből, és terveim szerint holnap jön a teljes fejezet. :)
Addig kitartás, és köszönöm minden kedves Olvasómnak, akik kibírták eddig és vártak arra, hogy visszatérjen a Múzsám, túléljem a vizsgaidősuckot és egyéb nyalánkságok - ha van rá igény, egy bejegyzésben elmesélem, mi is történt a "nagyszünetben" -, remélem, hogy nem fogok csalódást okozni. :)
Puszmancs

Szylu

"Elégedetlenül felhorkantam, és már éppen faképnél hagytam volna, amikor halk kuncogás bukott ki az ajkai közül, és hirtelen felült. Az arcunk ezáltal egy magasságba, és vészesen közel került egymáshoz. Ha mindez nem lett volna elég, még ráadásként szórakozottan nyúlt az egyik tincsem után és lustán tekergetni kezdte az ujjai között, de egy percre sem vette le rólam a szemét."

5 megjegyzés:

Erika írta...

szia

örülök, hogy visszatértél és szerintem nincs miért bocsánatot kérned, ez az élet, nem csak ebből áll, és azért chaten, ahogy olvastam, azért adtál magadról életjelet :)
szóval ne aggódj, szerintem, akik tényleg szerettek téged olvasni, azok ezután is fognak
pusz

Erika

Névtelen írta...

Szia,

én is örülök, hogy ismét némi finomsággal jelentkezel, és osztom az előttem szóló - vagyis író - véleményét, miszerint nem csak ebből áll az élet... pedig milyen egyszerűek lennének a dolgok, ha az lenne mindenki legnagyobb problémája, hogy vajon hogyan fog folytatódni a történet :). És akik szeretik a történeted, azok türelemmel ki tudják várni a következő részt. Szerintem nagyon is hálásak lehetünk neked, hogy a szürke hétköznapokba csempészel egy kis izgalmat, kikapcsolódást az írásaiddal :) Megéri várni a frissekre, szóval csak így tovább!
pussz

Veronica

Timi írta...

Hali!

Nagyon szuper, hogy visszatértél! Annyira, de annyira vártam már! Nagyon várom a fejezetet! És szerintem nem kellene, hogy lelkiismeretfurdalásod legyen, sőt még bocsánatot sem kellene kérned! Nagyon király, hogy újra írsz nekünk!

Pusza!

Névtelen írta...

Szia!

Örülök hogy újra itt vagy!!
Szerintem se kell bocsánatot kérned. Az írás számodra egy hobbi, amit nagy örömünkre megosztasz velünk. Nem ez az életed, hanem csak egy kellemes kis része annak.
Múzsádat is üdvözöljük újra köreinkben.
Azért, azt be kell vallanom hiányzott.
Puszi Orsi

Blogger írta...

Use this diet hack to drop 2 lb of fat in just 8 hours

Well over 160 thousand women and men are trying a easy and secret "water hack" to burn 1-2lbs every night as they sleep.

It is proven and it works with everybody.

Here are the easy steps for this hack:

1) Grab a drinking glass and fill it up with water half full

2) Then learn this crazy hack

you'll be 1-2lbs skinnier in the morning!

Megjegyzés küldése

 

blogger templates | Make Money Online